Tigran Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Οι Ιταλοί ειδικά τα σπάνε! Εγώ fifa με ιταλό εκφωνητή παίζω. Φαντάζομαι θα είναι εξίσου καλός και στο PES.
skanjos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 όσοι πάντως μιλούσαν για prescripted φάσεις κάνουν λάθος. αρκετές φορές έχω ακούσει απο σωτηρακόπουλο το "την έσπρωξε στα δίχτυα" πάνω σε κόρνερ και έχει καθαρίσει ο αμυντικός με κεφαλιά. μάλλον κάτι δεν υπολόγισαν καλά στο voice εδώ.
papeipa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια λυστε μου μια απορια. Το gameplay το ξεπερναω γιατι ειναι υποκειμενικο,οπως και το ανιμασιον. Στα αλλα ομως?Ξεφτιλα....ροστερ?ομαδες?ηχος?Σχολιασμος?Γηπεδα?φιλαθλοι?Διχτυα τερματων? Πραγματικα δεν βρησκω ενα λογο για να του δωσω μια ευκαιρια,να ξαναγουσταρω να παιξω προ. Δεν εχουν ολοι την pc εκδοση να τα βελτιωσουν με patch.Οι κατοχοι 360/ps3 τι κανουν?
Trapper Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μια απορία: αφού λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα βγει update με τις σωστές μεταγραφές των ομάδων, γιατί υπάρχει πρόβλημα; Και το σημαντικότερο όλων: έπαιξε κανείς online να μας πει αν laggάρει το παιχνίδι; Εκεί είναι όλο το ζουμί...
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μια απορία: αφού λίγες μέρες μετά την κυκλοφορία του παιχνιδιού θα βγει update με τις σωστές μεταγραφές των ομάδων, γιατί υπάρχει πρόβλημα;Και το σημαντικότερο όλων: έπαιξε κανείς online να μας πει αν laggάρει το παιχνίδι; Εκεί είναι όλο το ζουμί... σωστόςςςςς
vitoribo Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δεν εχουν ολοι την pc εκδοση να τα βελτιωσουν με patch.Οι κατοχοι 360/ps3 τι κανουν? Option files
john2gr Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Και το σημαντικότερο όλων: έπαιξε κανείς online να μας πει αν laggάρει το παιχνίδι; Εκεί είναι όλο το ζουμί... We would like to inform customers that the Online service for "PES 2011" has not yet started. -------------------------------------------------------------------------------- •Service is scheduled to start on 12:00 30/09/2010(UTC). δσασφασδασδασ
g-e-o Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αψογο review..μπραβο, μπορει αυτο να βοηθησει να καταλαβουν, γιατι το θαβουμε το προ. Ξεκαθαρο αντικειμενικο review. αντικειμενικο????χαχαχαχα να σαι καλα ρε fifaφιλε δακρυσα στα γελια!!!!!!!το καλο με σας οτι βγαινεται παντα κοντα κοντα μολις γραψει ο ενας τσουπ και ο αλλος!!!να μην χανουμε τετοιες ατακες!!!! ---------- Προσθήκη στις 16:20 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:18 ---------- ^^ Αχαχαχα!Που το ειδες το ξεκαθαρο αντικειμενικο review?Τα μισα που λεει ο polakis ειναι ψεμματα.Εχω την full εκδοση του pc απο τα μεσα Σεπτεμβρη και εχω ξεκαθαρη αποψη (και δεν ειμαι και φαν του προ, αφου 2 χρονιες συνεχως δεν το ακουμπησα παραπανω απο μια εβδομαδα-επαιζα fifa).- Αν δεν ξερεις να κανεις ντριπλες δεν σου φταιει το παιχνιδι.Το συστημα ντριπλας που εχει το παιχνιδι ειναι αψογο.Μπορει να τα χαλαει σε αρκετα animations αλλα ειναι λειτουργικοτατο. - Η κινηση των διχτυων ειναι απιστευτη.Οταν μπαινει γκολ η μπαλα δεν επιστρεφει παντα προς τη γραμμη του γκολ οπως και παλι ψευδως γραφει ο polakis. - Για τις πασες.Αν βαλεις λιγη δυναμη δεν φτανει ουτε στα 2 μετρα η μπαλα.Αν βαλεις πολυ μεγαλη φευγει γρηγορα και δυσκολευει το κοντρολ του παικτη που δεχεται την πασα.Οποτε και παλι ψεμματα.Οι καθετες απλα δεν περνανε με τιποτα τις περισσοτερες φορες διοτι η αλληλοκαλυψη του ΑΙ στην αμυνα φετος ειναι ουσιαστικη και αποτελεσματικη.Τα ανοιγματα της μπαλας και το κοντρολ διαφερουν απο παικτη σε παικτη, απο θεση σε θεση, οποτε παλι ο polakis λεει του κεφαλιου του. - Polaki παρε την ΑΕΚ και παιξε εναντιον οποιασδηποτε αγγλικης ομαδας σε 15 λεπτο στο top player.Μετα κανε ενα capture το σκορ και δειξτο μας να γελασουμε. - Για την περιγραφη τα εχουμε πει και συμφωνουμε.Αλλα δυστυχως για εσενα υπαρχει η εκδοση pc που μπορει να τουμπανιαστει σε συνθηματα και αλλα καλουδια οσο αφορα στον ηχο. - Οι τερματοφυλακες απλα ειναι ανικητοι.Οποτε και παλι ψεμματα.Δεν ξερω αν στην εκδοση για τις κονσολες τους εχουν πνιχτες για να χαιρονται τα 12χρονα αλλα στο pc δυστυχως εχουν επιδοσεις σουπερμαν.Και λεω δυστυχως γιατι θα επρεπε να μην ειναι τοσο καλοι.Πηγε απο το ενα ακρο στο αλλο δηλαδη η Konami.Επισης 7 στα 10 σουτ φευγουν στους περιστερωνες.(και μην μου πεις δεν ξερω να παιζω..δεν χρειαζεται να μιλησω για την εμπειρια που εχω στα sports games ειτε ειναι τα ευρωπαικα αθληματα ειτε τα αμερικανικα) Δυστυχως (@ polakis) το να προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο συνεχως εχει καταντησει γραφικο.Θα επρεπε να εισαι πιο αντικειμενικος και εχεις καταντησει hater επαναλαμβανοντας οτι δεν δινεις λεφτα στην Konami και αλλες φανφαρες.Το προ και τα επομενα 10 χρονια με μικροβελτιωσεις θα ειναι σε αυτο το στυλ οποτε μην μπαινεις καν στον κοπο να το δοκιμαζεις.Σου το λεω απο πρωτο χερι.Τζαμπα θα χασεις και τα επομενα 10 χρονια τον χρονο σου.Το παιχνιδι θα παραμεινει σε αυτα τα standards.Στο αψε-σβησε λοιπον γλυτωνεις 10χρονιαΧ50 ευρω=500 ευρω.Not bad.. προσκυνω φιλε τα ειπες ολα!!!!!!
tsakonas Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ζηταει update 1.01 στο ps3... αλλα δε βρισκω info..αν βρει κανεις τι fixes εχει ας μας πει
teofross Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν πήρα την κανονική ελληνική έκδοση χθες και έχω να πω ότι: Δεν υπάρχει περίπτωση φίλοι της σειράς να μην ενθουσιαστούν με το game.είναι πάρα πολύ καλύτερο από το 10.Τωρα ο σχολιασμός παρόλο που έχει τα προβλήματα του ,εμένα προσωπικά μου άρεσε και το προτιμώ από τόσα χρόνια που ακούω τον αντίστοιχο Άγγλο του pes.Το παιχνίδι πάντως δεν είναι τελικά scripted όπως είχε αναφερθεί και σαν αποτέλεσμα από τον σχολιασμό που είχε τύχει να αναγγελθεί γκολ πριν μπει, μου έτυχε 2 φορές ειδικά μετά από κόρνερ να πει η μπάλα στα δίχτυα και γκολ δεν μπηκε.Οποτε μιλάμε για συμπτωση.Τωρα το παιχνίδι έχει ωραίο ρυθμό και παίζεται ρεαλιστικά σε μικρότερη ταχύτητα από την default.Τα σουτ και οι τριπλές είναι μια χαρά απλώς θέλει λίγο προπόνηση πρώτα για να τασυνηθισουμε.Γινονται καταπληκτικές τριπλες ,προσποιήσεις και στα σουτ τα μακρινά που θέλουν πολύ δύναμη πρέπει οπωσδήποτε να κάνουμε τον μοχλό πίσω ώστε να διατηρήσουμε την δύναμη στο σουτ αλλά παράλληλα να κρατήσουμε και σωστό ύψος αλλιώς πάμε για ψιλά άουτ μπάλα δεν κολλαει στα πόδια και μπορούμε να βγάλουμε πολύ καλές πάσες στον κενό χώρο καθώς και να κάνουμε 1-2.Δεν υπάρχει πια η φάση να παίρνουμε ένα παίκτη και να αδιαζουμε τους πάντες αν και οι παίκτες που έχουν τις δυνατότητες βγάζουν ωραίες κινήσεις μέσα στο παιχνίδι σε φυσιολογικά πλαισια.Οι τακτικές και το management είναι πολύ ωραία και εύχρηστα φέτος και μπορούμε να ρυθμίσουμε εάν θα είναι και αυτόματα ανάλογα με την ροη του αγώνα (ώστε να μην διακόπτουμε) .επίσης υπάρχει επιλογή για αν θέλουμε οι παίκτες να κάνουν τάκλιν αυτόματα κάποιες στιγμές ή όχι στην άμυνα πράγμα που έχει συζητηθεί σε προηγούμενες χρονιες.Τα γραφικά είναι κορυφαία και για τους παίκτες και για τα γήπεδα.animation πολύ βελτιωμένο που θέλει ακόμα και άλλη δουλια.Στο ps3 έχει ς την δυνατότητα να κάνεις install το παιχνίδι στον δίσκο για μικρότερα loading times. Γενικά εμένα μου άρεσε πάρα πολύ .Δυστυχώς μέσα από to store δεν βρήκα την επιλογή κάπου να μπορείς να ξεκλειδώσεις ένα extra επίπεδο δυσκολίας που είχαν πει ότι θα εβαζαν.Πραγματικα ελπίζω με κάποιο τρόπο είτε online να γίνεται αυτό ή με κάποιο update η κοναμι να κάνει το game λίγο πιο δύσκολο ή τουλάχιστον να κάνει το cpu να είναι πιο εύστοχο στις τελικές προσπάθειες ώστε να το «νιώθεις» λίγο περισσότερο .On line δεν δοκίμασα ακόμα.
vitoribo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά η ελληνική έκδοση δεν υπάρχει Παρήγγειλα ήδη αγγλική Στο 20' του πρώτου παιχνιδιού, main menu και ισπανό εκφωνητή Το μενού στα ελληνικά χάλια Τόσο χάλια αίσθηση που νόμιζα ότι το ντέμο ήταν καλύτερο
supermario29 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια ας παιξει καποιος online να μας πει τι γινεται. Ειναι ενταξει ή εχει lag?
vitoribo Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2010 Από χτες υπάρχει στο Πλαίσιο, από εκεί το πήρα
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.