Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Εχεις παιξει και το κανονικο παιχνιδι εκτος του demo ή μιλας με βαση το demo μονο;;

Full εκδοσεις σε ολα, μεχρι και Fifa 11 pc απο χθες.Μεχρι στιγμης η αξιολογηση μου με βαση τον χρονο που εχω δαπανησει στο καθενα ειναι:

Pes2011 pc >Fifa 11 pc > Fifa 11 κονσολα.Παιζω περισσοτερο fifa 11 στο pc απο ο,τι στην κονσολα οχι γιατι ειναι καλυτερο αλλα γιατι προσφερει ανωτερα γραφικα και πιο ομαλη κινηση.Απο ο,τι εμαθα οι modders θα το "πειραξουν" ωστε να ενσωματωσουν στο περιπου passing+ και Personality+.

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Full εκδοσεις σε ολα, μεχρι και Fifa 11 pc απο χθες.Μεχρι στιγμης η αξιολογηση μου με βαση τον χρονο που εχω δαπανησει στο καθενα ειναι:

Pes2011 pc >Fifa 11 pc > Fifa 11 κονσολα.Παιζω περισσοτερο fifa 11 στο pc απο ο,τι στην κονσολα οχι γιατι ειναι καλυτερο αλλα γιατι προσφερει ανωτερα γραφικα και πιο ομαλη κινηση.Απο ο,τι εμαθα οι modders θα το "πειραξουν" ωστε να ενσωματωσουν στο περιπου passing+ και Personality+.

Για να εχει καλα γραφικα στο pc τι καρτα χρειαζεται;; Π.χ. εσυ με τι καρτα επαιξες;;

Δημοσ.

^^ Mε 8800gt.Δεν θελει και καμια φοβερη καρτα.Οι κονσολες κοντευουν να κλεισουν 5ετια.Με μια καρτα 4ετιας (αντε 3ετιας) στο pc το παιχνιδι παιζει στο full και με ΑΑ και ΑF.

Δημοσ.

Διαφωνω πλήρως Fifa 11 κονσολα > Fifa 11 pc > Pes2011 pc

Δημοσ.

Ε όχι που είναι καλύτερο το FIFA στο PC. Σας έδωσν τα ψαροκόκκαλα της μηχανής του FIFA10, και τους λέτε και ευχαριστώ απο πάνω. Απο θέμα modes η μέρα με την νύχτα, δεν συζητώ για το online...

Δημοσ.

^^ Ποιος ειπε οτι ειναι καλυτερο?Για διαβασε καλυτερα τι ποσταρα.Και δεν εδωσαν ψαροκοκκαλα.Παιξτο πρωτα και μετα βγαλε συμπερασματα.

Δημοσ.

Το οτι δεν έχετε την ίδια έκδοση με αυτή των κονσoλών τα λέει όλα. Αν ήθελαν οι "κύριοι" της ΕΑ να σεβαστούν τον πελάτη, θα έπρεπε να δίνουν πανομοιότυπες εκδόσεις σε όλα τα formats.

Δημοσ.

Μα οι ιδιοι της ΕΑ ειπαν οτι θα ειναι καλυτερο στις κονσολες το fifa ,γιατι κοιτανε τις περισσοτερο τις κονσολες.Πως ειναι καλυτερο στο pc το fifa?:P

Για το pes ναι.Εκει θα εχεις και τα mods κτλ.

Aν και ως ενα σημειο θα γινεται το ιδιο και με την εκδοση για ps3 πλεον.Δεν νομιζω σε τετοιο βαθμο βεβαια.

Δημοσ.

Ο σχολιασμός είναι πολύ άθλιος.

Σαν παιδικό παιχνίδι είναι. Αφού δεν σχολιάζει έτσι τους αγώνες, γιατί τον έκαναν τόσο φλώρο?

Θα σκεφτώ πολύ ποια έκδοση θα πάρω από τις δύο. Με βλέπω για την Αγγλική...

Δημοσ.
H DNL έκδοση που βγήκε έχει ελληνικά.

Αλήθεια ??? Γιατί γράφει μόνο Ιταλικά και Ουγγρικά ...

Δημοσ.

χαχαχα όντως πολύ cult ο Σωτηρακόπουλος και ο Ναθαηλάκης....

εντελώς απαράδεκτοι στην konami,είναι δυνατόν να μην περάσαν ούτε τις τελευταίες μεταγραφές...έχει ακόμα τον henry και τον Ibrahimovic στην barca,μαρέσει που έκραζα το fifa για τον Bojan που φοράει το 11 αντί για το 9...

εμπρός εμπρός καλό μου editor!!!!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...