Peavy Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Αυτό το κάνω όταν είμαι πολύ κοντά στη περιοχή, περνάω τη μπάλα κάτω από το τοίχος και GOAL!Φυσικά όλοι στη παρέα τσαντίζονται, γιατί λένε ότι είναι bug. Ε δεν το λες και bug, κρατώντας το Χ δεν πηδάνε οι παίκτες που κάνουν τοίχος άρα αν το μάθουν οι φίλοι σου θα ξέρουν να σε αντιμετωπίσουν καλύτερα!
xavier Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 bug ηταν αυτο που εκανα εγω, που αν ας πουμε γινοταν το φαουλ απο την αριστερη μερια εκτελουσα το φαουλ με πασα προς τα αριστερα και σουταρα προς την αριστερη γωνια που δεν καλυπτε ο τερματοφυλακας και ηταν στανταρ γκολ. Στο φετινο προ, ορμαει καποιος παιχτης απο το τειχος και ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις...
EKTELESTES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 bug ηταν αυτο που εκανα εγω, που αν ας πουμε γινοταν το φαουλ απο την αριστερη μερια εκτελουσα το φαουλ με πασα προς τα αριστερα και σουταρα προς την αριστερη γωνια που δεν καλυπτε ο τερματοφυλακας και ηταν στανταρ γκολ. Στο φετινο προ, ορμαει καποιος παιχτης απο το τειχος και ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις... εμ...μπορούσες και πέρσι και πιο παλιά νομίζω να βγάλεις τους παίχτες απ' το τείχος.. κρατώντας τον κύκλο γινόταν. ---------- Προσθήκη στις 13:26 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 13:23 ---------- Είναι τραγικό και υπάρχει ακόμα, το ελεεινό πλάγιο out.Δεν κάνουν κίνηση οι παίχτες που περιμένουν τη μπάλα, μόνο αυτούς που κάνει το πλάγιο διαλέγει και κινείται για να τη δώσει κάπου. Ωστόσο όμως οι αντίπαλοι κινούνται και μαρκάρουν! Στάσου λίγο...εννοείς πως όταν ο δικός σου παίχτης κάνει πλάγιο άουτ δε μπορείς να επιλέξεις κάποιον άλλο παίχτη της ομάδας σου για να τον κουνήσεις εκεί που θες; Αν κουνήσεις αριστερά-δεξιά τον παίχτη που κάνει το άουτ, κουνιούνται αυτόματα πάντως οι παίχτες. Επίσης, θα δούμε το τελικό παιχνίδι γι αυτά, μη βιάζεστε και αρχίζετε τα χαζά. "τραγικά, ελεεινά" κλπ. Υπερβάλλετε τρελα για μικροπράγματα.
Heatspreader Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 bug ηταν αυτο που εκανα εγω, που αν ας πουμε γινοταν το φαουλ απο την αριστερη μερια εκτελουσα το φαουλ με πασα προς τα αριστερα και σουταρα προς την αριστερη γωνια που δεν καλυπτε ο τερματοφυλακας και ηταν στανταρ γκολ. Στο φετινο προ, ορμαει καποιος παιχτης απο το τειχος και ειναι πολυ δυσκολο να το πετυχεις... Ε, αυτό είναι γνωστό πολύ. Έχω βάλει κάτι τέτοιο Goal άστα. Θέλουν να με χτυπήσουν πολλές φορές! εμ...μπορούσες και πέρσι και πιο παλιά νομίζω να βγάλεις τους παίχτες απ' το τείχος.. ...ή βάζεις παραπάνω παίχτες στο τοίχος, δεν γίνεται αυτό? Στάσου λίγο...εννοείς πως όταν ο δικός σου παίχτης κάνει πλάγιο άουτ δε μπορείς να επιλέξεις κάποιον άλλο παίχτη της ομάδας σου για να τον κουνήσεις εκεί που θες;. Ναι δεν μπορώ να κάνω κίνηση και συνεχώς μαρκάρομαι. Έτσι γινόταν στο 2010. Έχει αλλάξει κάτι εδώ (2011)?
EKTELESTES Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, αυτό είναι γνωστό πολύ.Έχω βάλει κάτι τέτοιο Goal άστα. Θέλουν να με χτυπήσουν πολλές φορές! ...ή βάζεις παραπάνω παίχτες στο τοίχος, δεν γίνεται αυτό? Ναι δεν μπορώ να κάνω κίνηση και συνεχώς μαρκάρομαι. Έτσι γινόταν στο 2010. Έχει αλλάξει κάτι εδώ (2011)? Ναι, αλλά μπορείς να δώσεις κανονικά τη μπάλα, δε θα στην πάρει ο αντίπαλος, στα πόδια του παίχτη σου θα πάει. Πάντως, το γεγονός ότι δε μπορείς να αλλάξεις παίχτη στο άουτ ενώ παλιά μπορούσες, μάλλον κάποια μαλακία του Demo θα ναι. Δε πιστεύω επειδή έβαλαν δύναμη στο πλάγιο να θεώρησαν ότι πλέον δε χρειάζεται να αλλάζεις παίχτη για να υποδεχτείς τη μπάλα καλύτερα. Αυτό που λες πάντως, μου τη δίνει στα μακρινά πλάγια, γιατί κοντά σου έρχονται παίχτες, αλλά στο μακρινό πλάγιο δε σου αλλάζει να ελέγξεις παίχτη με αποτέλεσμα να είναι θέμα τύχης αν θα πάρεις μπάλα ή όχι.
Titan91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βγήκε στα γνωστά "καταστήματα" για το ps3.
DeareN Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Βγήκε στα γνωστά "καταστήματα" για το ps3. ναι αν ξερεις γερμανικα οκ
Titan91 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 ναι αν ξερεις γερμανικα οκ Για να έχεις μια πιο ολοκληρωμένη άποψη, μέχρι να βγει η αγγλική και ελληνική έκδοση.
Tigran Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Εμένα κάπου πήρε το μάτι μια έκδοση που αν κρίνω από το comment ήταν η Ελληνική έκδοση.
tsakonas Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 H εκδοση που βγηκε ειναι MULTI6 GERMAN,FRENCH,PORTUGES,SPAIN,ITALIAN,RUSSIAN Ελληνικη εκδοση μετα λογικα ....
skanjos Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2010 παλικάρια φοβερά νέα το Pes2011 είναι συμβατό με το psjailbreak. τα pes 08/09/10 δεν ήταν και λογικά περίμενα να έχει πρόβλημα και το 11 αλλα παίζει μια χαρά λένε. εμπρός εμπρός καλό μου σέβεν για σωτηρακόπουλο !!! χαχαχαχα
papeipa Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Publisher: Konami Developer: Winning Eleven Productions Release Date: 23-09-2010 Size upload : 9.30 GB File Name : Bat-Pes11 Region: Pal Language : NO ENGLISH MULTI6 GERMAN,FRENCH,PORTUGES,SPAIN,ITALIAN,GRECKA Ειναι λογικα και η Ελληνικη εκδοση.
Heatspreader Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 παλικάρια φοβερά νέα το Pes2011 είναι συμβατό με το psjailbreak. τα pes 08/09/10 δεν ήταν και λογικά περίμενα να έχει πρόβλημα και το 11 αλλα παίζει μια χαρά λένε. εμπρός εμπρός καλό μου σέβεν για σωτηρακόπουλο !!! χαχαχαχα Σιγά, το Pro είναι από τα παιχνίδια που τα παίζεις όλο το χρόνο. Και αυθεντικό να το αγοράσεις δεν τρέχει τίποτα...
Daredevil Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 24 Σεπτεμβρίου 2010 Σιγά, το Pro είναι από τα παιχνίδια που τα παίζεις όλο το χρόνο.Και αυθεντικό να το αγοράσεις δεν τρέχει τίποτα... και γνήσιο να το έχεις βολεύει το load από τον δίσκο
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.