Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Δεν είναι τραγικός ο ήχος?

Ο ήχος όταν η μπάλα χτυπάει στο δοκάρι δεν μου αρέσει.

Όταν κάνω σουτ μου αρέσει.

Ειδικά όταν έστρωσα τη μπάλα λίγο έξω από τη περιοχή σε φάουλ με L1 x και σούταρε ο παίχτης έκανε έναν κρότο η μπάλα ακριβός όπως ακούγεται στη πραγματικότητα. Μάλιστα κόντραρε και σε ένα δύο αμυντικούς και πραγματικά με το φιλαράκι που παίζαμε πάθαμε πλάκα.

Δεν ισχύει το bug που είπα όταν προσπαθείς να καθαρίσεις την φάση ?

Παίξαμε γύρω στα 8 παιχνίδια και η διαιτησία ήταν πολύ σωστή. Μάλιστα σε τάκλιν δεν έδινε πολλές φορές κίτρινη κάρτα. Στο παλιό είχες το δικαίωμα να κάνεις μόνο δύο φάουλ με τάκλιν.

Όσο για το ότι δεν τον ακουμπάς και πέφτει με φάουλ, συμβαίνει και στη πραγματικόητα.

Επίσης στα περισσότερα παιχνίδια χρόνια τώρα τα μοντέλα, είτε είναι αυτοκίνητα, είτε είναι άνθρωποι, είτε όπλα έχουν παραπάνω όγκο από αυτόν που βλέπουμε. Υπάρχει κάτι σαν αόρατο χοντρό περίγραμμα.

Παιχνίδι είναι, τι να κάνουμε?

Αν και δεν είδα κάτι τέτοιο, για να το λες όμως δεν το αποκλείω, λόγω ότι γνωρίζω τι συμβαίνει κάποιες φορές με τα μοντέλα.

Δεν είναι ΓΤΠ ο σχολιασμός ?

Καλός είναι μωρέ, εντάξει. Είπα θυμίζει λίγο ουράνιο τόξο, αλλά τουλάχιστον σε σχέση με τον περυσινό Άγγλο, αναφέρει τις ομάδες, ποιος κάνει το σουτ κλπ...

Δεν είναι οι κάμερες λες και σε τραβάνε από ελικόπτερο?

Απλά κοντά στη περιοχή κινείται. Συμφωνώ ότι χάνεις την αίσθηση του βάρους.

Κάπως έτσι είναι δεν με χαλάει, ούτε μου αρέσει κιόλας.

Δηλαδή θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις το σουτ όπως το θες? δηλαδή ένα σουτ που το κάνει ένας ερασιτέχνης δεν πρέπει να μπορεί να γίνει σε ένα video game ? (no offense)

Φυσικά και δεν πρέπει να κάνεις το σουτ όπως το θες.

Εσύ μπορεί να το θες με γύρω και μπόλικο τζατζίκι, δεν γίνεται αυτό. Αν στα ποδοσφαιράκια και στο πραγματικό ποδόσφαιρο τα σουτ γίνονται όπως θέλουμε, τότε... Τις περισσότερες φορές τα σουτ δεν τα πιάνουν όπως θέλουν οι παίχτες.

Δεν είναι πανεύκολο να στείλει ο messi την μπάλα στα περιστέρια ?

Όχι και πανεύκολο. Απλά πρέπει να εξασκηθείς λίγο με τα σουτ.

Βλέπεις off the ball έλεγχο όταν επιτίθεσαι?

Δυστυχώς όχι. Πιστεύω ότι όταν το μάθω καλύτερα δεν θα είναι πρόβλημα.

360 μοίρες έλεγχος υπάρχει ?

Ναι και είναι σπαστικός. :P

Παίζω πάντα με d-pad στο PS3 και πολλές φορές έχω πάρει τη μπάλα κοντά στη πλάγια γραμμή και ενώ πάω ευθεία έχω κάνει ένα τσακ πιο δεξιά και βγαίνω πλάγιο.

Για licenses δεν θα μιλήσω γιατί αυτό το γνώριζα πριν καν αγοράσω το game οπότε οκ.

Παλιά πονεμένη ιστορία... :-(

με ποιο κουμπί κάνεις πολύ δυνατό συρτό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή (και ας μην μπεί αλλά να μπορείς να το κάνεις)

Ποτέ δεν υπήρχε συγκεκριμένο κουμπί. Παίζουν ρόλο οι συνθήκες. Θέλει άνοιγμα της μπάλας, φόρα και πολύ λίγη δύναμη.

Ελπίζω να σε κάλυψα. :-)

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Για το δοκάρι συμφώνω ο ήχος είναι πολύ καλός.

Για το καθάρισμα της φάσης εννοούσα την "γιόμα που κάνεις για να διώξεις την μπάλα μακρυά όπου παραπάει μακρυά ειναι η αλήθεια και όχι τόσο το tackling (αλλά αυτό για την αληθινή ζωή που είπες για τα tackling θα συμφωνήσω)

Φίλε ναι με κάλυψες μπορώ να πω. Τελικά από ότι κατάλαβα, αφού πήρα που πήρα και τα 2 μάλλον θα γίνει rotation. Fifa όταν θέλω να παίξω rank matches με manual settings και pro όταν θέλω να παίξω κανα master league ή competition (όπου το φιφα δεν διαθέτει). :-)

Δημοσ.

update για ps3 με ολα τα σηματα και τις εμφανισεις των ευρωπαϊκων ομαδων και πρωταθληματων:

http://pesgaming.com/showthread.php?t=79840

ειναι 25mb και ειναι με το γνωστο τροπο:

Extract the Archive to your USB Device.

Go to Games-SaveData Programm (PS3) and copy every Data on its own.

There is no other way.

Δημοσ.

Φίλε Heatspreader, χαράς την υπομονή σου.....

Ακόμα να καταλάβεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα τα παρατήσουν ποτέ?

Νομίζει ότι έχοντάς 2,3,4,...35 διαφορετικά acount και έχοντάς με αυτά Spamάρει όλη την ελληνική ( μπορεί και διεθνή , δεν ξέρω) gaming κοινότητά θα καταφέρει να μας ανθυποβάλει όλους σε τέτοιο βαθμό που θα συμφωνήσουμε μαζί του...

την ίδια ανύπαρκτη επιχειρηματολογία.

τις ίδιες εκφράσεις.

την ίδια επιμονή.

Έλεος κύριοί έλεος.....

Δημοσ.
Φίλε Heatspreader, χαράς την υπομονή σου.....

Ακόμα να καταλάβεις ότι κάποιοι άνθρωποι δεν θα τα παρατήσουν ποτέ?

Νομίζει ότι έχοντάς 2,3,4,...35 διαφορετικά acount και έχοντάς με αυτά Spamάρει όλη την ελληνική ( μπορεί και διεθνή , δεν ξέρω) gaming κοινότητά θα καταφέρει να μας ανθυποβάλει όλους σε τέτοιο βαθμό που θα συμφωνήσουμε μαζί του...

την ίδια ανύπαρκτη επιχειρηματολογία.

τις ίδιες εκφράσεις.

την ίδια επιμονή.

Έλεος κύριοί έλεος.....

Και που λες..."The monk collects the ball cleanly! It seem the therapy's been paying off!"

Κάπως έτσι το έλεγε, ε; :lol:

Υ.Γ Σε κάποιους άλλους δεν έχει επιτυχία η θεραπεία όμως..

Δημοσ.

ρε παιδια τον robinho σε ποια ομαδα τον εχει??θελω να τν παω στην μιλαν και δν τον βρισκω.

Δημοσ.

Ρε παιδιά εγώ όταν παίζω με ξένους δεν έχω καθόλου lag..... όταν παίζω με Ελληνες 70% θα έχω lag ή θα πηγαίνει λίγο αργά. έχω πετύχει και Ελληνες που έχουμε παίξει χωρίς lag αλλα με τους περισσοτερους έχει lag. Με ξένους πολύ σπανια να έχω lag έως και ποτε. ξέρετε τι παίζει ? τι να πω τόσο χάλια συνδέσεις έχει ο κόσμος ή ο Ελληνας κατεβάζει όλη μέρα και παίζει και pro ταυτόχρονα ......

Δημοσ.
ρε παιδια τον robinho σε ποια ομαδα τον εχει??θελω να τν παω στην μιλαν και δν τον βρισκω.

Απο Εθνική Βραζιλίας θα τον βάλεις.

Δημοσ.

^^ Και φετος με το pro ασχολεισαι!!Πιο πολλα Posts εχεις στο τοπικ του προ!!Μιλησα με Seabass και μου ειπε οτι το παιχνιδι θα παραμεινει σε αυτα τα επιπεδα για τα επομενα 7 χρονια.Αλλα 7 χρονια φαγουρα δηλαδη.Οχι τιποτα αλλο σε γλιτωνω και απο τον κοπο να ασχοληθεις.Επισης μου ειπε οτι χαιρεται που τ'αρπαζει χοντρα απο τους Ελληνες εν μεσω κρισης και ελπιζει να συνεχιστει αυτο.

Δημοσ.
Απο Εθνική Βραζιλίας θα τον βάλεις.

ΠΩΣ τν μεταφερω??προσπαθω να βρω απο που αλλα λεει μονο απο μετακινηση σε συλλογο προς συλλογο..αγγλικη περιγραφη υπαρχει στην ελληνικη εκδοση?και εαν ναι που?

Δημοσ.
ΠΩΣ τν μεταφερω??προσπαθω να βρω απο που αλλα λεει μονο απο μετακινηση σε συλλογο προς συλλογο..αγγλικη περιγραφη υπαρχει στην ελληνικη εκδοση?και εαν ναι που?

Πήγαινε στο edit εκεί που λέει Μεταγραφές. Επιλέγεις εθνική Βραζιλίας < Ρομπίνιο< και register στην Μίλαν.

Δημοσ.
πηγαινε μεταγραφη και μετα προσθηκη στην ομαδα που θελεις και μετα τους συλλογους δεξια ειναι και οι εθνικες! αγγλικη περιγραφη στο ελληνικο no! οκ απαντησε ο tilemaxx δεν το ειδα!
Δημοσ.
πηγαινε μεταγραφη και μετα προσθηκη στην ομαδα που θελεις και μετα τους συλλογους δεξια ειναι και οι εθνικες! αγγλικη περιγραφη στο ελληνικο no! οκ απαντησε ο tilemaxx δεν το ειδα!

εχω παει εκει αλλα μου εχει μονο συλλογους..στις εθνικες πως παω? :-(

ακυρο..το βρηκα

Δημοσ.
Ρε παιδιά εγώ όταν παίζω με ξένους δεν έχω καθόλου lag..... όταν παίζω με Ελληνες 70% θα έχω lag ή θα πηγαίνει λίγο αργά. έχω πετύχει και Ελληνες που έχουμε παίξει χωρίς lag αλλα με τους περισσοτερους έχει lag. Με ξένους πολύ σπανια να έχω lag έως και ποτε. ξέρετε τι παίζει ? τι να πω τόσο χάλια συνδέσεις έχει ο κόσμος ή ο Ελληνας κατεβάζει όλη μέρα και παίζει και pro ταυτόχρονα ......

Για μένα το lag εξαρτάται από την δικιά σου γραμμή και του αντιπάλου σου, μπορεί να κατεβάζει ταυτόχρονα π.χ. ή να έχει χάλια ping λόγω ISP καθώς απ'οτι έχω καταλάβει μετά το matchmaking η σύνδεση με τον αντίπαλο είναι άμεση, p2p που λένε!

Δημοσ.

Το οποιο σημαίνει ότι αν ο αντίπαλος σηκώσει torrents στο δικό του ημίχρονο, τέρμα τα δίφραγκα?

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...