BRAXOS Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ο σχολιασμος ειναι ΝΑΝΑ να ΕΝΑ μηλο! λεσ και μιλανε σε παιδακια του δημοτικου! Καποια αλλη στιγμη στο 0-0 βγαινω οφσαιτ και λεει ο george: βγηκε οριακα οφσαιτ και χαθηκε η ευκαιρια για την ισοφαριση...
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν έλιωσα το παιχνίδι χθες 5 ώρες μέχρις τις 3 το πρωί για να έχω πλήρη άποψη. Δεν χρειάζεται παραπάνω, πιστεύω ότι έχω την εμπειρία ,μετά από τόσα χρόνια να κρίνω ένα ποδοσφαιράκι γρήγορα. Έπαιξα το ιταλικό/ελληνικό στο 360. Παρακάτω παραθέτω τις εντυπώσεις μου: Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι αυτό που έπαιξα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Είναι κάτι σαν arcade ποδόσφαιρο, που σε τίποτα δεν θυμίζει την πραγματικότητα. Πραγματικά είναι άξιο απορίας πώς κάποιοι ακόμα ενθουσιαζονται με αυτόν τον τίτλο, αλλά ακόμη περισσότερο το θεωρούν το καλύτερο ποδοσφαιράκι σε σχέση με τον ανταγωνισμό!!! Το παιχνίδι μοιάζει σαν ένα ΑΣΤΕΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και εξηγώ παρακάτω τους λόγους: 1) ANIMATIONS: Το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει τραγικά animation, λίγο βελτιωμένα σε σχέση με το pes2010, αλλά ακόμα τραγικά. Κάποιοι παίκτες τρέχουν καλά, άλλοι πάλι τρέχουν σαν κουτσοί και σαν το γνωστό baywatch. Τα τρεξίματα, οι στροφές, τα ανοίγματα της μπάλας είναι όλα μηχανικά και επαναλαμβανόμενα, χωρίς καμία ποικιλία. Οι ντρίμπλες που γίνονται με κουμπί LT/LB και δεξί στικ είναι ότι ναναι, άλλο θέλεις να κάνεις, άλλο κάνει ή πολλές φορές δεν κάνει και τίποτα και χάνεις την μπάλα χαλαρά. Η πολύ χρήσιμη προσποίηση με το σουτ και πάσα είναι και πάλι απούσα!Το animation της σέντρας είναι ίδιο και απαράλλαχτο για όλους, όπου καμπουριάζουν χαλαρά και κάνουν την σεντρούλα τους σαν να μην τρέχει τίποτα γύρω τους!!! 360 μοίρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, και είναι φανερό ότι ο παίκτης στρίβει σε γωνία με ένα κομπλεξικό τουκ τουκ που ακούς και την μπάλα στην επαφή με το πόδι. Οι πάσες κλπ γίνονται με απαίσιο κινητικά τρόπο και πολύ ξερά, με λάθος φυσική στην κίνηση του παίκτη κλπ. Βάζει δηλαδή λάθος ο παίκτης το πόδι αλλά παρόλα αυτά γίνεται πάσα με λάθος φάλτσο απότι έπρεπε να γίνει κλπ. Επίσης η κίνηση των διχτυών είναι και πάλι ελεεινή σαν πέρυσι με τα διχτυα να είναι παρα πολύ χαλαρά και η μπάλα να πηγαίνει πίσω και μετά πάνω στα γκολ, πράγμα που δεν γίνεται! 2) ΗΧΟΣ: Παίζει να είναι το τραγικότερο σημείο του παιχνιδιού, ακόμα πιο σπαστικό και από τα animations! Ο κόσμος κοιμάται στον αγώνα, βάζεις γκολ και ίσα ίσα που ακούς τον κόσμο. Το ακόμα πιο αστείο όμως είναι η περιγραφή! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!! Ντροπή σε Σωτηρακόπουλο και Θαναηλάκη που δέχτηκαν να πάρουν μέρος σε αυτό το έκτρωμα. Αλλά αυτοί χέστηκαν γιατί τα πήραν τα φράγκα τους! Παντελώς απαθής περιγραφή Σωτηρακόπουλου, ο οποίος μιλάει κάθε 2 λεπτά στην κυριολεξία, δεν εκφωνεί τους μισούς και παραπάνω από τους παίκτες (ειδικά στις ελληνικές ομάδες για γέλια) και είναι ξεκάθαρο ότι απλά διαβάζει τις σελίδες της Κονάμι, χωρίς καμια δοση πραγματικής περιγραφής. Ο Θαναηλάκης πετάγεται σε άσχετα σημεία και υψώνει την φωνή και καλά να δώσει ένταση αλλά είναι τόσο άσχετες οι στιγμές που με πιάνουν τα γέλια! Καλά οι ατάκες που χρησιμοποιούν είναι ελεεινές για ελληνική μετάφραση. Έκαναν πιστή μετάφραση της αγγλικής περιγραφής που είναι εντελώς λάθος για τα ελληνικά δεδομένα! 3) ΓΡΑΦΙΚΑ: Το μόνο θετικό στοιχείο του παιχνιδιού, με πραγματική βελτίωση από πέρσυ. Καλύτερα γήπεδα, καλύτερα γρασίδια, καλύτερα player models, που δυστυχώς όμως ξεφτιλίζονται από το άσχημο animation! Πάρα πολύ καλές φάτσες στις περισσότερες ομάδες και καλύτερο δέρμα παικτών. Ξενέρωσα μόνο με την ΑΕΚ όπου δεν μοιάζει κανείς εκτός του Λυμπερόπουλου! Γιατί άραγε, στα προηγούμενα προ οι πιο πολλοί παίκτες της ΑΕΚ έμοιαζαν. Τεσπα. Θεατές καλούτσικοι σε 3d, γραφικά μενού και formation πολύ καλά. Ωραίο addition το drag and drop που έχει στο σύστημα με αλλαγές κλπ. Γενικά τα γραφικα (χωρίς τον ήχο) σου δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού αγώνα. Τα γραφικά όμως δεν κάνουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου καλό. Το gameplay μετράει. Και πάμε στο GAMEPLAY που είναι και το βασικό: Το είπα και το ξαναλέω, το παιχνίδι δεν είναι sim. Καμία σχέση. Είναι ένα arcade ποδοσφαιράκι για να κάνεις χαβαλέ με τους φίλους σου και να βάζετε γκολάκια στο γάμα. Έπαιξα χαρακτηριστικά στο top player ΑΕΚ-ΟΣΦΠ και νίκησα 3 στα τρία παιχνίδια χαλαρά 2-0, 3-1, 1-0 χωρίς ουσιαστικά να απειληθώ! Καλά τόσο καλός παίκτης είμαι? Με την πρώτη σε νέο και διαφορετικό παιχνίδι και νικάω χαλαρά? Τεσπα το προσπερνάμε αυτό. Να πω λοιπόν ότι πάλι έχει πλεονέκτημα ο επιθετικός στο παιχνίδι. Αν πάρεις την μπάλα με πλάτη, όπου και να γυρίσεις δεξια ή αριστερά, δεν κόβεσαι με τίποτα και θα περάσεις να πας για γκολ. Οι πάσες που μιλάνε κάποιοι για freedom και ψευτιές. Αν βάλεις ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! Να χαρώ εγώ freedom παπαριές. Οι μπαλιές τρύπες είναι πάλι παντοδύναμες και περνάνε μέσα από όλους για να βγεις τετ α τετ! Και όταν βγεις μιλάμε ότι γίνεται του γάμα το κάγκελο! Όλα τα σουτ πάνε στο γάμα, ανεξάρτητα ποιος θα σουτάρει και από που! Μέσα από την περιοχή, έξω, διαγωνια, ευθεία, τα καρφώνουν όλα!!! Εν τω μεταξύ αν πας γωνια στο κόρνερ και κάνεις σέντρα βάζεις γκολ με κεφαλιά στάνταρ! Τρελό bug λεμε!!! Οι τερματοφύλακες? Πάλι σχεδόν πουθενάδες. Βελτιωμένοι από το έπος pes2010 αλλά και πάλι υστερούν πολύ. Βλέπεις πάλι ζειμπεκιές και τραγικές αποκρούσεις, ενώ φυσικά (μετά από τόσα χρόνια είναι παράδοση πια), όλα τα πλονζόν που κάνουν είναι με τα δύο χέρια σαν βλάκες. Ποτέ με το ένα. Επίσης το αμίμητο που δεν μπορεί ο τερμας να δώσει 1η πάσα σε άλλον παίκτη από το άουτ εκτός του διπλανού του CB υπάρχει φυσικά ακόμη. Γίνεται του ping pong το κάγκελο γενικά σε αφύσικο ρυθμό αν θέλεις. Η φυσική της μπάλας για τα πανηγύρια, τα σουτ απογειώνονται λες και είναι αεροπλάνα. Οι συρτές πάσες πάνε ξερες χωρίς να αναπηδούν και πολύ γρήγορα, πράγμα αντιρεαλιστικό. Παρακολουθούμε δηλαδή, ένα συνεχόμενο arcade run n' gun παιχνίδι που ουδεμία σχέση έχει με τον ρεαλισμό... LICENSING: Απλά για γέλια. Δεν θα σχολιάσω καν την Μερσεισαιντ Ρεντ και τις λοιπές τραγικότητες...Σε 20 χρόνια θα δώσουν κανά φράγκο να πάρουν καμιά άδεια ομάδας. Μεταγραφές για κλάματα... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παρά τις φανερές βελτιώσεις σε σχέση με το τραγικό pes2010 που έκραξε όλος ο πλανήτης, δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από την μια χρονιά στην άλλη και να πας από το 0 στο 10. Η Κονάμι πήγε από το 0 στο 5 φέτος. Έχει ακόμα πολλά ψωμιά για να φτάσει εκεί που πρέπει, εκεί που της αξίζει και εκεί που θέλουμε όλοι οι pro fan (ήμουν κι εγώ pro fan από παλιά, οι αγάπες δεν ξεχνιούνται, τί να κάνουμε)... Το παιχνίδι για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ και να πετάει τα γκολ για πλάκα, χωρίς να νοιάζεται για τα animation, το ρεαλιστικό gameplay και την συνολική εικόνα ενός πραγματικού αγώνα ποδοσφαίρου, τότε το pes2011 είναι ότι πρέπει για αυτόν. Για κάποιον όμως που θέλει την εξέλιξη, τον όσο γίνεται μεγαλύτερο ρεαλισμό και πόρωση, ε μάλλον πρέπει να επιλέξει μια άλλη εταιρεία και ένα άλλο ποδοσφαιράκι. Γιατί ΤΟ PES2011 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ FOOTBALL SIMULATION!!! Εγώ προσωπικά δεν θα το αγοράσω γιατί θεωρώ πως ο Seabass και η παρέα του κοροιδεύουν τον κόσμο από το pes2008 και μετά. Εξευτελίζουν το όνομα pro evolution soccer/winning eleven με εκδόσεις μη αντάξιες του τεράστιου παρελθόντος. Αν κάποιος έχει ps2, σίγουρα πάλι και φέτος το pes2011 θα είναι πιο ολοκληρωμένο εκεί. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη κατάντια για την Κονάμι! Ούτε και φέτος Τακατσούκα θα με πιάσεις κορόιδο για να σου δώσω τα λεφτά μου. Θα πάνε αλλού τα χρήματα που θα πιάσουν και τόπο. Του χρόνου τα ξαναλέμε πάλι, μπας και έχεις φιλοτιμηθεί να μας φτιάξεις ένα ποδοσφαιράκι ανάλογο του ονόμαςτος PES/WE. Αυτά από μένα, σόρρυ για το μεγάλο ποστ και αν σας κούρασα. Δεν έχω καμία διάθεση trolling ή fanboyσμου. Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη και δηλώνω ότι από σήμερα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ PES2011. Απλά θα πάω σε κανέναν διαγωνισμό για τον χαβαλέ για να πάρω κανένα δώρο, γιατί η εμπειρία μου στον χώρο μου δίνει αυτή την δυνατότητα... Καλημέρα...
antnatal Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ωραίο review polakis........περιμένουμε και για το fifa κάτι ανάλογο.
dp@pa Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν έλιωσα το παιχνίδι χθες 5 ώρες μέχρις τις 3 το πρωί για να έχω πλήρη άποψη. Δεν χρειάζεται παραπάνω, πιστεύω ότι έχω την εμπειρία ,μετά από τόσα χρόνια να κρίνω ένα ποδοσφαιράκι γρήγορα. Έπαιξα το ιταλικό/ελληνικό στο 360. Παρακάτω παραθέτω τις εντυπώσεις μου: Θα ξεκινήσω λέγοντας ότι αυτό που έπαιξα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ. Είναι κάτι σαν arcade ποδόσφαιρο, που σε τίποτα δεν θυμίζει την πραγματικότητα. Πραγματικά είναι άξιο απορίας πώς κάποιοι ακόμα ενθουσιαζονται με αυτόν τον τίτλο, αλλά ακόμη περισσότερο το θεωρούν το καλύτερο ποδοσφαιράκι σε σχέση με τον ανταγωνισμό!!! Το παιχνίδι μοιάζει σαν ένα ΑΣΤΕΙΟ ΑΝΕΚΔΟΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ και εξηγώ παρακάτω τους λόγους: 1) ANIMATIONS: Το παιχνίδι εξακολουθεί να έχει τραγικά animation, λίγο βελτιωμένα σε σχέση με το pes2010, αλλά ακόμα τραγικά. Κάποιοι παίκτες τρέχουν καλά, άλλοι πάλι τρέχουν σαν κουτσοί και σαν το γνωστό baywatch. Τα τρεξίματα, οι στροφές, τα ανοίγματα της μπάλας είναι όλα μηχανικά και επαναλαμβανόμενα, χωρίς καμία ποικιλία. Οι ντρίμπλες που γίνονται με κουμπί LT/LB και δεξί στικ είναι ότι ναναι, άλλο θέλεις να κάνεις, άλλο κάνει ή πολλές φορές δεν κάνει και τίποτα και χάνεις την μπάλα χαλαρά. Η πολύ χρήσιμη προσποίηση με το σουτ και πάσα είναι και πάλι απούσα!Το animation της σέντρας είναι ίδιο και απαράλλαχτο για όλους, όπου καμπουριάζουν χαλαρά και κάνουν την σεντρούλα τους σαν να μην τρέχει τίποτα γύρω τους!!! 360 μοίρες ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ, και είναι φανερό ότι ο παίκτης στρίβει σε γωνία με ένα κομπλεξικό τουκ τουκ που ακούς και την μπάλα στην επαφή με το πόδι. Οι πάσες κλπ γίνονται με απαίσιο κινητικά τρόπο και πολύ ξερά, με λάθος φυσική στην κίνηση του παίκτη κλπ. Βάζει δηλαδή λάθος ο παίκτης το πόδι αλλά παρόλα αυτά γίνεται πάσα με λάθος φάλτσο απότι έπρεπε να γίνει κλπ. Επίσης η κίνηση των διχτυών είναι και πάλι ελεεινή σαν πέρυσι με τα διχτυα να είναι παρα πολύ χαλαρά και η μπάλα να πηγαίνει πίσω και μετά πάνω στα γκολ, πράγμα που δεν γίνεται! 2) ΗΧΟΣ: Παίζει να είναι το τραγικότερο σημείο του παιχνιδιού, ακόμα πιο σπαστικό και από τα animations! Ο κόσμος κοιμάται στον αγώνα, βάζεις γκολ και ίσα ίσα που ακούς τον κόσμο. Το ακόμα πιο αστείο όμως είναι η περιγραφή! Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΝΗΓΥΡΙΑ!!!! Ντροπή σε Σωτηρακόπουλο και Θαναηλάκη που δέχτηκαν να πάρουν μέρος σε αυτό το έκτρωμα. Αλλά αυτοί χέστηκαν γιατί τα πήραν τα φράγκα τους! Παντελώς απαθής περιγραφή Σωτηρακόπουλου, ο οποίος μιλάει κάθε 2 λεπτά στην κυριολεξία, δεν εκφωνεί τους μισούς και παραπάνω από τους παίκτες (ειδικά στις ελληνικές ομάδες για γέλια) και είναι ξεκάθαρο ότι απλά διαβάζει τις σελίδες της Κονάμι, χωρίς καμια δοση πραγματικής περιγραφής. Ο Θαναηλάκης πετάγεται σε άσχετα σημεία και υψώνει την φωνή και καλά να δώσει ένταση αλλά είναι τόσο άσχετες οι στιγμές που με πιάνουν τα γέλια! Καλά οι ατάκες που χρησιμοποιούν είναι ελεεινές για ελληνική μετάφραση. Έκαναν πιστή μετάφραση της αγγλικής περιγραφής που είναι εντελώς λάθος για τα ελληνικά δεδομένα! 3) ΓΡΑΦΙΚΑ: Το μόνο θετικό στοιχείο του παιχνιδιού, με πραγματική βελτίωση από πέρσυ. Καλύτερα γήπεδα, καλύτερα γρασίδια, καλύτερα player models, που δυστυχώς όμως ξεφτιλίζονται από το άσχημο animation! Πάρα πολύ καλές φάτσες στις περισσότερες ομάδες και καλύτερο δέρμα παικτών. Ξενέρωσα μόνο με την ΑΕΚ όπου δεν μοιάζει κανείς εκτός του Λυμπερόπουλου! Γιατί άραγε, στα προηγούμενα προ οι πιο πολλοί παίκτες της ΑΕΚ έμοιαζαν. Τεσπα. Θεατές καλούτσικοι σε 3d, γραφικά μενού και formation πολύ καλά. Ωραίο addition το drag and drop που έχει στο σύστημα με αλλαγές κλπ. Γενικά τα γραφικα (χωρίς τον ήχο) σου δίνουν την αίσθηση ενός πραγματικού αγώνα. Τα γραφικά όμως δεν κάνουν ένα παιχνίδι ποδοσφαίρου καλό. Το gameplay μετράει. Και πάμε στο GAMEPLAY που είναι και το βασικό: Το είπα και το ξαναλέω, το παιχνίδι δεν είναι sim. Καμία σχέση. Είναι ένα arcade ποδοσφαιράκι για να κάνεις χαβαλέ με τους φίλους σου και να βάζετε γκολάκια στο γάμα. Έπαιξα χαρακτηριστικά στο top player ΑΕΚ-ΟΣΦΠ και νίκησα 3 στα τρία παιχνίδια χαλαρά 2-0, 3-1, 1-0 χωρίς ουσιαστικά να απειληθώ! Καλά τόσο καλός παίκτης είμαι? Με την πρώτη σε νέο και διαφορετικό παιχνίδι και νικάω χαλαρά? Τεσπα το προσπερνάμε αυτό. Να πω λοιπόν ότι πάλι έχει πλεονέκτημα ο επιθετικός στο παιχνίδι. Αν πάρεις την μπάλα με πλάτη, όπου και να γυρίσεις δεξια ή αριστερά, δεν κόβεσαι με τίποτα και θα περάσεις να πας για γκολ. Οι πάσες που μιλάνε κάποιοι για freedom και ψευτιές. Αν βάλεις ΠΟΛΥ ΛΙΓΗ ΔΥΝΑΜΗ, ΟΛΕΣ ΟΙ ΠΑΣΕΣ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΑΝΕΙΣ ΤΗΝ ΜΠΑΛΑ! Να χαρώ εγώ freedom παπαριές. Οι μπαλιές τρύπες είναι πάλι παντοδύναμες και περνάνε μέσα από όλους για να βγεις τετ α τετ! Και όταν βγεις μιλάμε ότι γίνεται του γάμα το κάγκελο! Όλα τα σουτ πάνε στο γάμα, ανεξάρτητα ποιος θα σουτάρει και από που! Μέσα από την περιοχή, έξω, διαγωνια, ευθεία, τα καρφώνουν όλα!!! Εν τω μεταξύ αν πας γωνια στο κόρνερ και κάνεις σέντρα βάζεις γκολ με κεφαλιά στάνταρ! Τρελό bug λεμε!!! Οι τερματοφύλακες? Πάλι σχεδόν πουθενάδες. Βελτιωμένοι από το έπος pes2010 αλλά και πάλι υστερούν πολύ. Βλέπεις πάλι ζειμπεκιές και τραγικές αποκρούσεις, ενώ φυσικά (μετά από τόσα χρόνια είναι παράδοση πια), όλα τα πλονζόν που κάνουν είναι με τα δύο χέρια σαν βλάκες. Ποτέ με το ένα. Επίσης το αμίμητο που δεν μπορεί ο τερμας να δώσει 1η πάσα σε άλλον παίκτη από το άουτ εκτός του διπλανού του CB υπάρχει φυσικά ακόμη. Γίνεται του ping pong το κάγκελο γενικά σε αφύσικο ρυθμό αν θέλεις. Η φυσική της μπάλας για τα πανηγύρια, τα σουτ απογειώνονται λες και είναι αεροπλάνα. Οι συρτές πάσες πάνε ξερες χωρίς να αναπηδούν και πολύ γρήγορα, πράγμα αντιρεαλιστικό. Παρακολουθούμε δηλαδή, ένα συνεχόμενο arcade run n' gun παιχνίδι που ουδεμία σχέση έχει με τον ρεαλισμό... LICENSING: Απλά για γέλια. Δεν θα σχολιάσω καν την Μερσεισαιντ Ρεντ και τις λοιπές τραγικότητες...Σε 20 χρόνια θα δώσουν κανά φράγκο να πάρουν καμιά άδεια ομάδας. Μεταγραφές για κλάματα... ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Παρά τις φανερές βελτιώσεις σε σχέση με το τραγικό pes2010 που έκραξε όλος ο πλανήτης, δεν είναι εύκολο να ξεφύγεις από την μια χρονιά στην άλλη και να πας από το 0 στο 10. Η Κονάμι πήγε από το 0 στο 5 φέτος. Έχει ακόμα πολλά ψωμιά για να φτάσει εκεί που πρέπει, εκεί που της αξίζει και εκεί που θέλουμε όλοι οι pro fan (ήμουν κι εγώ pro fan από παλιά, οι αγάπες δεν ξεχνιούνται, τί να κάνουμε)... Το παιχνίδι για όποιον θέλει να κάνει χαβαλέ και να πετάει τα γκολ για πλάκα, χωρίς να νοιάζεται για τα animation, το ρεαλιστικό gameplay και την συνολική εικόνα ενός πραγματικού αγώνα ποδοσφαίρου, τότε το pes2011 είναι ότι πρέπει για αυτόν. Για κάποιον όμως που θέλει την εξέλιξη, τον όσο γίνεται μεγαλύτερο ρεαλισμό και πόρωση, ε μάλλον πρέπει να επιλέξει μια άλλη εταιρεία και ένα άλλο ποδοσφαιράκι. Γιατί ΤΟ PES2011 ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΥΤΕ ΦΕΤΟΣ FOOTBALL SIMULATION!!! Εγώ προσωπικά δεν θα το αγοράσω γιατί θεωρώ πως ο Seabass και η παρέα του κοροιδεύουν τον κόσμο από το pes2008 και μετά. Εξευτελίζουν το όνομα pro evolution soccer/winning eleven με εκδόσεις μη αντάξιες του τεράστιου παρελθόντος. Αν κάποιος έχει ps2, σίγουρα πάλι και φέτος το pes2011 θα είναι πιο ολοκληρωμένο εκεί. Και αυτό είναι η μεγαλύτερη κατάντια για την Κονάμι! Ούτε και φέτος Τακατσούκα θα με πιάσεις κορόιδο για να σου δώσω τα λεφτά μου. Θα πάνε αλλού τα χρήματα που θα πιάσουν και τόπο. Του χρόνου τα ξαναλέμε πάλι, μπας και έχεις φιλοτιμηθεί να μας φτιάξεις ένα ποδοσφαιράκι ανάλογο του ονόμαςτος PES/WE. Αυτά από μένα, σόρρυ για το μεγάλο ποστ και αν σας κούρασα. Δεν έχω καμία διάθεση trolling ή fanboyσμου. Εξέφρασα την προσωπική μου άποψη και δηλώνω ότι από σήμερα ΔΕΝ ΞΑΝΑΠΑΙΖΩ PES2011. Απλά θα πάω σε κανέναν διαγωνισμό για τον χαβαλέ για να πάρω κανένα δώρο, γιατί η εμπειρία μου στον χώρο μου δίνει αυτή την δυνατότητα... Καλημέρα... αψογο review..μπραβο, μπορει αυτο να βοηθησει να καταλαβουν, γιατι το θαβουμε το προ. Ξεκαθαρο αντικειμενικο review.
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Αχαχαχα!Που το ειδες το ξεκαθαρο αντικειμενικο review?Τα μισα που λεει ο polakis ειναι ψεμματα.Εχω την full εκδοση του pc απο τα μεσα Σεπτεμβρη και εχω ξεκαθαρη αποψη (και δεν ειμαι και φαν του προ, αφου 2 χρονιες συνεχως δεν το ακουμπησα παραπανω απο μια εβδομαδα-επαιζα fifa). - Αν δεν ξερεις να κανεις ντριπλες δεν σου φταιει το παιχνιδι.Το συστημα ντριπλας που εχει το παιχνιδι ειναι αψογο.Μπορει να τα χαλαει σε αρκετα animations αλλα ειναι λειτουργικοτατο. - Η κινηση των διχτυων ειναι απιστευτη.Οταν μπαινει γκολ η μπαλα δεν επιστρεφει παντα προς τη γραμμη του γκολ οπως και παλι ψευδως γραφει ο polakis. - Για τις πασες.Αν βαλεις λιγη δυναμη δεν φτανει ουτε στα 2 μετρα η μπαλα.Αν βαλεις πολυ μεγαλη φευγει γρηγορα και δυσκολευει το κοντρολ του παικτη που δεχεται την πασα.Οποτε και παλι ψεμματα.Οι καθετες απλα δεν περνανε με τιποτα τις περισσοτερες φορες διοτι η αλληλοκαλυψη του ΑΙ στην αμυνα φετος ειναι ουσιαστικη και αποτελεσματικη.Τα ανοιγματα της μπαλας και το κοντρολ διαφερουν απο παικτη σε παικτη, απο θεση σε θεση, οποτε παλι ο polakis λεει του κεφαλιου του. - Polaki παρε την ΑΕΚ και παιξε εναντιον οποιασδηποτε αγγλικης ομαδας σε 15 λεπτο στο top player.Μετα κανε ενα capture το σκορ και δειξτο μας να γελασουμε. - Για την περιγραφη τα εχουμε πει και συμφωνουμε.Αλλα δυστυχως για εσενα υπαρχει η εκδοση pc που μπορει να τουμπανιαστει σε συνθηματα και αλλα καλουδια οσο αφορα στον ηχο. - Οι τερματοφυλακες απλα ειναι ανικητοι.Οποτε και παλι ψεμματα.Δεν ξερω αν στην εκδοση για τις κονσολες τους εχουν πνιχτες για να χαιρονται τα 12χρονα αλλα στο pc δυστυχως εχουν επιδοσεις σουπερμαν.Και λεω δυστυχως γιατι θα επρεπε να μην ειναι τοσο καλοι.Πηγε απο το ενα ακρο στο αλλο δηλαδη η Konami.Επισης 7 στα 10 σουτ φευγουν στους περιστερωνες.(και μην μου πεις δεν ξερω να παιζω..δεν χρειαζεται να μιλησω για την εμπειρια που εχω στα sports games ειτε ειναι τα ευρωπαικα αθληματα ειτε τα αμερικανικα) Δυστυχως (@ polakis) το να προσπαθεις να κανεις το ασπρο μαυρο συνεχως εχει καταντησει γραφικο.Θα επρεπε να εισαι πιο αντικειμενικος και εχεις καταντησει hater επαναλαμβανοντας οτι δεν δινεις λεφτα στην Konami και αλλες φανφαρες.Το προ και τα επομενα 10 χρονια με μικροβελτιωσεις θα ειναι σε αυτο το στυλ οποτε μην μπαινεις καν στον κοπο να το δοκιμαζεις.Σου το λεω απο πρωτο χερι.Τζαμπα θα χασεις και τα επομενα 10 χρονια τον χρονο σου.Το παιχνιδι θα παραμεινει σε αυτα τα standards.Στο αψε-σβησε λοιπον γλυτωνεις 10χρονιαΧ50 ευρω=500 ευρω.Not bad..
neox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αψογο review..μπραβο, μπορει αυτο να βοηθησει να καταλαβουν, γιατι το θαβουμε το προ. Ξεκαθαρο αντικειμενικο review. Δεν νομίζω η υποκειμενική κρίση του καθενός να μπορεί να μεταφραστεί ποτέ σε αντικειμενικό review. Σε σύνολο του το παραπάνω μανιφέστο, βασίζετε στους κανόνες του καλού πωλητή μετατρέποντας ανάλογα και κατά βούλησή τα χαρακτηριστικά του προϊόντος σε πλεονεκτήματά η μειονεκτήματά, αναλόγως το αποτέλεσμα θέλει να πετύχει. ο polakis το μόνο που κατάλαβε από τον κατακραυγή και το ban είναι να αλλάζει το όνομα Fifa με το " ποδοσφαιρακι του ανταγωνισμού" και ακόμα δεν έχουμε πάρει απάντηση γιατί πρέπει σε όλα τα ελληνικά forum να υπάρχουν 3445243 δικά του post, Υπάρχει διάφορα του "εκφράζω την γνώμη μου" , με το προσπαθώ με όλα τα μέσα να σε πείσω για κάτι. ΤΗΝ ΓΝΩΜΗ ΣΟΥ ΤΗΝ ΔΙΑΒΑΣΑΜΕ, ΤΗΝ ΑΚΟΥΣΑΜΕ, ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΑΜΕ ΣΤΑΜΑΤΑ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ
skanjos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 αντικειμενικό δεν είναι το nitpicking των faults του παιχνιδιού,που πολλά απο αυτά δημιουργούνται απο την έλειψη εμπειρίας του παίχτη,που αν καθόταν πάνω απο μια μέρα στο παιχνίδι δεν θα ήταν faults αλλα advantages....
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλές παιδιά. Να είστε καλά... Έλλειψη εμπειρίας του παίχτη...Απάντηση της χρονιάς εύκολα...
skanjos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλές παιδιά. Να είστε καλά... Έλλειψη εμπειρίας του παίχτη...Απάντηση της χρονιάς εύκολα... στο συγκεκριμένο παιχνίδι... νιώσε!!! γιατί δεν νομίζω να έχεις εμπειρία στο νεο σύστημα dribbling του pes2011 εκτός και αν έχεις κάνα delorean....
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά είναι τόσο πολύπλοκο το νέο σύστημα ντρίμπλας που είναι να απορεί κανείς. 2 λεπτά διάβασα το tutorial και ήμουν οκ. Εσύ νιώσε...
fearwhatnow Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την συμβουλές παιδιά. Να είστε καλά... Έλλειψη εμπειρίας του παίχτη...Απάντηση της χρονιάς εύκολα... Μαλλον εχεις προβλημα αντιληψης της λεξης "συμβουλη".To οτι συνεχιζουν να σου απαντανε ευγενικα δεν σημαινει τιποτα για εσενα?Spamαρεις και trollαρεις διαρκως.Σε αυτο το τοπικ δεν μπαινει καποιος για να διαβαζει συνεχως τα ιδια και τα ιδια απο εσενα με αλλες λεξεις.Εχεις γεμισει 500 σελιδες με ανουσια posts και δυσκολευεις τους υπολοιπους.Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?Εχεις προβλημα αντιληψης της πραγματικοτητας?
skanjos Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Πραγματικά είναι τόσο πολύπλοκο το νέο σύστημα ντρίμπλας που είναι να απορεί κανείς. 2 λεπτά διάβασα το tutorial και ήμουν οκ. Εσύ νιώσε... τότε μάλλον δεν ξέρεις να χρησιμοποιείς το δεξί αναλογικό σωστά,εγώ δεν είχα κανένα πρόβλημα με το σύστημα,άσχετο αν το ai στο top player δεν σε αφήνει να κάνεις τέτοιες τρίπλες όποτε θες,σε 2πλο με human μπορούν να γίνουν 12000 random καταστάσεις με όλους τους δυνατούς συνδιασμούς.
polakis21 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Μαλλον εχεις προβλημα αντιληψης της λεξης "συμβουλη".To οτι συνεχιζουν να σου απαντανε ευγενικα δεν σημαινει τιποτα για εσενα?Spamαρεις και trollαρεις διαρκως.Σε αυτο το τοπικ δεν μπαινει καποιος για να διαβαζει συνεχως τα ιδια και τα ιδια απο εσενα με αλλες λεξεις.Εχεις γεμισει 500 σελιδες με ανουσια posts και δυσκολευεις τους υπολοιπους.Τοσο δυσκολο ειναι να το καταλαβεις?Εχεις προβλημα αντιληψης της πραγματικοτητας? Ανούσιο που το έλιωσα χθες για να ποστάρω review που κανείς δεν έκανε μέχρι τώρα? Κι αυτό επαναλαμβανόμενο? Μάλλον εσύ έχεις πρόβλημα άντίληψης της πραγματικότητας...Το ότι έχεις πρόβλημα μαζί μου είναι δεδομένο. Βαριέμαι να ασχολούμαι πραγματικά. Ήσουν κι από τους υπεύθυνους του 1ου ban στην ζωή μου 15 χρόνια τώρα online. Ότι και να σου πω είναι λίγο... Εγώ πόσταρα ένα προσωπικό review κι εσείς πέσατε να με φάτε με ειρωνίες και ''συμβουλές''. Κούλαρε λίγο φίλε...Και αρκετά ασχολήθηκα με απαντήσεις και offtopic...Φτάνει
neox Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2010 στο συγκεκριμένο παιχνίδι... νιώσε!!! γιατί δεν νομίζω να έχεις εμπειρία στο νεο σύστημα dribbling του pes2011 εκτός και αν έχεις κάνα delorean.... Delorean......... έπεσα κάτω από τα γέλια....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.