Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ούτε εγώ μπορώ να διαλέξω τις Εθνικές ομάδες, στο xbox360.

Εμφανίζεται κάτω σαν επιλογή, αλλά με κανένα κουμπί δεν μπορώ να την επιλέξω.

Άκουγα για μη ενημερωμένα rosters, αλλά όχι κι έτσι ρε παιδιά.

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

παρατήρησα ενα Bug στο master league,νομίζω τουλάχιστον, τελείωσε η μεταγραφική και δεν μπορούσα να κανω bids και κατα τον οκτόμβριο ξαναμπορούσα να κάνω 4 προσφορές (οι 2 δέχτηκαν )αλλα οι παίχτες δεν ήρθαν περίμενω τώρα την μεταγραφική να μου έρθουν. μου φάνηκε πάντος περίεργο να κάνεις προσφορές εκτός μεταγραφικής στο προ(και μόνο για 1 συγκεκριμένη μέρα,καθώς ξαναέκλεισαν)

ακόμα τα πιτσιρίκια youth team λέει οτι μπορείς να υπογράψεις συμβόλεο με όποιους απο τους 10 θες,όταν έκανα μεταγραφές στην μεταγραφική περίοδο δεν μπορούσα ,και μόνο την τελευταία μέρα με άφησε,τέλος μέσα στον οκτ είπα να ανεβάσω ακόμα έναν για rotation αλλα δεν μου τον ανέβασε (μάλλον τον δεκέμβρη θα τον ανεβάσει λογικά.)

Δημοσ.

ακόμα τα πιτσιρίκια youth team λέει οτι μπορείς να υπογράψεις συμβόλεο με όποιους απο τους 10 θες,όταν έκανα μεταγραφές στην μεταγραφική περίοδο δεν μπορούσα ,και μόνο την τελευταία μέρα με άφησε,τέλος μέσα στον οκτ είπα να ανεβάσω ακόμα έναν για rotation αλλα δεν μου τον ανέβασε (μάλλον τον δεκέμβρη θα τον ανεβάσει λογικά.)

Απο την youth team μπορείς και στην πραγματικότητα να ανεβάσεις παίκτες οτι ώρα θες.

Π.χ προχθές που έλειπε ο Βίγια ο Πεπ έβαλε τον Νολίτο απο την Barca B.

Δημοσ.

Σήμερα το έπαιξα και εγω , τα γραφικά μου αρέσανε αλλά τον χειρισμό τον βρίσκω επιεικώς χάλια .

Επίσης είναι η ιδέα μου η μοιάζει περισσότερο από ότι πότε με το FIFA :fear::fear::fear:

Δημοσ.
Ρε παιδες,υπαρχει τροπος στο ps3 να κανεις "μεταγραφη" εναν παικτη απο Εθνικη ομαδα σε club team? Προσπαθω αλλα ειναι σαν οταν εισαι σε clubs να μην μπορει να διαλεξεις Εθνικες μετα και το αντιθετο. Ξερει κανεις??

Καλησπερα teofross.Πρεπει να κανεις την μεταγραφη απο την ομαδα που θελεις να παει ο παιχτης.Παραδειγμα=Για να πας τον ρομενταλ στον ολυμπιακο πας στην ομαδα του ολυμπιακου και πατας add.Απο εκει μπορεις να επιλεξεις και εθνικες ομαδες για μεταγραφες.

Δημοσ.
Απο την youth team μπορείς και στην πραγματικότητα να ανεβάσεις παίκτες οτι ώρα θες.

Π.χ προχθές που έλειπε ο Βίγια ο Πεπ έβαλε τον Νολίτο απο την Barca B.

ναι ρε σι το ξέρω(τον έβλεπα τον αγώνα χεχε,δεν τραβάει ο nolito ,bojan και πάλι Bojan)το θέμα είναι τι σε αφήνει το game να κάνεις.

Δημοσ.
ναι ρε σι το ξέρω(τον έβλεπα τον αγώνα χεχε,δεν τραβάει ο nolito ,bojan και πάλι Bojan)το θέμα είναι τι σε αφήνει το game να κάνεις.

Έχω αγανακτήσει με τον Μπόγιαν. Τόσα χρόνια στην πρώτη ομάδα και δεν έχει βελτιώσει καθόλου το παιχνίδι του, και είναι και πολύ αδύναμος σωματικά. Για να δούμε και τον Νολίτο.

Υ.Γ: Για να μην βγαίνουμε οφφ τοπικ υπάρχει ξεχωριστό τοπικ για την Μπάρτσα στα αθλητικά.

Δημοσ.
Καλησπερα teofross.Πρεπει να κανεις την μεταγραφη απο την ομαδα που θελεις να παει ο παιχτης.Παραδειγμα=Για να πας τον ρομενταλ στον ολυμπιακο πας στην ομαδα του ολυμπιακου και πατας add.Απο εκει μπορεις να επιλεξεις και εθνικες ομαδες για μεταγραφες.

Φιλε μου σευχαριστω πολυ για την απαντηση.Εχω φαει φρικη δεν τα εχω καταφερει ακομα να το βρω.Θα το δοκιμασω οπως μου λες το βραδυ και θα σου πω.

Δημοσ.

Έτσι γίνεται. Και εγώ πήγαινα πρώτα στην επιλογή Μεταγραφή, και δεν γινόταν να επιλέξεις Εθνικές. Αν όμως πας σε ένα club και πατήσεις στο Add πάνω πάνω στο roster, τότε εμφανίζει και χώρες.

Δημοσ.
Έτσι γίνεται. Και εγώ πήγαινα πρώτα στην επιλογή Μεταγραφή, και δεν γινόταν να επιλέξεις Εθνικές. Αν όμως πας σε ένα club και πατήσεις στο Add πάνω πάνω στο roster, τότε εμφανίζει και χώρες.

Σας ευχαριστω παιδια ,θα το δοκιμασω σημερα βραδυ και προφανως θα παιξει

Δημοσ.

http://www.capsulecomputers.com.au/2010/10/pes-2011-to-have-free-roster-update-at-launch/

---------- Προσθήκη στις 18:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:05 ----------

giwrgos32 & flik, σας ευχαριστω.Εκανα οπως ειπατε και μπορεσα να κανω τις μεταγραφες.Ειχα φαει και στραβωμαρα με την Ελληνικη εκδοση κιολας και δεν εβλεπα την "προσθηκη". Να στε καλα

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...