teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 εχω παει εκει αλλα μου εχει μονο συλλογους..στις εθνικες πως παω? ακυρο..το βρηκα Επειδη μου την εχει σπασει γιατι εγω δεν μπορω να βρω ,μπορεις φιλε μου να μου πεις πως?γιατι δεν μπορω να παω στις εθνικες
Peavy Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Το οποιο σημαίνει ότι αν ο αντίπαλος σηκώσει torrents στο δικό του ημίχρονο, τέρμα τα δίφραγκα? Στο 2010 τουλάχιστον απ'οτι παρατήρησα (σε ps3 πάντα!) όταν ένα παιχνίδι ξεκίναγε με lag , το ίδιο ήταν και στο 1ο ημίχρονο το ίδιο και στο 2ο, πρέπει να ήταν κάπως random για το ποιός έκανε host και ποιός client πράγμα που σημαίνει πως αν ο άλλος είχε κάνει το κόλπο με το να ανεβάζει π.χ. torrent αν εγώ ήμουν host δεν είχα κάποιο πρόβλημα ενώ αυτός έτρωγε το lag έτσι και αλλιώς και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο.
teofross Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Παρόλο που μου αρέσει περισσότερο η wide cam διότι βλέπεις περισσότερο γήπεδο ,για κάποιο “ανεξήγητο” λόγο δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά όταν γυρίζω σε normal cam long βάζω περισσότερα γκολ και σαν να κερδίζω περισσότερο (vs cpu).Σαν παρόλο που με την wide βλέπεις γήπεδο για πάσες ,με την άλλη κάμερα να έχεις καλύτερο έλεγχο στα σουτ και στις κοντινές φάσεις σουτ να είναι κάπως πιο ‘αποτελεσματική’.Στο online μονο με wide εχω δοκιμασει.Εσεις τι προτιματε?
EKTELESTES Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Εγώ με την default παίζω, μοιάζει περισσότερο στην normal ( medium ? ) που είχαν τα παλιότερα Pro. Δε θυμάμαι πως λέγεται η default.
tsakonas Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε κανεις να κάνει update το PES 2011 σε jb PS3?
Heatspreader Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 4 Οκτωβρίου 2010 Μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε για πειρατικό υλικό? Απλά ερώτηση...
Peavy Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δοκίμασε κανεις να κάνει update το PES 2011 σε jb PS3? Εδώ http://www.ps3news.com/subdomain.php?pagename=ps3-debug&search=pro+evolution+soccer+2011 έχει το update σε .pkg μορφή δεν το έχω δοκιμάσει αύριο θα το κάνω αν προλάβω!
fearwhatnow Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε για πειρατικό υλικό?Απλά ερώτηση... Tην εχω κανει και εγω την ερωτηση αλλα απαντηση δεν εχω παρει.Η πολιτικη μεχρι στιγμης ειναι οτι για τις κονσολες μπορουν ολοι ελευθερα να μιλανε για πειρατικες κοπιες και για το pc απαγορευεται Go figure..
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά παίζω Master League με την Άρσεναλ και προσπαθώ να φέρω τον Aguero αλλά κάθε φορά απορρίπτουν την πρόταση μου. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;
skanjos Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά παίζω Master League με την Άρσεναλ και προσπαθώ να φέρω τον Aguero αλλά κάθε φορά απορρίπτουν την πρόταση μου. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; υπομονή??? μερικοί παίχτες δεν πωλούνται,δεν μπορείς να πάρεις απο την barcelona τον messi με τπτ. όπως και στο football manager,εγώ ξεκίνησα με τον παοκ και έτσι και δεις πόσο δύσκολα είναι στις μεταγραφές θα πάθεις πλάκα....
tsakonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Παιδιά παίζω Master League με την Άρσεναλ και προσπαθώ να φέρω τον Aguero αλλά κάθε φορά απορρίπτουν την πρόταση μου. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω; 1. Να πάρεις τον σκούτερ με τα 5 μύρια. 2. Να δόσεις πολλά λεφτά
Tilemaxx Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ. Πως ακριβώς κάνω αναβάθμιση σκάουτερ;
tsakonas Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Πας στην Επιλογή προσωπικού τον αύγουστο/σεπτέμβριο νομίζω γίνεται μονο
teofross Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2010 Ρε παιδες,υπαρχει τροπος στο ps3 να κανεις "μεταγραφη" εναν παικτη απο Εθνικη ομαδα σε club team? Προσπαθω αλλα ειναι σαν οταν εισαι σε clubs να μην μπορει να διαλεξεις Εθνικες μετα και το αντιθετο. Ξερει κανεις??
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.