supermario29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν έχει ανοίξει ακόμα Γνωριζουμε ποτε ανοιγει;
elessar86 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Επιτέλους ένα pro που το online πάει σφαίρα μέχρι στιγμής ! έπαιξα δυο παιχνίδια και είχε μηδενικό lag. βεβαια μόλις τώρα άνοιξαν οι server αλλα επλίζω και με περισσότερο κόσμο να είναι έτσι ! (σε ps3) ---------- Προσθήκη στις 14:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 14:10 ---------- παιδιά οποιος είναι μέσα για κάνα online matchaki για ps3 κάντε με add: Panos86GR
Nonos1981 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλησπερα σας. Μολις χτες αγορασα το PRO11(PS3). Θα χρειαστω καποιες πληροφοριες οσο αφορα το game.Οποιος γνωριζει λεει 1.Οσο αφορα την επιλογη για την ταχυτητα του.-2 -1 0 +1 +2 Για να ειναι πιο ρεαλιστικο το παιχνιδι το βαζουμε στο -2 ?? 2.Οσο αφορα τα Replays.Δεν βρηκα πουθενα καποιο τροπο ωστε να κανω zoom out την καμερα. 3.Τα roster των ομαδων που δεν ειναι σωστα παιζει να ανανεωθουν με καποιο update??
vitoribo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 1. Στο -1 είναι το καλύτερο για εμένα. Υποκειμενικό 2. Δεν ξέρω 3. Ναι θα βγει λογικά με την κυκλοφορία στην Αγγλία 08/10
Heatspreader Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Προτείνω να μη πειράζετε ρυθμίζεις του παιχνιδιού ειδικά όσον αφορά τη ταχύτητα, γιατί δεν θα μπορείτε να παίξετε με άλλους.
skanjos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Προτείνω να μη πειράζετε ρυθμίζεις του παιχνιδιού ειδικά όσον αφορά τη ταχύτητα, γιατί δεν θα μπορείτε να παίξετε με άλλους. +1 ,εδώ ήδη είναι πολύ αργό στο 0 οπότε δεν έχει λόγο κανείς να πειράζει την ταχύτητα.
Andy Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια παιζω με τα φιλαρακια μου τωρα το προ..το αγορασα σημερα..τα γραφικα φαινονται καπως περιεργα(εχω hdmi)..οχι τοσο καλα οσο το φανταζομουν..λετε να χρειαζετε να κανω καμια ρυθμιση?
skanjos Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 ρε παιδια παιζω με τα φιλαρακια μου τωρα το προ..το αγορασα σημερα..τα γραφικα φαινονται καπως περιεργα(εχω hdmi)..οχι τοσο καλα οσο το φανταζομουν..λετε να χρειαζετε να κανω καμια ρυθμιση? αν είχες παίξει το ίδιο παιχνίδι στο pc και περίμενες τέτοια γραφικά μάλλον δε χρειάζεται να κάνεις καμία ρύθμιση. δες τι ανάλυση το τρέχει στην οθόνη/τηλεόραση σου αλλιώς.άλλες ρυθμίσεις δεν χρειάζεται.
kage Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 αν πατε στα settings tου παιχνιδιου(τερμα δεξια)καπου λεει για γλωσσα στα text+ηχου... Αυτο με τις πασες(δυναμη) δεν ειναι κατι καινουργιο γιατι υπηρχε και στο 10 αλλα επρεπε να παιζεις με το δεξι joystick τις πασες.. Οποιοσδηποτε το αγορασει καλυτερα να παρει English.τα ελληνικα ειναι μια κρυα εκφωνηση.διαβαζουν κειμενο χωρις συναισθημα ενταση χρωμα() κυριως ο θαναηλακης. Ολοι ξερουν οτι αγγλικο +βραζιλιανικο σπικαζ ειναι favourites και αυτοι αποφασισαν να βαλουν ελληνικα? ffs Ποιος σκεφτηκε να γραψει σε πανο συνθηματα "δειξτε τα αυγα σας" "που ναι η μπαλα οεο" "το καλυτερο αθλημα.."(?)
vitoribo Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Λοιπόν 5-6 παιχνίδια online χτες, κανένα lag, όλα είναι όπως πρέπει (κι ας άργησαν δυο χρόνια) Το πραγματικό τεστ βέβαια είναι μετά τις 08/10 που θα έχει κυκλοφορήσει πανευρωπαικά το παιχνίδι
The Dean Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Και το review του Authority.gr. Επιτέλους έχουμε εξέλιξη στη σειρά. http://www.authority.gr/index.php/reviews/6587-pro-evolution-soccer-2011.html
EKTELESTES Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Ωραίο το πρόγραμμα που τους έκανε μετάφραση.. ( Από την Ιταλο-Ελληνική έκδοση για XBOX )
nzeppos Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Καλή φάση. All your base are belong to us και τέτοια.
Nonos1981 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 PS3 Χτες που δοκιμασα να βαλω online ειχε λιγο lag. Συνηθως κολαγε οταν ειμουν στην επίθεση.Οχι παντα αλλα υπηρξαν στιγμες που κολαγε αρκετα.:/
foufoutios Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2010 Οποιοσδηποτε το αγορασει καλυτερα να παρει English.τα ελληνικα ειναι μια κρυα εκφωνηση.διαβαζουν κειμενο χωρις συναισθημα ενταση χρωμα() κυριως ο θαναηλακης. Απο τα λιγα πραγματα που με ξενερωνουν στο φετινο pro.. Αθλια εκφωνηση πραγματικα.. Λες και παιζεις buzz ειναι.. Πολυ καλο κατα τα αλλα και πολυ βελτιωμενο σε σχεση με τα προηγουμενα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.