Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
δεν νομίζω να συγκρίνεται η εμπειρία του single player με manual controls με κανένα pro...

Εαν ισχυσει αυτο που εχουν ανακοινωσει οτι το νεο προ θα εχει option για manual settings,εγω πιστευω οτι θα δουμε παρα πολυ δυνατο προ το 2011.

Δημοσ.

δλδ μιλαμε για αλλαγες σε συστημα και παικτες πχ, την ωρα του αγωνα?

αυτο με τη μπαρα συναμης στις πασες ειναι καλο παντως. να ξεσκαρταρει ο τοπος απο τους μυρωδιαδες και κωλοφαρδους αμπαλους που ειρωνευοντι κι ολας: «πωωω μπαλια που εβγαλα» και δεν ξερει τι πατησε για να την κανει...

επισης και η online master league ειναι καλο feature

Δημοσ.

teofross , εγώ μιλάω καθαρά με αυτά που έχω μπροστά μου, τώρα αν θα είναι ικανό το pro να συγκριθεί με το επόμενο FIFA θα το δούμε τον Οκτώβριο...

Δημοσ.
καλή αρχή για να δημιουργηθεί ένα Hype γύρω από το παιχνίδι...

καλή αρχή μερικά απαίσια screenshots??θα πρωτειμούσα ένα interview με την team που το δουλέυει και να λένε τι θέλουν να βάλουν στο τελικό προιόν και να μην δω τίποτα.

Δημοσ.

Πρώτα από όλα το βίντεο είναι στάνταρ fake 100%. 2ον που είναι το καινούριο animation στο τέλος? Πλάκα μας κάνετε?

Και αν προσέξετε της αριστερή φωτό, πάλι οι παίκτες κάθονται με τα χέρια σαν κάγκουρες ουραγκοτάγκοι...Βλέπω να πέφτει γέλιο πάλι. Ελπίζω να διαψευστώ...

Δημοσ.
ειναι fake ή ΘΑ ειναι ουρακοταγκοι, με μπερδεψες

Το βιντεο ειναι fake και η φωτο απο κατω η αριστερη δειχνει παλι τρεξιμο ρομποτ...

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Επισκέπτης
Δημοσ.

No Deeplinking please!

Αυτό γράφει. Δε δείχνει εικόνες.

Δημοσ.

Αρχικά βλέπω μηδενική βελτίωση στα γραφικά σχεδόν...

Από την άλλη βλέπω στην φωτό με τον πολύ κόσμο ότι κάθε παίκτης έχει διαφορετική στάση! Έφτιαξαν επιτέλους τα τρεξίματα άραγε? Επίσης μιλάνε για manual passing και σέντρες με L2/LT πατημένο+πάσα ή σέντρα! Ωραία πράγματα. Και το κάνεις αν θέλεις βέβαια!!! Επίσης θα έχει πέντε επιλογές ταχύτητας επιτέλους!!! Αλλά λένε ότι αυτή που θα είναι default θα είναι ήδη αργή και σε ρυθμό αγώνα ποδοσφαίρου!!! Για να δούμε...

Μόνο κίνηση θέλω να δω. Αυτό με νοιάζει...

Και πρώτο βίντεο παρουσίαση:

http://www.videogameszone.de/Pro-Evolution-Soccer-2011-PS3-234159/Videos/PES-2011-Video-und-Fotos-vom-Anspiel-Event-749435/

Ελπιδοφόρα τα πρώτα μηνύματα και οι αντιδράσεις. Δεν θα έχει γερμανικό πρωτάθλημα και πάλι όμως...

Δημοσ.

εγω γιατι παλι βλεπω τους 3 παικτες με τα λευκα , κατω δεξια να εχουν ολοι την ιδια σταση? σηκωμενο το δεξι ποδαρακι, αγκωνες μαζεμενοι και φυγαμε.

Επισης αυτο το motion blur , λιγο υπερβολικο δεν ειναι για παιχνιδι ποδοσφαιρου?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...