Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ρε παιδια πεταει κανεναν αλλον το προ ονλινε τις τελευταιες μερες? κ χθες κ σημερα μπορει να επαιζα εναν αγωνα κ μετα με πεταγε,ελεγε χαθηκε η συνδεση με τον διακομιστη. κ οταν παταγα ονλινε για να ξαναμπω μ εβγαζε ενα μνμ παλι για τον διακομιστη κ κατι firewall κ ειχε επιλογες τ επαναληψη κ το πισω. μ χει σπασει τα νευρα. κανενας ομοιοπαθεις ξερει τπτ ή μονο εγω ειμαι;

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Παίδες αντιμετωπίζω το εξής πρόβλημα. Ξεκινάω ML και όταν πάω να παίξω σε αγώνα κανονικά, παρόλο που έχω το controller 1 ενώ χειρίζομαικανονικά τα menu κτλ, μέσα στο παιχνίδι παίζει μόνο του σαν να μην έχω ορίσει πλευρά στα controlls. Έχετε καμιά ιδέα τι μπορεί να συμβαίνει;

Σημείωση επίσης ότι αν αλλάξω από 1 σε 2 το χειριστήριο τότε μπορώ να παίξω κανονικά αλλά δεν μπορώ να χειριστώ το start για να αποφεύγω τα replays

Edit: Το πρόβλημα αυτό παρουσιάστηκε ξαφνικά. Έχω παίξει κανονικά μέχρι τώρα 25-30 αγώνες και ξαφνικά δεν μπορώ να κάνω τίποτα. Αν ξεκινήσω καινούριο League, διαπίστωσα ότι μπορώ να παίξω κανονικά. Κατά κάποιο τρόπο θα έλεγα ότι αυτό παρουσιάζεται μόνο στο συγκεκριμένο ML που ξεκίνησα!

Δημοσ.

παιδια πηρα αυτο το χειρηστιριο για να παιζω pro γενικα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566050

ειναι το hama black force

το θεμα ειναι οτι απο βλακεια μου δεν παρατηρησα οτι δεν εχει οδηγους για win7 αλλα για βιστα. ειναι δυνατον να μην εχει υποστηριξη για 7???

ή μηπως δουλεευει χωρις οδηγους εκει?ξερει κανεις?

επισης ξερει κανεις πως να φτιαξω (και συγκεκριμενα στο pro10 ακομα δεν εχω το 11) τα μπροστινα κουμπια γτ τα βγαζει αναποδα? συγκεκριμενα το τρεξιμο και η αλλαγη παιχτη ειναι αναποδα. ευχαριστω.

xp εχω αλλα συντομα θα παω σε 7 και για αυτο θελω να ξερω αν εχει συμβατοτητα

Δημοσ. · Κρυμμένο από paredwse, 2 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος
Κρυμμένο από paredwse, 2 Δεκεμβρίου 2010 - Δεν έχει δοθεί λόγος

Καλά μιλάμε πολύ γέλιο έχει το online του Pro .Παίζω μέ έναν και χάνω στο ημιχρονο 1-0.Και του γράφω στο ημίχρονο στο chat :γ@μώ το σπίτι σου.Και μου απαντάει αυτός :γ@μώ το ***νί της μάνας σου.Και παίζω με εναν άλλο κ του γράφω f*ck you! και μου γράφει: motherf*cker

χαχαχαχα πολύ γέλιο

Δημοσ.
παιδια πηρα αυτο το χειρηστιριο για να παιζω pro γενικα

http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.566050

ειναι το hama black force

το θεμα ειναι οτι απο βλακεια μου δεν παρατηρησα οτι δεν εχει οδηγους για win7 αλλα για βιστα. ειναι δυνατον να μην εχει υποστηριξη για 7???

ή μηπως δουλεευει χωρις οδηγους εκει?ξερει κανεις?

επισης ξερει κανεις πως να φτιαξω (και συγκεκριμενα στο pro10 ακομα δεν εχω το 11) τα μπροστινα κουμπια γτ τα βγαζει αναποδα? συγκεκριμενα το τρεξιμο και η αλλαγη παιχτη ειναι αναποδα. ευχαριστω.

xp εχω αλλα συντομα θα παω σε 7 και για αυτο θελω να ξερω αν εχει συμβατοτητα

99,99% υπάρχει συμβατότητα σε win 7. για τα κουμπια πήγαινε στο controler configuration και αλλαξε τη σειρα

• 3 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Το παιχνιδι μετα το τελευτεο update εχει γινει πραγματικα πολυ καλυτερο.Εχει φτιαχτει η αλλαγη του παικτη και δεν γινονται πλεον κατι κουλαμαρες που γινοντουσαν.Οι αμυνες ειναι πιο σφιχτες ,τα σουτ πιο "ποδοσφερικα" δεν πανε σαν μπεκατσες ειδικα τα μακρινα και η μπαλα κιλαει πολυ περισσοτερο στο γρασιδι.Το τελευτεο σε συνδιασμο με την καλυτερη αλλαγη παικτων εχει σαν αποτελεσμα πολυ καλυτερη ροη αγωνα καθως και πιο ωραια αναπτυξη με πιο ομαλο και γρηγορο π[οδοσφερο ,αντεπιθεσεις κλπ.επισης το παιχνιδι ειναι λιγο πιο δυσκολο διοτι το cpu πιεζει αρκετα περισσοτερο οταν εχουμε την μπαλα καθως επισης επιτιθεται πιο καλα και πιο εξυπνα πλεον

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Ρωταω γιατι το ακουσα απο καπου και 8ελω να μα8ω πως γινετε.

Ακουσα οτι πρεπει να κανεις add σε friendlist για να μπορεσεις να παιξεις με καποιον φιλο σου...

θα μου πεις πως γινετε??

Δημοσ.

Δέν χρειάζεται friendlist.Μπαίνεις Online κ επιλέγεις γρήγορο παιχνίδι και παίζεις.Ξέρει κανείς να απαντήσει σε αυτό που ρωτάω παραπάνω;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...