XKilleR Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Δημοσ. 11 Φεβρουαρίου 2011 Φίλε για έξοδο πρωταθλητριων δεν ξέρω αλλα για patch υπάρχει θα πας στο σάιτ www.wehellas.gr και θα βρεις το ελληνικό πατς που θες αυτο μόνο που είναι λιγο δύσκολο είναι η εισαγωγή του πατς αλλα έχουν αναλυτικές πληροφορίες Sent from my iPod touch using Insomnia
ducatirulez Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2011 Στο master league τι εννοει οταν λεει ''you still have some focus points which you can allocate'' ? Yπαρχουν καποια γενικα tips π.χ για να ειναι τα βελακια των παιχτων πανω?
skanjos Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Στο master league τι εννοει οταν λεει ''you still have some focus points which you can allocate'' ? Yπαρχουν καποια γενικα tips π.χ για να ειναι τα βελακια των παιχτων πανω? εννοεί οτι είχες βάλει έναν παίχτη να μάθει μια καρτέλα την έμαθε και τώρα εκείνους τους πόντους που του είχες για να μαθαίνει την καρτέλα έχουν μείνει έξω,θα πρέπει να πας στο training και να τους βάλεις manual,ή να πας στο training και να πατήσεις την αυτόματη προπόνηση ξανά και θα μπουν μόνοι τους.
ducatirulez Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Ευχαριστω,μαλλον φετφατζιδης-μητρογλου εχουν πιασει ταβανι
jason_rethymno Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2011 στις διοργανώσεις online επηρεάζεται το rank σου?
jason_rethymno Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Είχα 7 νίκες σερί μεχρι χθες στο online ranked.Αλλά σημερα έχασα σε 2 αγωνες.Πως γίνεται ρε πο@στη μου να νικάω πιο εύκολα;Τι συστημα και στρατηγική πρέπει να παίζω;Μέχρι τώρα παίζω με 4-3-3 και στρατηγική στο αυτόματο.Μου ρχετε να πηδήξω απο το μπαλκόνι κάθε φορά που τρώω γκόλ.
skanjos Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 6 Μαρτίου 2011 χαλάρωσε πάντα θα υπάρχει κάποιος καλύτερος,μην περιμένεις Online να πιάνεις την αποδοση που έχεις όταν παίζεις με το ai ή με φίλο σπίτι καθώς και το lag επιρεάζει αρκετά το παιχνίδι,το 4-3-3 πιστέυω είναι το καλύτερο σύστημα με ανοιχτά αρκετά τους παίχτες ,αν τους έχεις κλειστά δεν παίζει να προλάβεις μπαλιά με τρίγωνο στην πλάτη της άμυνας(που είναι ο μοναδικός τρόπος να βάλεις γκολ στο παιχνίδι,απο καμια στραβοκλοτσιά με το τρίγωνο.....).βασικά φρόντισε να έχεις κατοχή της μπάλας αν είσαι τυχερός και δεις κάποιο χώρο πάτα το τρίγωνο και παρακάλα να βγάλεις φάση,δυστυχώς έτσι το καταντήσαν φέτος το προ.
kdiamant Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Δημοσ. 18 Μαρτίου 2011 Καλησπέρα! Έχω στο PS3 CF 3.55 Kmeaw αλλά δεν μπορώ να μπώ στο PSN. Υπάρχει κάποιος άλλος τρόπος να περάσω τις μεταγραφές στο PES 11 ?
thanasis123456789 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 Δημοσ. 11 Απριλίου 2011 παιδια εχω ενα προβλημα με το ελληνικο πατσ που κατεβασα για το πλειστεισιον.εχω ακολουθησει ενα ενα τα βηματα εκανα τα αρχεια στο φακελο αντιγραφη αλλα μολις ξεκινω το πεσ 2011 δεν εχει γινει καμια αλλαγη.σασ παρακαλο αν ξερει καπιος να με καθοδηγησει γιατι εχω κανει τα παντα!!!! παιδια εχω ενα προβλημα με το ελληνικο πατσ που κατεβασα για το πλειστεισιον.εχω ακολουθησει ενα ενα τα βηματα εκανα τα αρχεια στο φακελο αντιγραφη αλλα μολις ξεκινω το πεσ 2011 δεν εχει γινει καμια αλλαγη.σασ παρακαλο αν ξερει καπιος να με καθοδηγησει γιατι εχω κανει τα παντα!!!!
Heatspreader Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μιας και έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό και πλέον μπορώ να πω ότι το έχω μάθει, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου. Ενέργεια στην πάσα: Γιατί υπάρχει η ενέργεια στην πάσα? Έτσι και αλλιώς κάποιες φορές με πολύ ενέργεια πάει κοντά με λίγη πάει μακριά, ειδικά στην προωθημένη πάσα. AI παιχτών: Δίνεις μία πάσα σε κάποιον συμπαίχτη σου και για κάποιον λόγο αυτή πάει πιο μακριά (ο λόγος που είπα ακριβώς από πάνω), έτσι ένας άλλος συμπαίκτης μας που είναι κοντά στη "λάθος" μπαλιά, κάθεται και κοιτάει την μπάλα. Αν καταφέρουμε να τον πάρουμε στον έλεγχο φυσικά εκείνος δεν κουνιέται. Υποτίθεται πως η μπαλιά πήγαινε σε άλλο παίχτη, οπότε δεν εμπλέκεται αυτός. Με λίγα λόγια η πάσες είναι Scripted απ' ότι φαίνεται. Χειρισμός: Απαίσιος χειρισμός. Η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φοβερή. Οι παίχτες επίσης είναι οκνοί, συμπεριφέρονται με μία χαλαρότητα λες και δεν τους νοιάζει τίποτα. Οι τρίπλες που είναι Scripted to the bone, έχουν καθυστέρηση τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο. Ειδικά αν δώσεις πάσα σε συμπαίκτη και θέλεις επί τόπου να κάνεις τρίπλα, αν κατάφερεις και την κάνεις, χωρίς να σου αλλάξει τον παίχτη (L1) ή τρίπλα παίρνει πάνω από 2 δευτερόλεπτα. Κάτι που κάνει την κατάσταση δύσκολη και αντιπαθητική. Όταν προσπαθείς να βγάλεις άμυνα ο αμυντικός δύσκολα να κάνει κάτι εντυπωσιακό και να διώξει μέσα στο γήπεδο, θα κάνει μία χαζοκεφαλιά και θα τη βγάλει Corner. Τα μαρκαρίσματα είναι επίσης Scripted. Αν κλέψεις την μπάλα από τον αντίπαλο και πάει λίγο πιο μακριά, αλλά όχι πάρα πολύ, ένας συμπαίκτης σου που είναι κοντά στη φάση δεν θα βοηθήσει. Θα πρέπει αυτός που προσπάθησε και άλλαξε την πορεία της μπάλας να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Επίσης όταν βγάζουμε άμυνα δεν μας δίνει όποιον αμυντικό θέλουμε. Συνήθως μας δίνει κάποιον να κυνηγήσει τον αντίπαλο από πίσω και όχι κάποιον να κλείσει τον αντίπαλο από μπροστά. Συνεχώς κόντρες στα λιπαρά βαριά πόδια των παιχτών και όπου συχνά γίνεται μπουλούκι... Φέτος το Pro κατά τη γνώμη μου είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Προσπάθησαν να μην υπάρχουν πλέον χρήστες που βάζουν σελοτέιπ στο R1 και τρέχουν συνεχώς περνώντας τους πάντες, αλλά στην προσπάθεια τους αυτή το έκαναν Video (Scripted). Υ.Γ.: Με μικρές ομάδες τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Δυστυχώς όμως για άλλη μία φορά στο Online δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος μικρή ομάδα, οπότε και δεν συμβαίνει αυτό. Υ.Γ.: Παίζω χρόνια Pro, ξέρω να παίζω το ποδοσφαιράκι πάρα πολύ καλά, οπότε θεωρώ πως τα σχόλια μου αυτά είναι για καλό και όχι για να το κατηγορήσω.
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μιας και έχει κυκλοφορήσει αρκετό καιρό και πλέον μπορώ να πω ότι το έχω μάθει, θα ήθελα να πω τη γνώμη μου. Ενέργεια στην πάσα: Γιατί υπάρχει η ενέργεια στην πάσα? Έτσι και αλλιώς κάποιες φορές με πολύ ενέργεια πάει κοντά με λίγη πάει μακριά, ειδικά στην προωθημένη πάσα. AI παιχτών: Δίνεις μία πάσα σε κάποιον συμπαίχτη σου και για κάποιον λόγο αυτή πάει πιο μακριά (ο λόγος που είπα ακριβώς από πάνω), έτσι ένας άλλος συμπαίκτης μας που είναι κοντά στη "λάθος" μπαλιά, κάθεται και κοιτάει την μπάλα. Αν καταφέρουμε να τον πάρουμε στον έλεγχο φυσικά εκείνος δεν κουνιέται. Υποτίθεται πως η μπαλιά πήγαινε σε άλλο παίχτη, οπότε δεν εμπλέκεται αυτός. Με λίγα λόγια η πάσες είναι Scripted απ' ότι φαίνεται. Χειρισμός: Απαίσιος χειρισμός. Η καθυστέρηση που υπάρχει είναι φοβερή. Οι παίχτες επίσης είναι οκνοί, συμπεριφέρονται με μία χαλαρότητα λες και δεν τους νοιάζει τίποτα. Οι τρίπλες που είναι Scripted to the bone, έχουν καθυστέρηση τουλάχιστον 1 δευτερόλεπτο. Ειδικά αν δώσεις πάσα σε συμπαίκτη και θέλεις επί τόπου να κάνεις τρίπλα, αν κατάφερεις και την κάνεις, χωρίς να σου αλλάξει τον παίχτη (L1) ή τρίπλα παίρνει πάνω από 2 δευτερόλεπτα. Κάτι που κάνει την κατάσταση δύσκολη και αντιπαθητική. Όταν προσπαθείς να βγάλεις άμυνα ο αμυντικός δύσκολα να κάνει κάτι εντυπωσιακό και να διώξει μέσα στο γήπεδο, θα κάνει μία χαζοκεφαλιά και θα τη βγάλει Corner. Τα μαρκαρίσματα είναι επίσης Scripted. Αν κλέψεις την μπάλα από τον αντίπαλο και πάει λίγο πιο μακριά, αλλά όχι πάρα πολύ, ένας συμπαίκτης σου που είναι κοντά στη φάση δεν θα βοηθήσει. Θα πρέπει αυτός που προσπάθησε και άλλαξε την πορεία της μπάλας να βγάλει το φίδι από την τρύπα. Επίσης όταν βγάζουμε άμυνα δεν μας δίνει όποιον αμυντικό θέλουμε. Συνήθως μας δίνει κάποιον να κυνηγήσει τον αντίπαλο από πίσω και όχι κάποιον να κλείσει τον αντίπαλο από μπροστά. Συνεχώς κόντρες στα λιπαρά βαριά πόδια των παιχτών και όπου συχνά γίνεται μπουλούκι... Φέτος το Pro κατά τη γνώμη μου είναι ότι χειρότερο υπάρχει. Προσπάθησαν να μην υπάρχουν πλέον χρήστες που βάζουν σελοτέιπ στο R1 και τρέχουν συνεχώς περνώντας τους πάντες, αλλά στην προσπάθεια τους αυτή το έκαναν Video (Scripted). Υ.Γ.: Με μικρές ομάδες τα πράγματα είναι λίγο καλύτερα. Δυστυχώς όμως για άλλη μία φορά στο Online δεν υπάρχει λόγος να πάρει κάποιος μικρή ομάδα, οπότε και δεν συμβαίνει αυτό. Υ.Γ.: Παίζω χρόνια Pro, ξέρω να παίζω το ποδοσφαιράκι πάρα πολύ καλά, οπότε θεωρώ πως τα σχόλια μου αυτά είναι για καλό και όχι για να το κατηγορήσω. Μπα κι εσύ pro hater είσαι όπως έχουμε κατηγορηθεί τόσες φορές. Εμείς λέμε την αληθεία...Αν τώρα αυτό το έκτρωμα της Κονάμι τους αρέσει, με γειά τους...Αλλά όχι και να μας λένε ότι το pes2011 είναι καλύτερο από το fifa11... Κάτσε και τον Οκτώβριο έρχεται η οριστική κατραπακιά πιστεύω... Το pes έχει χάσει τον δρόμο του προ πολλού...
skanjos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αρχίσανε τα όργανα και φέτος.... μια φωτογραφία του fifa12 και μπάμ έκρηξη στο pes2011 thread για το πόσο απαίσιο είναι και πόσο απαίσιο θα είναι και το pes 2012 που έχουμε δει τόσα πολλά γιαυτό
polakis21 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Μέλος Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 αρχίσανε τα όργανα και φέτος.... μια φωτογραφία του fifa12 και μπάμ έκρηξη στο pes2011 thread για το πόσο απαίσιο είναι και πόσο απαίσιο θα είναι και το pes 2012 που έχουμε δει τόσα πολλά γιαυτό Φίλε εμεις κρίνουμε με βαση την περσινη χαωδη διαφορα...Κακό είναι? Ο καιρος γαρ εγγυς...
skanjos Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Δημοσ. 12 Απριλίου 2011 Φίλε εμεις κρίνουμε με βαση την περσινη χαωδη διαφορα...Κακό είναι? Ο καιρος γαρ εγγυς... ναι γιατί εσείς είστε απο τους άλλους <-pun intended . με λίγα λόγια μετά απο άποιρους αγώνες και εγώ συμφωνώ με τον Heart,το pes2011 δεν μάρεσε στην τελική,το να κράζεις ένα ποδοσφαιράκι όταν βγαίνει είναι λάθος,όταν τελειώνει ο κύκλος του και έχεις παίξει παρα πολλούς αγώνες τότε μπορείς άνετα να το κρίνεις. για μένα είναι το χειρότερο προ όλων των εποχών και αυτό γιατί προσπάθησαν να το κάνουν φίφα(fifa sucks btw),μπορεί να με κράξουν κάποιοι αλλα πιστέυω το καλύτερο προ είναι το 2009,ακόμα παίζω με αρκετούς συμφοιτητές το 2009 γιατί απο το 10 και μετά το χαλάσαν αρκετά.δυστυχώς εναλακτική δεν υπάρχει για τους προ φανς όπως και να το κάνουμε (butth teh fifa,fifa sucks το είπαμε αυτό),στο φετινό προ τον μέσσι τον σταματάει και ο βύντρα έλεος δλδ,κράζουν κάποιοι γιατί παλιά έπερνες τον ετο ή τον μέσσι και τους περνούσες 2-2 κιόμως αυτή είναι η πραγματικότητα, επαγγελματίες παίχτες να χάνουν τέτοια κοντρόλ,να κάνουν 10 ώρες να στρίψουν,να δίνουν μια πάσα στα 2 μέτρα λάθος και οι τρύπες να περνάνε λες και οι αμυντικοί πατάνε φρένο,και η μεγαλύτερη αποτυχία dribling σύστημα όλων των εποχών,λες και όσοι παίζουν προ θέλουν να κάνουν τσαλιμάκια ,αντί να αφήσουν το τετράγωνο χ να δουλέυει σωστά και το r2 τα χαλάσαν και αυτά και τώρα δεν στρίβει ο παίχτης με τπτ. ούτε το pes2011 μάρεσε ,ούτε τα φιφα δε μαρέσουν καθόλου(Yup i said it again),οπότε παίζω ακόμα το 2009 και ελπίζω για ένα καλύτερο 12 ,όχι οτι πιστέυω θα αγγίξει την τελειότητα του 9 αλλα χειρότερο απο το 11 δεν το φαντάζομαι. btw όταν ο πολάκις πει τόσα άσχημα λόγια για το fifa θα γίνω φιφα fanboy
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.