Daredevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Στο Demo είναι η Wide.Με τη Wide στα παλιά ποδοσφαιράκια έπαιζαν όσους ήξερα, απλά στα παλιά η Default, ήταν η πιο κοντινή από τη Wide, aka "Normal,Long". Αυτό που δεν σου αρέσει είναι ότι παίρνει και μία ελαφριά κλίση κοντά στις περιοχές? η καινούρια δεν είναι η wide αλλά η tv (τηλεοπτική) Ναι η κλίση με χαλάει
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Wide την ονομάζει τουλάχιστον. Ναι είναι τηλεοπτική στην ουσία. Αυτό βέβαια δίνει γενικότερα μία πιο τηλεοπτική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Στις σέντρες ας πούμε μου αρέσει αν και μερικές φορές φαίνονται να είναι "scripted" και είναι Standard η φάση που θα γίνει.
skanjos Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Wide την ονομάζει τουλάχιστον.Ναι είναι τηλεοπτική στην ουσία. Αυτό βέβαια δίνει γενικότερα μία πιο τηλεοπτική ατμόσφαιρα στο παιχνίδι. Στις σέντρες ας πούμε μου αρέσει αν και μερικές φορές φαίνονται να είναι "scripted" και είναι Standard η φάση που θα γίνει. πλάκα κάνεις ,,,η κάμερα του demo είναι η wide??? έλεος εμένα δεν μαρέσει το tv view που κάνει και η wide είναι η αγαπημένη μου κάμερα γιατί βλέπεις πολύ χώρο..
Daredevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 πλάκα κάνεις ,,,η κάμερα του demo είναι η wide??? έλεος εμένα δεν μαρέσει το tv view που κάνει και η wide είναι η αγαπημένη μου κάμερα γιατί βλέπεις πολύ χώρο..όχι με τπτ δεν είναι αυτή η wide
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Κάντε ένα τσεκ γιατί τώρα δεν είμαι στο PC μου ή στο PS3 μου.
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 PS3 ή PC? Στο PS3 είμαι σχεδόν σίγουρος ότι by Default είναι Wide και ότι και αυτή αλλάζει στις περιοχές.
Daredevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 στο PS3 στην full έκδοση. όλες αλλάζουν γωνίες και ζουμ μέχρι ένα σημείο, η τηλεοπτική όμως το @#$@#~@!@$@#% Επίσης έχει πολύ γέλιο ο Ελληνικός σχολιασμός
Hugo Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=Pim1wDiJVr4&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=Pim1wDiJVr4&feature=player_embedded[/ame] Το βρηκα κατα τυχη στο youtube :lol:
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εχει στο Pro κανενα κουμπι για να κανει κινηση ο παικτης που ειναι διπλα σου οπως ειναι το L1 του Φίφα? Επισης εχει κανενας Link για τo coaching dvd που βγαινει καθε χρονο?
skanjos Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδια εχει στο Pro κανενα κουμπι για να κανει κινηση ο παικτης που ειναι διπλα σου οπως ειναι το L1 του Φίφα?Επισης εχει κανενας Link για τo coaching dvd που βγαινει καθε χρονο? παλίκαρε με το λ1 κρατημένο ο παίχτης που έχεις όταν δώσεις πάσα κάνει κίνηση,είναι υπεραρκετό για να δημιουργήσεις ρίγματα...
fearwhatnow Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 ^^ Ετσι ειναι.Αλλωστε μπορεις να ρυθμισεις τα τρεξιματα και απο tactics.Προτιμω σε αυτο τον τομεα τον τροπο του pes απο αυτο του fifa.Αν θελω να πεταω διαρκως παικτες μπροστα θα παιξω pes στο wii..
DeareN Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ενταξει αυτο ηθελα να επιβεβαιωσω. Στο Pro δεν μπορεις να πετας οποτε θελεις με το πατημα ενος κουμπιου παικτες. Τωρα για καποιον που δημιουργει ρηγματα αλλιως δεν ειναι προβλημα αλλα μπορω να πω οτι συνηθησα πολυ το φιφα πλεον για να γυρισω στο προ.
jason_rethymno Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Σήμερα κατάφερα να πάρω ισοπαλία 2-2 στο TOP Player στο DEMO και είχα την Bayern εναντίων της Barca.Και το γκολ της ισοφάρισης το έβαλα στο τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.χαχα Εχει καταφέρει να νικήσει κανείς στο top player? και πόσο?
Tilemaxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2010 Ρίχνω τεσσάρες για πλάκα στο Top Player.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.