john2gr Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ομολογώ πάντως ότι στο PC δεν είχα την εικόνα του EKTELESTES, η μετάφραση στο συγκεκριμένο μέρος (και γενικώς όσον αφορά τις λέξεις) ήταν κομπλέ. Είδα όμως το άλλο κορυφαίο που είναι επικό... Αγγειοπλαστεία ρεεε, χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα :lol:
papeipa Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν αναφερει κανεις το γεγονος οτι η Κοναμι απευθυνετε μονο στους κατοχους pc και αυτους που εχουν κονσολα τους εχει χεσμενους? Δηλαδη ,θα παω να παιξω με τα φιλαρακια μου στο σαλονι και θα βλεπω αυτα τα εκτροπα?Ουτε ομαδες ,ουτε ροστερ ,ουτε παιχτες? Θα θελεις να παιξεις με τον φιλο σου το βαζελο ενα εχθρικο οσφπ-ποα και θα βλεπεις μεσα Λεντεσμα,Μαρεσκα,Ρουκαβινα και Μπιαρσμιρ. Αφηστε που και οπτικα το παιχνιδι στις κονσολες υστερει κατα πολυ σε σχεση με το pc...... ΚΟΝΑΜΙ F&U
fearwhatnow Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Γιατι δεν αναφερει κανεις το γεγονος οτι η Κοναμι απευθυνετε μονο στους κατοχους pc και αυτους που εχουν κονσολα τους εχει χεσμενους?Δηλαδη ,θα παω να παιξω με τα φιλαρακια μου στο σαλονι και θα βλεπω αυτα τα εκτροπα?Ουτε ομαδες ,ουτε ροστερ ,ουτε παιχτες? Θα θελεις να παιξεις με τον φιλο σου το βαζελο ενα εχθρικο οσφπ-ποα και θα βλεπεις μεσα Λεντεσμα,Μαρεσκα,Ρουκαβινα και Μπιαρσμιρ. Αφηστε που και οπτικα το παιχνιδι στις κονσολες υστερει κατα πολυ σε σχεση με το pc...... ΚΟΝΑΜΙ F&U Kαι που να παιξεις το fifa11 στο pc με LOD στο 100%..Δεν φταινε η Konami και η EA που οι κονσολες μας ειναι 5ετη πισω.
skanjos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Kαι που να παιξεις το fifa11 στο pc με LOD στο 100%..Δεν φταινε η Konami και η EA που οι κονσολες μας ειναι 5ετη πισω. εγώ απο την άλλη λέω οτι φταίνε,γιατί για να βάζουν γρηγορότερη ταχύτητα στο παιχνίδι(σε παλιότερα προ 2χ)σημαίνει οτι δεν είναι full power optimised .και αν κρίνω απο τα 2k11 και mlb τότε πραγματικά πιστέυω οτι και οι 2 εταιρίες κάνουν slacking off στον συγκεκριμένο τομέα.όσο και να τους γλύφουν τα αυτάκια οι reviewers τα γραφικά είναι ακόμα απαίσια για τα σημερινά στάνταρ. btw review απο ign uk 9/10 .... nuff said. φανμποις κλαπς. http://uk.ps3.ign.com/articles/112/1124752p2.html
Periklitos25 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν έπαιξα και εγώ αρκετά παιχνίδια με φίλους και υπάρχουν θεματάκια στο φετινό προ 1.οι αμυντικοί εξακολουθούν ώρες ώρες να τα χάνουν και να μην σου δίνει τον παίχτη που θέλεις. 2.Τα σουτ με την wide κάμερα δεν ξέρεις αν θα πάει στο τέρμα η πολύ μακριά. Βλέπεις κάτι βολίδες να αποκρούονται εύκολα ή τετατετ και κάτι αδύμα σουτ αργά αργά να μπαίνου γκολ. 3.δεν έχει copy paste για το συστημα να το κρατάει αν είναι δυνατόν ρε konami. 4.την σέντρα την κάνει μόνο του το cpu πιο ο λόγος; πάρε από το fifa πραγματα αλλά όχι τις βλακείες... 5.περιγραφή έχει γέλιο ειδικά ο Θαναηλάκης πετάει κάτι άστοχα εντελώς πχ σουτ 20μ πάνωαπό το τέρμα και λέει μεγάλη ευκαιρία.... 6.θα έπρεπε να εχει αγγλική περιγραφή και menu h ελληνική έκδοση. εκδοση ps3
Heatspreader Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Έπαιξα σήμερα το παιχνίδι στη τελική έκδοση του. Είναι πραγματική μπάλα 100%. Όσον αφορά τα Video που σχολιάζουν τα λάθη του παιχνιδιού, έχω να πω ότι όταν παίρνεις οτιδήποτε υπάρχει από παιχνίδι μέχρι καθημερινά πράγματα στη ζωή και τα ξεσκονιζεις τόσο πολύ, πάντα κάτι θα βρεις. Παίζοντας αντιλυπτό δεν γίνεται τίποτα που να δυσαρεστεί. Ο ελληνικός σχολιασμός είναι πολύ καλός, αλλά μου θυμίζει λίγο ο τρόπος που μιλάει ο Σωτηρακόπουλος, λες και μιλάει σε παιδάκια. Συγκεκριμένα μου θυμίζει το ουράνιο τόξο. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=W24HeOnzd50&feature=related[/ame]
teofross Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Εγω εκανα το update που ζητησε σε 1.01 αν θυμαμαι καλα.Μπορει να ειναι και η ιδεα μου αλλα μετα το update το παιχνιδι στο top player πιστευω οτι οσον αφορα το cpu εχει γινει πολυ καλυτερο στην επιθεση και πιο απειλιτικο και σκοραρει περισσοτερο.Παρα πολυ καλυτερο αυτο.
xavier Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 του σωτηρακοπουλου ειναι μια χαρα, ο θαναηλακης ακουγεται λιγακι περιεργα... Η μλκια με το καινουριο προ, ειναι οτι πλεον πρεπει να συνηθισω να παιζω με τον μοχλο. Δεν μπορω να σουταρω με τιποτα, σωστα με τον σταυρο... Η αλλη μλκια(με την καλη εννοια ) ειναι οτι πρεπει να αλλαξω εντελως τροπο παιχνιδιου, ενω ειχα καταληξει σε ενα στανταρ τροπο παιχνιδιου στα τελευταια 3 προ. Τωρα πρεπει να το ξαναμαθω απο την αρχη...
ibiza9303 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Παραθέτω το κείμενο που έγραψα κάτω από το review του gameover. Κρίμα για το pro και για τα 60 ευρώ που έσκασα για άλλη μία χρονιά για πάρτη του. Όταν πρωτοείδα την βαθμολογία είχα ήδη παίξει 2 ώρες pes. Είχα ενθουσιαστεί με το game τις πρώτες ώρες και είπα μέσα μου "πω πω το έσφαξε το game o reviewer". Μόνο 7.5 είναι δυνατόν? Στην πορεία άρχισα να συνηδειτοποιώ ότι όχι μόνο δεν το έσφαξε αλλά το υπερκτίμησε κιόλας και εξηγούμαι Ξεκινάω από το ψεύτικο διαφημιστικό που λανσαρίστηκε στην αγορά ("engineered for freedom") η μηχανή του gameplay δεν σου δίνει την επιλογή να επιλέξεις πως θα πάει το shoot. Tα Shoot απογειώνονται χωρίς καμία λογική και πάντα με την ίδια γωνία. Ένα ποδοσφαιράκι ΠΡΕΠΕΙ να σου δίνει την δυνατότητα να επιλέξεις τι shoot θες να κάνεις, πχ θέλω να κάνω πολύ δυνατό συρτό σουτ έξω από την μεγάλη περιοχή στην δεξιά κάτω γωνία. Δεν μπορώ βεβαίως γιατί δεν το επιτρέπει το game. Τραγελαφικές καταστάσεις με παίκτες όπως ο messi να στέλνουν την μπάλα στις γύρω λεωφόρους από μόλις μισό μέτρο απόσταση από το τέρμα. Δεν δίνεται η δυνατότητα να προωθήσω τον επιθετικό (off the ball) την στιγμή που κρίνω εγώ ότι πρέπει να κάνει κίνηση για να τον τροφοδοτήσω. Άρα μέχρι ώρας στην ουσία δεν έχω έλεγχο του σουτ, δεν έχω έλεγχο του ( off the ball) επιθετικού και κατ επέκταση δεν μπορώ να εκμεταλλευτώ τους ανοικτούς χώρους. Για ποιο freedom μιλάει στην διαφήμιση ο developer άραγε? Φεύγω από το θέμα freedom που για μένα σημαίνει πολλά για τον ρεαλισμό και συνεχίζω όσων αφορά τις κάμερες. Οι κάμερες είναι τραγελαφικές ειδικά οι κατακόρυφες και η ευρεία όπου σου παρουσιάζουν τους παίκτες τραγικά μικρούς παρόλο που παίζω σε 40άρα TFT (θυμίζοντας εποχές επιτραπέζιου kick off, οι μεγαλύτεροι καταλαβαίνετε τι εννοώ) ενώ ταυτόχρονα τσακίζουν τον ρεαλισμό αφού ακόμα και στην μετάδοση ενός πραγματικού ποδοσφαιρικού αγώνα δεν υπάρχει κάλυψη από ελικόπτερο ή αν υπάρχει είναι στιγμιαία. Οι εν λόγω κάμερες δεν επιτρέπουν να νοιώσεις το βάρος του σώματος του παίκτη σε άμυνα και επίθεση ειδικά όταν σουτάρεις (αν παίζει ρόλο το βάρος σε αυτή την αρκαδίλα). Η κατάσταση σώζεται ελαφρά από την κάμερα αναμετάδοσης η οποία όμως είναι παραζουμαρισμένη και φέρνει στο μυαλό τις ευχάριστες στιγμές που όλοι περάσαμε με το virtua striker. Συνεχίζω λέγοντας ότι όταν άρχισα να παίζω on line παρατήρησα τραγικές καταστάσεις όπως τον αντίπαλο να επιτίθεται εγώ να διώχνω μέσα από την μεγάλη περιοχή με τέρμα δύναμη της σέντρας στην προσπάθεια μου να «καθαρίσω την φάση» και η μπάλα να απογειώνεται μέχρι την αντίπαλη περιοχή με αρκετές φορές η μπάλα να καταλήγει στα χέρια του αντίπαλου τερματοφύλακα!!! Ειδικά το συγκεκριμένο σκοτώνει κάθε ρεαλισμό και με κάνει να απορώ αν πραγματικά ο προγραμματιστής που είναι υπεύθυνος για τις φυσικές του τίτλου (βάρος της μπάλας) έχει ακουμπήσει μπάλα ποδοσφαίρου ο ίδιος διότι είναι φανερό ότι δεν έχει την παραμικρή αντίληψη του μήκους ενός γηπέδου (για να έχει δει στην τηλεόραση κανονικό match ούτε λόγος). Τραγικό πρόβλημα με τα collisions του τίτλου. Πάρα πολλά tackling είναι πεντακάθαρα και ενώ ο αμυνόμενος ακουμπάει την μπάλα (πολλές φορές δεν ακουμπάει ούτε μπάλα ούτε παίκτη) δίνεται foul με κάρτα. Το παραπάνω γίνεται ξεκάθαρο με την χρήση του replay. Όσων αφορά τον ήχο τα συνθήματα είναι παγερά αδιάφορα και εντελώς άχρωμα σε βαθμό που ακόμα και με ένα καλό home cinema όπως αυτό που έχω να σε κάνει να δυσανασχετείς. Σε όλο το match ακούγεται ένα τραγικό και «εκνευριστικό ντου ντουπ» της μπάλας το οποίο είναι πάντα ίδιο είτε πρόκειται για σουτ είτε για μία μικρή συρτή πασούλα. Ο προγραμματισμός του σχολιασμού είναι ότι πιο απαράδεκτο έχετε ποτέ ακούσει σε ποδοσφαιράκι με τον Σωτηρακόπουλο να μην αναφέρει τα μισά ονόματα και να χρησιμοποιεί ατάκες που μπορεί να χρησιμοποιηθούν παντού και πάντα (γενικότητες του τύπου πέρασε τον αμυντικό, έκανε το σουτ ο επιθετικός χωρίς να λέει ποιος πέρασε ποιον ή ποιος έκανε το σουτ ή το σκληρό μαρκάρισμα). Άλλα τραγελαφικά είναι του στυλ ο Σωτηρακόπολος να λέει πρέπει να είναι οφ σαιντ ενώ ο Θαναηλάκης να λέει εύκολη απόφαση προς τον βοηθό. Κορυφαία στιγμή τα κόρνερ («σπρώχνει την μπάλα στα δίχτυα» το λέει κατά την εκτέλεση ενώ η μπάλα ταξιδεύει στον αέρα και εσύ προσπαθείς να καταλάβεις πότε μπήκε γκολ . Σχολιασμό με ελληνικές ομάδες καλύτερα ξεχάστε το οι μισοί παίκτες δεν αναφέρονται καν. Αποτέλεσμα όλων των παραπάνω είναι ένα ποδοσφαιρικό video game το οποίο ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ να χαρακτηριστεί next gen, simulation ή έστω να το χαρακτηρίσεις ως μία αξιόλογη προσπάθεια. Τελική βαθμολογία από εμένα 5.5 στα 10. Τρέμω από τα νεύρα που με έπιασε ο seabass τσακατσούκας κορόιδο για άλλη μία χρονιά και μου πήρε τα 59.90 ευρώ από την τσέπη. Όσοι δεν αγοράζετε το game από fanboy-σμο διαβάστε το review μου να μην την πατήσετε και εσείς.
skanjos Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2010 μπράβο ibiza χρειαζόμασταν άλλο ένα ακριβέστατο review . κάτι που να σου άρεσε δεν μας είπες..... τι του έβαλες 5.5/10 τότε 0/10 και πολύ του είναι του απαίσιου προ....
ibiza9303 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Το 5.5 το πήρε απο νοσταλγία για τις καλές του στιγμές.
fearwhatnow Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 ^^ Eνταξει πλεον ο καθενας λεει πραγματικα ο,τι να'ναι.Μ'αρεσει κιολας που μερικοι βρισκουν καλη την ελληνικη περιγραφη.Ενταξει ειπαμε ειναι καλο φετος το προ αλλα ε οχι και καλη η περιγραφη των αρπαχτοδημοσιογραφισκων...
Heatspreader Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Όσοι δεν αγοράζετε το game από fanboy-σμο διαβάστε το review μου να μην την πατήσετε και εσείς. Το καλύτερο πιστεύω είναι να το νοικιάσεις. Τα Reviews και ειδικά για ποδοσφαιράκια τέτοιου βελινεκούς όπως το Pro τα θεωρώ άσκοπα. Για παράδειγμα εσύ θεωρείς ότι δεν υπάρχει ελευθερία. Εγώ λέω ακριβώς το αντίθετο. Κάνω όπου θέλω πάσα, όπως θέλω, βάζω το σώμα μου έτσι ώστε το βάρος μου να είναι με τέτοιο τρόπο ώστε να καλύπτω τη μπάλα, κλπ. Πολύ καλύτερο από το περσινό όπου ο Messi και ο Ronnaldo έκαναν το γύρω του γηπέδου έκαναν μία κάθετη μπαλιά κόντραρε η μπάλα όπου να' ναι και έμπαινε Goal. Το ίδιο με τα σουτ. Πέρυσι και όλα τα χρόνια δηλαδή έπεφταν τα σουτ σαν κεραυνοί από παντού! Ειδικά πέρυσι έχω αποθηκευμένα goals με τον Ibra να του στρώνω μπαλιά από φάουλ και να τη καρφώνει απευθείας από σημείο κοντά στο κόρνερ. Τώρα τα σουτ θέλουν να τα μάθεις. Γενικότερα όλο το παιχνίδι χρειάζεται από την αρχή να το μάθει κάποιος. Εμένα απλά με βολεύει επειδή πάντα έδινα πολλές πάσσες (130+ σε κάθε 10λεπτο παιχνίδι). Γι' αυτό τα Reviews σε τέτοιους τίτλους είναι άκυρα και άσκποπα. Εγώ τα βλέπω αντίθετα από εσένα... Ενώ στα άλλα παιχνίδια, πάνω κάτω οι περισσότεροι τα ίδια πιστεύουμε και οι εξαιρέσεις είναι λίγες.
ibiza9303 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 3 Οκτωβρίου 2010 Δηλαδή θεωρείς ότι μπορείς να κάνεις το σουτ όπως το θες? δηλαδή ένα σουτ που το κάνει ένας ερασιτέχνης δεν πρέπει να μπορεί να γίνει σε ένα video game ? (no offense) Δεν είναι τραγικός ο ήχος? Δεν ισχύει το bug που είπα όταν προσπαθείς να καθαρίσεις την φάση ? Δεν είναι ΓΤΠ ο σχολιασμός ? Δεν είναι οι κάμερες λες και σε τραβάνε από ελικόπτερο? Δεν είναι πανεύκολο να στείλει ο messi την μπάλα στα περιστέρια ? Βλέπεις off the ball έλεγχο όταν επιτίθεσαι? 360 μοίρες έλεγχος υπάρχει ? Για licenses δεν θα μιλήσω γιατί αυτό το γνώριζα πριν καν αγοράσω το game οπότε οκ. Τι βλέπεις εσύ αντίθετο από όλα αυτά? (πχ αν βλέπεις αντίθετο το σουτ πες μου με ποιο κουμπί κάνεις πολύ δυνατό συρτό σούτ έξω από την μεγάλη περιοχή (και ας μην μπεί αλλά να μπορείς να το κάνεις) Τίμια γιατί αγόρασα και τα δύο φετινά ποδοσφαιράκια (τέτοιο θύμα 120 εουρα σε 2 μέρες) και από ότι κατάλαβα το πραγματικό freedom είναι στο φίφα με manual και μόνο με manual.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.