Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημέρα. Να πω ότι επέστρεψα σήμερα μετά από 10ήμερο ban, επειδή κάποια άτομα εδώ μέσα δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται και είναι τραγικό να κάνουν report για το τίποτα, την στιγμή που δεν έβρισα κανέναν και αντιθέτως έδινα πληροφορίες για το pes2011 ενώ άλλοι όχι...Δεν είχα φάει ποτέ ban στην ζωή μου 15 χρόνια στα φόρα και αυτό με στεναχώρησε πολύ...

Αυτές τις 10 μέρες έπαιζα προ μπας και μπορέσω να ζήσω λίγο την μαγεία του παρελθόντος, τότε που το προ μεσουρανούσε. Αυτό όμως δεν γίνεται με τίποτα. Το συμπέρασμά μου είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ λίγο για την εποχή του, με πολλά λάθη που βαριέμαι να εξηγώ. Αυτό είναι και το τελευταίο ποστ μου στο φετινό τόπικ για το pes2011. Τα λέμε του χρόνου, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο pes2012...

Και πάλι ένα μπράβο σε όσους με έκαναν report...

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

η πλάκα είναι οτι ακόμη δεν κατάλαβες οτι έκανες τρόλλινγ πριν....(για να σε έκανε ban πρέπει να έφαγες αρκετά reports...)

τέσπα back on topic, κάτι που με παραξένεψε που διάβασα στο άλλο thread,κάποιοι δεν γνωρίζουν να αφαιρούν τα ονόματα πάνω απο τους παίχτες. όταν διαλέγεις σε ποιά μεριά παει το χειριστήριο πατήστε τετράγωνο,και εκεί που λέει τι να γράφει πάνω απο τους παίχτες βγάλτε το Players names,και βάλτε 1.

εμένα δεν μάρεσαν παλι φέτος οι επιλογές που είναι μόνο automatic/semi/manual για το άλλαγμα των παιχτών,ακόμα και στο semi πολλές φορές σε κρεμάει το μηχάνημα,ακόμα πιστέυω καλό θα ήταν σε μελλοντική βερσιον να βάλλουν και μέγεθος γηπέδου που να αλλάζει παίχτη, δεν είναι δυνατόν να τρέχει το εξτρεμ να τον κυνηγας και να μην μπορεί να σου διαλέξει τον στόπερ και να σου διαλέγει όσους έχει περάσει,και να τους κάνει λοοπ 2 φορές και μόλις πατήσει μεγάλη περιοχή να σε δίνει το στόπερ....

γενικά όσο παίζω τόσο πορώνομαι πάντως,πλέον απλώνεις το παιχνίδι σου σε τεράστιο γήπεδο και έχεις χώρο για απίστευτα πράγματα,το computer "κλέβει" αρκετά ειδικά στις μεγαλύτερες δυσκολίες.... αλλα εναντίων Human είναι απίστευτο. μιλάμε για έπος φέτος. θέλω να δω τι παίχτες βάλανε στην barca τώρα που έφυγαν henry/ibra ,και αν ανέβασαν καθόλου τους bojan/jeffren(θα τους χρειαστεί η barca φέτος πολύ...)

Δημοσ.

^^Εγω το εγραψα για να δειξω οτι οι περισσοτεροι παιζουν 10 λεπτα και το παρατανε μιλωντας για ρομποτικες κινησεις και αλλα.

@polakis, για να σου εκαναν report καμια 20αρια ατομα φανταζομαι δεν ηταν τυχαιο.Και παλι επεστρεψες και ξεκινησες το spamming εδω και εκει.Μεχρι και στο τοπικ του F1 2010 για pc πηγες και ποσταρες οτι βγηκε η πειρατικη εκδοση για xbox360...!Θα μας τρελανεις εντελως.Πιθανως ψαχνεσαι για μονιμο μπανακι.

Δημοσ.
Καλημέρα. Να πω ότι επέστρεψα σήμερα μετά από 10ήμερο ban, επειδή κάποια άτομα εδώ μέσα δεν ξέρουν που πατάνε και που βρίσκονται και είναι τραγικό να κάνουν report για το τίποτα, την στιγμή που δεν έβρισα κανέναν και αντιθέτως έδινα πληροφορίες για το pes2011 ενώ άλλοι όχι...Δεν είχα φάει ποτέ ban στην ζωή μου 15 χρόνια στα φόρα και αυτό με στεναχώρησε πολύ...

Αυτές τις 10 μέρες έπαιζα προ μπας και μπορέσω να ζήσω λίγο την μαγεία του παρελθόντος, τότε που το προ μεσουρανούσε. Αυτό όμως δεν γίνεται με τίποτα. Το συμπέρασμά μου είναι ότι το παιχνίδι είναι πολύ λίγο για την εποχή του, με πολλά λάθη που βαριέμαι να εξηγώ. Αυτό είναι και το τελευταίο ποστ μου στο φετινό τόπικ για το pes2011. Τα λέμε του χρόνου, ελπίζοντας σε ένα καλύτερο pes2012...

Αλλά από την άλλη καλύτερα να ποστάρω γιατί δεν θα αφήσω κάποιους να κάνουν ότι θέλουν.

Πρώτα review λοιπόν για το pes2011:

http://winningelevenblog.com/blog/first-pes2011-reviews-are-in/

86% και 16/20. Μέτρια πράγματα...

Δημοσ.

Το pes2010 πάντως έπερνε για xbox 360 και ps3 70% με 75% σε σύνολο όλων των site που κάνουν reviews.

Kρίνοντας από τα πρώτα δείγματα review 86% και 16/20 μπορώ να πώ ότι υπάρχει σημαντική βελτίωση σε σχέση με πέρσι.

Δημοσ.
86% και 16/20 μέτρια πράγματα??? χαχαχαχαχα. πολύ καλές βαθμολογίες βλέπω εγώ...

ναι μετρια ειναι..λιγο περισσοτερο απο το περσυνο...κατα τα αλλα, μεστα 80-90..και λογικο, αφου εκανε Μικρα αλματα προς στο καλυτερο, του δωσανε ενα 2 ποντους παραπανω. Τωρα αν ηταν ασπουμε φιφα με τα 90-100...που αγγιξε σχεδον την τελειοτητα περυση, και φετος παιρνει 10αρια, κατι λεει και αυτο.

Δημοσ.

Για ένα πολύ καλό ποδοσφαιράκι πλέον μετράνε οι βαθμολογίες από 90% και πάνω. Εγώ προσωπικά όταν ένα παιχνίδι έχει μέσο όρο από πολλά reviews κάτω από 89%-90% το θεωρώ μέτριο...Τα στάνταρ έχουν ανέβει για την εποχή...

Δημοσ.

To Review που του δίνει 86, του δίνει μόλις 7 στον ήχο και 8 στα γραφικά. ( κοινώς ο ήχος του ρίχνει τον τελικό βαθμό, κάτι που δεν είναι και πρωτεύουσας σημασίας )

Δεν έχω παίξει το demo στο xbox ακόμα, αλλά στο PC που έπαιξα και τα 2, AN δώσουμε στο Pro 8/10 στα γραφικά, το FIFA δε πρέπει να πάρει ΟΥΤΕ 5 (!)

Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

@ Polakis + dp@pa - Δε τα λέτε στο θέμα του FIFA τα δικά σας; Δεν έχετε βαρεθεί το τρολάρισμα;

Δημοσ.
To Review που του δίνει 86, του δίνει μόλις 7 στον ήχο και 8 στα γραφικά. ( κοινώς ο ήχος του ρίχνει τον τελικό βαθμό, κάτι που δεν είναι και πρωτεύουσας σημασίας )

Δεν έχω παίξει το demo στο xbox ακόμα, αλλά στο PC που έπαιξα και τα 2, AN δώσουμε στο Pro 8/10 στα γραφικά, το FIFA δε πρέπει να πάρει ΟΥΤΕ 5 (!)

Η διαφορά είναι ΤΕΡΑΣΤΙΑ.

@ Polakis + dp@pa - Δε τα λέτε στο θέμα του FIFA τα δικά σας; Δεν έχετε βαρεθεί το τρολάρισμα;

Ανέφερα πουθενά το fifa στα 2 τελευταία μου ποστ ή δεν το καταλαβα καλά? Εντυπώσεις από το παιχνίδι έγραψα και σχολίασα 2 reviews που ΕΓΩ ΠΟΣΤΑΡΑ!!!

Μήπως είσαι λίγο λάθος? Λέω εγώ τώρα...

Θα μας τρελάνουν ορισμένοι εδώ μέσα...

Στο τόπικ του φιφα δεν μπορώ να μιλήσω για προ γιατί θα είμαι offtopic...

Δημοσ.

μεχρι να διαβασω τα πιο κατω μυνηματα ηταν η πρωτη φορα που ειπες κατι σωστο!ε δεν κρατηθηκες παραπανω απο μιαμιση ωρα ΠΑΛΙ TROLLAREIS!!!!!!!σε ολα κωλοτουμπας πια????

Δημοσ.

Εδώ είναι να έχει γίνει μία μέρα το Site Free στα βρυσίδια και όποιος αρχίζει "στο FIFA, το FIFA," και γενικότερες συγκρίσεις να τρώει ένα μπινελίκι γερό.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...