giwrgosd Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 ετσι ειχαν πει.το δοκιμασε κανεις? Υπάρχει διαθέσιμο update ,τωρα το κατεβάζω
Periklitos25 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ακούω πολλούς να έχουν προβλημα με τα πέναλτι. Εγώ τον θεωρώ πολύ καλό μηχανισμό. Να ένας mini οδηγός που έκανα. Πάμε Προπόνηση-Ελεύθερο λάκτισμα---->και βάζουμε την μπάλα στην μεγαλη περιοχή. Βάλτε κάμερα--->Κατακόρυφη λήψη ευρεία λήψη. Α)Πατάμε τετράγωνο[ ] ΕΝΑ CLICK για να ξικινήσει ο παίχτης (SOSΔεν παίζει ρόλο πόσο το κρατάμε πατημένο και καθόλου να μην το πατήσουμε ο παίχτης θα κάνει την κίνηση μόνος του μετά απο λίγο). Β)ΠΑΤΑΜΕ ΣΤΟΝ ΣΤΑΥΡΟ αριστερα ή δεξια (με κοκκινο)για να επιλεξουμε γωνία SOS(εγώ μετράω 123 γρήγορα,είναι γύρο στο μισό δευτερόλεπτο 0,4-0,6 sec διαφέρει ελαφρά από παιχτη σε παίχτη οι καλοί θέλουν ελάχιστα παραπάνω νομίζω.) Η μπάλα θα πάει συρτά στην γωνία που επιλέξαμε. Γ.Αν θέλουμε να πάει η μπάλα ψηλά ΑΦΟΥ ΚΑΝΟΥΜΕ το Α) ΚΑΙ Β) ΤΟ ΜΟΝΟ που κάνουμε είναι αμέσως να πατήσουμε ΠΑΝΩ ή ΚΆΤΩ(με κιτρινα) SOS ΕΔΩ ΤΟ ΠΑΤΗΜΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΧΕΔΟΝ ΑΣΤΡΑΠΙΑΙΟ. ΔΗΛΑΔΗ 0,1-0,3 sec. Εδώ την πατάνε οι πιο πολλοί καθώς λίγο παραπάνω και η μπάλα πάει στα περιστέρια. Η διαφορά είναι ότι με ματημένο το ΠΑΝΩ η πλάλα πάει σαν να χτυπάμε με μύτο ενώ ΚΑΤΩ πάει σαν σκαφτό σουτ αλλά και στις δύο περιπτώσεις παίρνει ύψος η μπάλα ;-). !!!Στον αγώνα άμα κερδίσουμε πέναλτι έχουμε πλάγια κάμερα οπότε τα κίτρινα είναι δεξια-αριστερα και κόκκινα πάνω-κάτω!!!!δηλαδή ανάποδα.
skanjos Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 τσάμπα κόπος.... μια χαρά ήταν τα Penalty στο 2009 απο το 2010 και μετά τα καταστρέψανε , εγώ προσωπικά θα ήθελα να δω penalty και φαουλ αλλα virtua striker αλλα δύσκολα .....
BladeRunner Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 αφου δεν εσπασα φετος το χειριστηριο με τα πεναλτι,δεν θα το σπασω ποτε... μεχρι και περισυ παλευονταν... φετος... καθομουν και διαβαζα οδηγους για να βαραω....πεναλτι.
Tilemaxx Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δεν μπορούσαν να έχουν τον κλασσικό μηχανισμό πέναλντι να τελειώνουμε; Δεν γουστάρω κάθε φορά ζογκλερικά.
giwrgos32 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια μια χαρη...Πηγα να κανω το update στο ps3 αλλα για να το κανω μου ζηταει να κανω το τελευταιο system update.Εχω το 3.42 αλλα δεν θελω να κανω το επομενο σε περιπτωση που βγει jailbreak που να το σπαει.Πως γινεται να κατεβασω το update του pes χωρις να κανω το system update? Ευχαριστω εκ των προτερων...
Alejandro Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Υπάρχει διαθέσιμο update ,τωρα το κατεβάζω Από πού; Μπορείτε να δώσετε κανένα link? Γίνεται με usb stick?
skanjos Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια μια χαρη...Πηγα να κανω το update στο ps3 αλλα για να το κανω μου ζηταει να κανω το τελευταιο system update.Εχω το 3.42 αλλα δεν θελω να κανω το επομενο σε περιπτωση που βγει jailbreak που να το σπαει.Πως γινεται να κατεβασω το update του pes χωρις να κανω το system update? Ευχαριστω εκ των προτερων... αν είχες 3.41 μέσω jailbreak θα μπορούσες να το τρέξεις το Update μέσα απο ένα πρόγραμμα ,τώρα δεν μπορείς με τπτ, είναι μονόδρομος να πας 3.50 αν θες το Update. άποψη μου αν είναι να σπάσει το 3.42 θα σπάσει και το 3.50.άσε που στο 3.50 έχεις και 3d ταινίες (και λογικά θα μπορείς να παίξεις και gt5 μόνο με 3.50 )
teofross Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια πως κανει βουτια ο τερματοφυλακας σε καποια γωνια στα πεναλτι?? τα παταω ολα και καθεται ακηνητος.Θελει καποιο κουμπι και καποιο timing συγκεκριμενο??? τι φρικη ειναι αυτη με τα πεναλτι γενικοτερα? το πιο αθλιο σημειο του παιχνιδιου.αυτο και η πατατες που γινονται στο θεμα αλλαγης παικτη.Παντως το πεναλτι πρεπει να το αλλξουνε με patch οπωσδηποτε.Να ειναι οπως το real δηλαδη να εχει αυτος που κτυπαει πιθανοτητες 70-80% να μπαινει οχι να κανεις τον σταυρο σου ΜΗΠΩΣ και δεν παει στον θεο.Θεωρητικα το πεναλτι ειναι ο πιο ευκολος τροπος να σκοραρεις.τι να κανουμε δηλαδη να το αλλαξουμε κιαυτο?
tsakonas Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 αν είχες 3.41 μέσω jailbreak θα μπορούσες να το τρέξεις το Update μέσα απο ένα πρόγραμμα ,τώρα δεν μπορείς με τπτ, είναι μονόδρομος να πας 3.50 αν θες το Update. άποψη μου αν είναι να σπάσει το 3.42 θα σπάσει και το 3.50.άσε που στο 3.50 έχεις και 3d ταινίες (και λογικά θα μπορείς να παίξεις και gt5 μόνο με 3.50 ) Πως ακριβώς? Έχω τα update σε pkg k τα έκανα install αλλα δε ξεκινάει το game, πρέπει να τα σβήσω.
Bagelis1 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 13 Οκτωβρίου 2010 Καλησπέρα παιδιά θέλω την βοήθεια σας, προσπαθώ να παίξω κάποιο πρωτάθλημα η κύπελλο , διπλό με τον αδερφό μου και ενώ βάζω 2 παίχτες και διαλέγουμε ομάδες (η επιλογή των ομάδων γίνεται με το ένα χειριστήριο, δεν με αφήνει με το άλλο) όταν αρχινίσει ο αγώνας πάντα παίζει ο ένας και όταν πάω στο μενού για να επιλέξω πλευρές: με αφήνει μόνο να πάω σαν συμπαίκτης κ όχι σαν αντίπαλος. Τι πρέπει να κάνω για να παίξω διπλό σε κάπια διοργάνωση ή να φτιάξω δίκια μου. ξέρω ότι στο FIFA γίνεται και μπορεί ο ένας να προσπαθεί να αποκλείσει τον άλλον. Σας ευχαριστώ πολύ
aggelos7 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 14 Οκτωβρίου 2010 προσπαθω εδω και ωρα να παιξω ενα ρημαδο exhibition παιχνιδι αλλα δεν μπορω με τιποτα να απενεργοποιησω το coach mode και οι ομαδες παιζουν μονες του( Παρολο που το παταω μεσα στο game plan ) και αποθηκeυω μετα τα settings στο data maanagement. Τι σκ@τ@ κανω λαθος? βοηθεια pls! edit: το εφτιαξα
skanjos Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Πως ακριβώς? Έχω τα update σε pkg k τα έκανα install αλλα δε ξεκινάει το game, πρέπει να τα σβήσω. δεν χρειάζεσαι τα Update σε pkg, περνάς την Hermes v3 με το patch του Mathieu για τα Updates,και μετά όποιο παιχνίδι να βάλεις(αν έχεις ίντερνετ )κάνει Update κανονικά χωρίς να συνδεθείς στο Psn και φυσικά χωρίς να αναβαθμίσεις την κονσόλα σε μεγαλύτερο version. πέρασα το 1.01 του pes2011 αλλα δεν έχει μεταγραφές μέσα....
michalakis_than Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 15 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά, έχει δει κανείς αν έχει τον Zidane το παιχνίδι? και αν ναι, σε ποιο πακέτο παικτών (ή τον έχει στην classic france?)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.