Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Εχει ολες τις Ελληνικες ομαδες?

ολυμπιακό/παναθηναικό/παοκ/αεκ αυτές τις 4 μόνο.

εφόσον έχει παοκ είμαι καλυμένος :) .έριξα 2 μπαλάκια πριν στον ολυμπιακό στο top player το καταφχαριστήθηκα!!!

Δημοσ.
ολυμπιακό/παναθηναικό/παοκ/αεκ αυτές τις 4 μόνο.

εφόσον έχει παοκ είμαι καλυμένος :) .έριξα 2 μπαλάκια πριν στον ολυμπιακό στο top player το καταφχαριστήθηκα!!!

Γιαυτο το παιχνιδι ειναι Arcade και οχι Sim.Ακου ο Μπαοκ 2 μπαλακια :-D:P:whistle:

Δημοσ.

Αστα να πανε,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ξενερα,χειροτερο και απο το ντεμο!!!!!

Βαζω και εγω να παιξω το ελ βλαχικο, ψαχνω,πουθενα ο Ριερα,ο ιμπαγασα ,ο Ρομενταλ,ο Παντελιτς,ο Φουστερ,ο Ουρταδο και μου ξεκιναει βασικη εντεκαδα Λεντεσμα,Μαρεσκα,Σοιλεδη Αμυντικο χαφ ,με ντιογκο,οσκαρ ,νταρμπισιρ...που πας ρε κατσαπλιαααααα,μαθε μπαλιτσα αγορι μου,ουστ απο δω.

Δημοσ.
ς αφού έχει τον ντιόγκο και λεντέσμα ακόμα :P

και στο ΦΙΦΑ 11 με τις σωστες ενδεκαδες, παλι 2 μπαλακια εφαγε, Ξεμπουκωσα και τον κοντο προδοτη μαλιστα :-):-D:lol:

Δημοσ.

Τελικα η ιταλικη εκδοση εχει ελληνικα μενου και περιγραφη που ακουγεται ή οχι; Για να το γραψω αν ειναι...

Δημοσ.
Τελικα η ιταλικη εκδοση εχει ελληνικα μενου και περιγραφη που ακουγεται ή οχι; Για να το γραψω αν ειναι...

το ανέφερα πιο πίσω,είναι italian/greek με σωτηρακόπουλο.

Δημοσ.
Στον ηχο ναι. Στα μενου τι γλωσσα εχει;

ξεκινάει το game με προεπιλογή ιταλικά,πας στα Settings και αλλάζεις γλώσσα στα ελληνικά και μετά αλλάζεις και τον σχολιασμό.τα πάντα είναι ελληνικά.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...