skanjos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Εχει ολες τις Ελληνικες ομαδες? ολυμπιακό/παναθηναικό/παοκ/αεκ αυτές τις 4 μόνο. εφόσον έχει παοκ είμαι καλυμένος .έριξα 2 μπαλάκια πριν στον ολυμπιακό στο top player το καταφχαριστήθηκα!!!
papeipa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ολυμπιακό/παναθηναικό/παοκ/αεκ αυτές τις 4 μόνο.εφόσον έχει παοκ είμαι καλυμένος .έριξα 2 μπαλάκια πριν στον ολυμπιακό στο top player το καταφχαριστήθηκα!!! Γιαυτο το παιχνιδι ειναι Arcade και οχι Sim.Ακου ο Μπαοκ 2 μπαλακια :whistle:
costa69 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ολυμπιακό/παναθηναικό/παοκ/αεκ αυτές τις 4 μόνο. Αμα δεν εχει τον Ηφαιστο Ποδονυφτη δε ψηνομαι.
Daredevil Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Γιαυτο το παιχνιδι ειναι Arcade και οχι Sim.Ακου ο Μπαοκ 2 μπαλακια :whistle: ς αφού έχει τον ντιόγκο και λεντέσμα ακόμα
papeipa Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Αστα να πανε,Η ΑΠΟΛΥΤΗ ξενερα,χειροτερο και απο το ντεμο!!!!! Βαζω και εγω να παιξω το ελ βλαχικο, ψαχνω,πουθενα ο Ριερα,ο ιμπαγασα ,ο Ρομενταλ,ο Παντελιτς,ο Φουστερ,ο Ουρταδο και μου ξεκιναει βασικη εντεκαδα Λεντεσμα,Μαρεσκα,Σοιλεδη Αμυντικο χαφ ,με ντιογκο,οσκαρ ,νταρμπισιρ...που πας ρε κατσαπλιαααααα,μαθε μπαλιτσα αγορι μου,ουστ απο δω.
The_Sheep Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 ς αφού έχει τον ντιόγκο και λεντέσμα ακόμα και στο ΦΙΦΑ 11 με τις σωστες ενδεκαδες, παλι 2 μπαλακια εφαγε, Ξεμπουκωσα και τον κοντο προδοτη μαλιστα :lol:
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα η ιταλικη εκδοση εχει ελληνικα μενου και περιγραφη που ακουγεται ή οχι; Για να το γραψω αν ειναι...
jason_rethymno Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Λοιπόν έπαιξα 2 ματς στο top player και κατάφερα και νίκησα 2 - 0 και στα 2 ματς.
teofross Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 τελικα κανεις που εχει παιξει το full game , απο το store μπορεις να ξεκλειδωσεις extra επιπεδο δυσκολιας?
skanjos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικα η ιταλικη εκδοση εχει ελληνικα μενου και περιγραφη που ακουγεται ή οχι; Για να το γραψω αν ειναι... το ανέφερα πιο πίσω,είναι italian/greek με σωτηρακόπουλο.
polakis21 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Μέλος Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 το ανέφερα πιο πίσω,είναι italian/greek με σωτηρακόπουλο. Στον ηχο ναι. Στα μενου τι γλωσσα εχει;
skanjos Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2010 Στον ηχο ναι. Στα μενου τι γλωσσα εχει; ξεκινάει το game με προεπιλογή ιταλικά,πας στα Settings και αλλάζεις γλώσσα στα ελληνικά και μετά αλλάζεις και τον σχολιασμό.τα πάντα είναι ελληνικά.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.