flik Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 8 Οκτωβρίου 2010 offtopic Στον Γιώργο τα ευχαριστώ, γιατί κι εγώ απο εκείνον το είδα και το επιβεβαίωσα
jason_rethymno Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Καλά το online είναι γ@μάτο! Επαιξα και σήμερα 3 ματσάκια ranked και νικησα στα 2 και στο αλλο ισοπαλία.3-3
Επισκέπτης Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 παρατήρησα ενα Bug στο master league,νομίζω τουλάχιστον, τελείωσε η μεταγραφική και δεν μπορούσα να κανω bids και κατα τον οκτόμβριο ξαναμπορούσα να κάνω 4 προσφορές (οι 2 δέχτηκαν )αλλα οι παίχτες δεν ήρθαν περίμενω τώρα την μεταγραφική να μου έρθουν. μου φάνηκε πάντος περίεργο να κάνεις προσφορές εκτός μεταγραφικής στο προ(και μόνο για 1 συγκεκριμένη μέρα,καθώς ξαναέκλεισαν) Χμ... μάλλον για bug φαίνεται. Να ξέρεις, όμως, ότι στην πραγματικότητα: -Ελεύθερες μεταγραφές (παίχτες που δεν έχουν ομάδα), μπορείς να κάνεις και αφότου κλείσει η μεταγραφική περίοδος, για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Μήπως έπεσες μια μέρα προτού κλείσει; -Επιτρέπεται να κάνει προσφορές εκτός μεταγραφικής και σωστά επιτρεπόταν και στο PES2010 (νομίζω και στα παλιότερα, αν και δεν κόβω το χέρι μου). Η διαφορά είναι ότι ο παίχτης θα έρθει όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Τώρα άμα δε σε αφήνει να κάνεις προσφορές όποτε θέλεις, είναι πράγματι bug.
mayhem1999 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 γινεται να φορτωσεις καποια φωτογραφια ωστε να την χρησιμοποιησεις στο edit player για να φτιαξεις την φατσα καποιου παιχτη? απο ενα ψαξιμο στο ιντερνετ, καταλαβαινω οτι μαλλον δεν γινεται, αλλα αν ειναι ετσι, ερχεται το ερωτημα: Γιατι οταν εισαι στο edit για το προσωπο του παιχτη, υπαρχει επιλογη να κανεις load καποια φωτο, αλλα παρ ολα αυτα δεν υπαρχει τροπος να φορτωσεις κατι ωστε να το χρησιμποιησεις;;;
jason_rethymno Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 9 Οκτωβρίου 2010 οφφτοπικ: Ασχετο mayhem1999, 11 χρονων είσαι?
skanjos Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 10 Οκτωβρίου 2010 Χμ... μάλλον για bug φαίνεται. Να ξέρεις, όμως, ότι στην πραγματικότητα: -Ελεύθερες μεταγραφές (παίχτες που δεν έχουν ομάδα), μπορείς να κάνεις και αφότου κλείσει η μεταγραφική περίοδος, για ένα συγκεκριμένο διάστημα. Μήπως έπεσες μια μέρα προτού κλείσει; -Επιτρέπεται να κάνει προσφορές εκτός μεταγραφικής και σωστά επιτρεπόταν και στο PES2010 (νομίζω και στα παλιότερα, αν και δεν κόβω το χέρι μου). Η διαφορά είναι ότι ο παίχτης θα έρθει όταν ανοίξει η μεταγραφική περίοδος. Τώρα άμα δε σε αφήνει να κάνεις προσφορές όποτε θέλεις, είναι πράγματι bug. όχι δεν μιλάω για ελέυθερες μεταγραφές,πήρα το Pato στην barca. είχε κλείσει εδω και 6-7 αγώνες η μεταγραφική και ακόμα ήμουν οκτ. και είδα μπορούσα να κάνω Bids,και έκανα 4 και ήρθαν 2 παίχτες(ολοκληρόθηκαν οι μεταγραφές τους το δεκέμβριο φυσικά),αλλα η πλάκα είναι οτι εκτός απο εκείνη τη περίεργη μέρα(του master league)δεν ξαναείδα ανοιχτά τα bids για παίχτες σε μη μεταγραφική περίοδο. τέσπα το Master league τα σπάει φέτος,μόνο που πλέον βαρέθηκα να παίζω αγώνες και το παίζω manager mode(καταραμένο football manager γιατί να βγαίνεις νοέμβριο???)και το κακό είναι οτι όποιους παίχτες έχεις δηλωμένους 11άδα τους βάζει(δε πα να έχουν fatigue ή χάλια βελάκι) με την barca κερδίζεις συνέχεια αλλα με τον πάοκ είχα πρόβλημα....
mayhem1999 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 οφφτοπικ: Ασχετο mayhem1999, 11 χρονων είσαι? χαχαχα, οχι φιλε... το mayhem εχει να κανει την ταινια fight club (mischief. mayhem. soap) και το 1999 η χρονια που βγηκε ταινια και μιας και ξαναεκανα ποστ, οποιος βρει αν γινεται να κανεις import μια φωτο (χωρις χβοχ live) για να φτιαξεις το προσωπο ενος παιχτη στο edit, ας πει.
BladeRunner Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδια,συγνωμη κιολας,δεν ειμαι κανας χθεσινος στο pes,το παιχνιδι ειναι απλα απιστευτο,η τελευταια εκδοση ειναι πραγματικα απο αλλο πλανητη αλλα ρε παιδια επειδη απο το 1998 περιπου,ειμαι αρρωστος με την master league,φετος εχω ξενερωσει με κατι. κανω κατι λαθος?προσπαθω να αναβαθμισω με καρτες δυνατοτητων παιχτες και μου λεει θελει ξερω γω 300 εβδομαδες(δεν κανω πλακα) για να μαθει μια δυνατοτητα η να αλλαξει θεση. ενω περισυ ηθελε 2-3 μηνες,πολυ φυσιολογικα πραγματα. ειναι bug? ευτυχως που ειχα ετοιμη την ομαδα απο περισυ και εκανα μεταφορτωση και οσοι ειχαν καρτες δυνατοτητων στο 10,τις εχουν και στο 11. τι γινεται? εχω την εκδοση για xbox.
SlimData Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 1. Δεν είναι bug.. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις βαθμούς προπόνησης από αυτούς που είναι ήδη έτοιμοι (π.χ. άμυνα επίθεση σουτ κτλ...) και να δώσεις έμφαση στην καινούρια ικανότητα/θέση.. Για κάθε βαθμό που θα του δίνεις εκεί θα μικραίνει και το χρονικό διάστημα.. Στο τέλος και αφού μάθει την θέση/ικανότητα πρέπει να ξανατοποθετήσεις τους βαθμούς στους βασικούς τύπους προπόνησης.. 2. Πως έβαλες την ομάδα του 10 στο 11???? Δεν το ήξερα αυτό...
blackyellow Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 11 Οκτωβρίου 2010 ακομη και το become a legend φετος ειναι πολυ καλο. δεν ειχα ασχοληθει ιδιαιτερα με το περσινο αλλα τωρα αξιζει!
teofross Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Παιδια ξερει κανεις αν γινεται πχ στην εθνικη ελλαδος να "ενσωματωσεις" παιχτες που δεν εχει by default στο roster, πχ απο τις Ελληνικες ομαδες που εχει το παιχνιδι και αν ναι ,πως?
SlimData Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ναι ρε συ.. Δε θυμάμαι ακριβώς τις επιλογές. Στην επεξεργασία ομάδας νομίζω αν πας και πατήσεις σε έναν παίκτη σου βγάζει λίστα όλως των υπολοίπων που υπάρχουν στο παιχνίδι ίδιας εθνικότητας και τον αντικαθιστάς
teofross Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Ναι ρε συ.. Δε θυμάμαι ακριβώς τις επιλογές. Στην επεξεργασία ομάδας νομίζω αν πας και πατήσεις σε έναν παίκτη σου βγάζει λίστα όλως των υπολοίπων που υπάρχουν στο παιχνίδι ίδιας εθνικότητας και τον αντικαθιστάς slimdata σευχαριστω θα το τσεκαρω το απογευμα.Εχω την ελληνικη εκδοση και επειδη εχω συνηθησει τοσα χρονια στα αγγλικα μενου ,δυσκολευομαι να βρω ορισμενα πραγματα με τα ελληνικα...
BladeRunner Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 1. Δεν είναι bug.. Αυτό που μπορείς να κάνεις είναι να κόψεις βαθμούς προπόνησης από αυτούς που είναι ήδη έτοιμοι (π.χ. άμυνα επίθεση σουτ κτλ...) και να δώσεις έμφαση στην καινούρια ικανότητα/θέση.. Για κάθε βαθμό που θα του δίνεις εκεί θα μικραίνει και το χρονικό διάστημα.. Στο τέλος και αφού μάθει την θέση/ικανότητα πρέπει να ξανατοποθετήσεις τους βαθμούς στους βασικούς τύπους προπόνησης.. 2. Πως έβαλες την ομάδα του 10 στο 11???? Δεν το ήξερα αυτό... σε ευχαριστω πολυ.με εσωσες.δεν το εχω τσεκαρει ακομα αλλα σου εχω εμπιστοσυνη. στο χβοχ και εφοσον εχεςι κρατησει τα περσινα saves,εχει καπου στο editor επιλογη μεταφορτωση.(δυστυχως ειναι στα ελληνικα). ετσι μπηκαν ολα τα σηματα και οι ομαδες που ειχα ετοιμες απο περισυ καθως και οι παιχτες στην κατασταση που τους αφησα απο πλευρας προπονηνσης. δεν χρειαστηκε δηλαδη και παλι να βγαλω το σκληρο να τον συνδεσω στον υπολογιστη για να περασω νεο option file με φτιαγμενες ομαδες και σηματα. πολυ καλο.
Trapper Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 12 Οκτωβρίου 2010 Σήμερα δεν βγαίνει το update με μεταγραφές κλπ;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.