polakis21 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Φίλε δεν χρειάζεται να πιστέψω τίποτα. Είναι δεδομένο αυτή την στιγμή. Όλος ο πλανήτης το έχει καταλάβει, δεν ξέρω για σένα...
xavier Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 στην ελλαδα παιζουμε προ, στην ελλαδα το προ πουλαει περισσοτερο, στην ελλαδα(ισπανια,ιταλια κτλ) για τους ελληνες το προ ειναι καλυτερο. δικαιωμα σας να σας αρεσει οποιο παιχνιδι θελετε, αλλα εχω βαρεθει να προσπαθειτε να μας επιβαλετε με το ζορι και να αντικειμενικοποιησετε την υποκειμενικη σας αποψη...λες και θελετε επιβεβαιωση...
speedy23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 στην ελλαδα παιζουμε προ, στην ελλαδα το προ πουλαει περισσοτερο, στην ελλαδα(ισπανια,ιταλια κτλ) για τους ελληνες το προ ειναι καλυτερο. Ρε μιλαμε για αδιασειστα στοιχεια και επιχειρηματα που δεν μπορουν ν'αντικρουστουν...Δηλαδη σορυ κιολας αλλα τι σημαινει στην Ελλαδα,Ισπανια και Ιταλια θεωρουν το προ καλυτερο.Πρωτα απ'ολα να πω οτι δεν ισχυει αλλα να κανω οτι το δεχομαι.Πριν 5 χρονια θυμαμαι οτι στο UK το τοτε αθλιο Φιφα πουλαγε περισσοτερο απο το εξαιρετικο Pro...
skanjos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Ρε μιλαμε για αδιασειστα στοιχεια και επιχειρηματα που δεν μπορουν ν'αντικρουστουν... άποψη σου.....κάθε χρόνο οι φιφάκιδες μας τα κάνετε τσουρέκια εδω μέσα,πάντε κάντε θέμα fifa 11 και βγάλτε το άχτι σας εκεί ,εμείς προ θα παίζουμε γιατί είμαστε άσχετοι και μας αρέσει το μπρο και το μπλειστεισιο,εσείς οι σχετικοί παίξτε φίφα. sales dont mean quality,δες wii
speedy23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 άποψη σου.....κάθε χρόνο οι φιφάκιδες μας τα κάνετε τσουρέκια εδω μέσα,πάντε κάντε θέμα fifa 11 και βγάλτε το άχτι σας εκεί ,εμείς προ θα παίζουμε γιατί είμαστε άσχετοι και μας αρέσει το μπρο και το μπλειστεισιο,εσείς οι σχετικοί παίξτε φίφα. Σου ζητησα τον λογο γιατι παιζεις pro και δεν το θυμαμαι?Μηπως σε απειλησα με οπλο κιολας?Απλα οταν γραφονται καποια πραγματα που πολυ αμφιβαλλω αν στεκουν,πρεπει να πω τι πιστευω και να το αντικρουσω. sales dont mean quality,δες wii Νομιζω οτι το ανεφερα με το παραδειγμα πιο πανω
butters9013 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Το σύνθημα είναι "Ακρόπολη Σουβλάκι Μπρο και Πλεηστεησον" τώρα
xavier Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 speedy απλα απαντουσα στο σχολιο του πολακι πως ολος ο κοσμος θεωρει οτι το φιφα ειναι καλυτερο... εγω προσωπικα δεν ξερω κανεναν που να παιζει φιφα, με οποιον εχει τυχει να μιλησω και να ασχολειται, ολοι προ παιζουν... αλλα περα απο αυτο, το προβλημα μου ειναι αυτο που λεει ο skanjos, εχω βαρεθει τους φιφακηδες που ερχονται στα τοπικ του προ, προσπαθωντας να επιβαλλουν την προσωπικη τους αποψη, ως την απολυτη αληθεια.
speedy23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 και μενα στο live η friend list παιζουν fifa 10 αρα...Αυτο προσπαθω να σου πω.Οτι δεν μπορεις να ξερεις ποσοι παιζουν ενα συγκεκριμενο παιχνιδι.
skanjos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Σου ζητησα τον λογο γιατι παιζεις pro και δεν το θυμαμαι?Μηπως σε απειλησα με οπλο κιολας?Απλα οταν γραφονται καποια πραγματα που πολυ αμφιβαλλω αν στεκουν,πρεπει να πω τι πιστευω και να το αντικρουσω. αυτά τα "αδιασειστα στοιχεια και επιχειρηματα" που λες με τρελένουν .κάθε χρόνο που βγαίνει καινούριο φίφα μιλάτε λες και είναι το απόλυτο ποδοσφαιράκι και μετά απο 5-6 μήνες (όταν βγαίνει το world cup ή όταν ακούσουμε και δούμε πληροφορίες για τα καινούρια)λέτε οτι είναι ξεπερασμένο και όχι και τόσο τέλειο τελικά. μήπως στην τελική δεν ήταν τόσο τέλειο αυτό που σας άρεσε? μήπως πέσατε θύματα του hype? εγώ λέω παίζω προ γιατί το γουστάρω,όχι γιατί είναι το τέλειο,το καλύτερο κτλπ,γιατί ξέρω οτι είναι θέμα γούστου το τι αρέσει στον καθένα.το gameplay του pro μου αρέσει περισσότερο απο του fifa ,έρχεστε και μου λέτε εσείς οτι κάνω λάθος που μου αρέσει το gameplay του pro παραπάνω απο του fifa λες και είστε στο μυαλό μου ... ξεκωλήστε ,δεν είναι το φίφα καλύτερο απο το προ.εσάς σας αρέσει παραπάνω.
speedy23 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 αυτά τα "αδιασειστα στοιχεια και επιχειρηματα" που λες με τρελένουν .κάθε χρόνο που βγαίνει καινούριο φίφα μιλάτε λες και είναι το απόλυτο ποδοσφαιράκι και μετά απο 5-6 μήνες (όταν βγαίνει το world cup ή όταν ακούσουμε και δούμε πληροφορίες για τα καινούρια)λέτε οτι είναι ξεπερασμένο και όχι και τόσο τέλειο τελικά.μήπως στην τελική δεν ήταν τόσο τέλειο αυτό που σας άρεσε? μήπως πέσατε θύματα του hype? Οτι'να ναι.Καταλαβες που πηγαινε το "αδιασειστα στοιχεια και επιχειρηματα"?Οταν εχουν βγει τα τελευταια fifa και λεω οτι ειναι καλυτερο απο το προηγουμενο διοτι ετσι θα ειναι.Δεν εχω πει οτι ειναι τελειο διοτι δεν μπορει να ειναι τελειο.Απλα ειναι μακραν καλυτερο απο τον ανταγωνισμο του και την προηγουμενη εκδοση(btw κατι που για μενα δεν ισχυει με το WC).Να το ξαναπω μπας και το καταλαβεις:Δεν το λεω a priori,αλλα μονο αν πραγματικα το βλεπω να ειναι.Τωρα αν πεσαμε θυμα του hype,πραγματικα εχεις δικιο μιας και ειμαστε προβατα και δεν βλεπουμε απο μονοι μας... έρχεστε και μου λέτε εσείς οτι κάνω λάθος που μου αρέσει το gameplay του pro παραπάνω απο του fifa λες και είστε στο μυαλό μου ... ξεκωλήστε ,δεν είναι το φίφα καλύτερο απο το προ.εσάς σας αρέσει παραπάνω. Μαλλον εχει κολλησει η βελονα...
skanjos Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 μάλλον δεν ήσουν στις άποιρες συζητήσεις pes vs fifa,δεν μιλάω μόνο για σένα,μιλάω για οποιονδήποτε έρχεται στο pes thread για να διαφημισει το fifa(ούτε λεφτά να πέρνανε...). χρόνια τώρα ακούμε για το τέλειο σουπερ ντούπερ extra football simulator fifa......όσο για το τι βλέπεις κανείς φαίνεται ,αν πας στο άλλο thread που μερικοί βλέπουν τα γραφικά fifa10/pes2010 ισάξια.... εγώ απορώ πάντος αν δεν σας αρέσει καθόλου μα καθόλου το πρό και παίζετε φίφα φανατικά τι μπαίνετε στο ρημάδι το thread... και όλα αυτά δεν τα γράφω για σενα μόνο "το επαναλμβάνω" προσπαθώ να προλάβω τα κύματα που και φέτος θα έρθουν να κράξουν το προ.το κλασικό :είμαι πρώην πορωμένος παίχτης προ και ξενέρωσα με το 2008 και μετά που το παιχνίδι έχει πάρει την κάτω βόλτα,αλλα πάντα ήθελα ένα φοβερό προ και φέτος *έχω* ελπίδες για το προ...και μόλις βγαίνει και καλά απογοήτευση και το χειρότερο προ όλων των εποχών και τα λοιπά.... δεν μπορώ να καταλάβω φταίει το world cup ?αλλα φέτος από πολύ νωρίς αρχίσαν κάποιοι το "κράξιμο" για το pes 2011.
Tilemaxx Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Δημοσ. 15 Μαΐου 2010 Νομίζω οι μόνοι ικανοί που μπορούν να κάνουν σύγκριση είναι αυτοί που έχουν και τα δυο παιχνίδια, προσωπικά τα αγοράζω και τα 2 απο την day one και θεωρώ οτι το ένα αλληλοσυμπληρώνει τις ατέλειες του άλλου. (Το PES καλύτερο Single, το FIFA καλύτερο multi). Όσοι δεν έχουν το PES απλά αναμασούν οτι διαβαζουν στα υπόλοιπα forums, τίποτα παραπάνω.
anamenos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Νομίζω οι μόνοι ικανοί που μπορούν να κάνουν σύγκριση είναι αυτοί που έχουν και τα δυο παιχνίδια, προσωπικά τα αγοράζω και τα 2 απο την day one και θεωρώ οτι το ένα αλληλοσυμπληρώνει τις ατέλειες του άλλου. (Το PES καλύτερο Single, το FIFA καλύτερο multi). Όσοι δεν έχουν το PES απλά αναμασούν οτι διαβαζουν στα υπόλοιπα forums, τίποτα παραπάνω. υπερβολές Tilemaxx
anamenos Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 Δημοσ. 16 Μαΐου 2010 δεν νομίζω να συγκρίνεται η εμπειρία του single player με manual controls με κανένα pro...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.