Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
εχω παει εκει αλλα μου εχει μονο συλλογους..στις εθνικες πως παω? :-(

ακυρο..το βρηκα

Επειδη μου την εχει σπασει γιατι εγω δεν μπορω να βρω ,μπορεις φιλε μου να μου πεις πως?γιατι δεν μπορω να παω στις εθνικες

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Το οποιο σημαίνει ότι αν ο αντίπαλος σηκώσει torrents στο δικό του ημίχρονο, τέρμα τα δίφραγκα?

Στο 2010 τουλάχιστον απ'οτι παρατήρησα (σε ps3 πάντα!) όταν ένα παιχνίδι ξεκίναγε με lag , το ίδιο ήταν και στο 1ο ημίχρονο το ίδιο και στο 2ο, πρέπει να ήταν κάπως random για το ποιός έκανε host και ποιός client πράγμα που σημαίνει πως αν ο άλλος είχε κάνει το κόλπο με το να ανεβάζει π.χ. torrent αν εγώ ήμουν host δεν είχα κάποιο πρόβλημα ενώ αυτός έτρωγε το lag έτσι και αλλιώς και στο 1ο και στο 2ο ημίχρονο.

Δημοσ.

Παρόλο που μου αρέσει περισσότερο η wide cam διότι βλέπεις περισσότερο γήπεδο ,για κάποιο “ανεξήγητο” λόγο δεν ξέρω αν είναι τυχαίο αλλά όταν γυρίζω σε normal cam long βάζω περισσότερα γκολ και σαν να κερδίζω περισσότερο (vs cpu).Σαν παρόλο που με την wide βλέπεις γήπεδο για πάσες ,με την άλλη κάμερα να έχεις καλύτερο έλεγχο στα σουτ και στις κοντινές φάσεις σουτ να είναι κάπως πιο ‘αποτελεσματική’.Στο online μονο με wide εχω δοκιμασει.Εσεις τι προτιματε?

Δημοσ.
Μπορούμε ελεύθερα να μιλάμε για πειρατικό υλικό?

Απλά ερώτηση...

Tην εχω κανει και εγω την ερωτηση αλλα απαντηση δεν εχω παρει.Η πολιτικη μεχρι στιγμης ειναι οτι για τις κονσολες μπορουν ολοι ελευθερα να μιλανε για πειρατικες κοπιες και για το pc απαγορευεται :shock: :X

Go figure..

Δημοσ.

Παιδιά παίζω Master League με την Άρσεναλ και προσπαθώ να φέρω τον Aguero αλλά κάθε φορά απορρίπτουν την πρόταση μου. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

Δημοσ.
Παιδιά παίζω Master League με την Άρσεναλ και προσπαθώ να φέρω τον Aguero αλλά κάθε φορά απορρίπτουν την πρόταση μου. Ξέρει κανείς τι πρέπει να κάνω;

υπομονή??? μερικοί παίχτες δεν πωλούνται,δεν μπορείς να πάρεις απο την barcelona τον messi με τπτ. όπως και στο football manager,εγώ ξεκίνησα με τον παοκ και έτσι και δεις πόσο δύσκολα είναι στις μεταγραφές θα πάθεις πλάκα....

Δημοσ.

1. Να πάρεις τον σκούτερ με τα 5 μύρια.

2. Να δόσεις πολλά λεφτά

Δημοσ.

Ρε παιδες,υπαρχει τροπος στο ps3 να κανεις "μεταγραφη" εναν παικτη απο Εθνικη ομαδα σε club team? Προσπαθω αλλα ειναι σαν οταν εισαι σε clubs να μην μπορει να διαλεξεις Εθνικες μετα και το αντιθετο. Ξερει κανεις??

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...