Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το topic εδώ είναι γι' αυτούς που τους αρέσει το Pro Evolution Soccer. Όπως παρέθεσα και παραπάνω για συγκριτικά και κραξίματα υπάρχουν τα αντίστοιχα Topics. Εδώ είναι για να μιλήσουμε εμείς οι λάτρεις του Pro, για τυχόν αλλαγές που θα θέλαμε, για συστήματα, για τη τιμή του παιχνιδιού και γενικότερα κουβέντα γύρω από το Pro, όχι γύρω από το FIFA. Σεβαστείτε τους άλλους και γράφετε στα αντίστοιχα topics, αν είναι δυνατόν. Μπαίνει κάποιος να διαβάσει για το Pro και διαβάζει Battle μεταξύ Pro και Fifa, πραγματικά ΕΛΕΟΣ!
vitoribo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Το topic εδώ είναι γι' αυτούς που τους αρέσει το Pro Evolution Soccer. Το ότι μου αρέσει το προ δεν σημαίνει ότι δεν μπορώ να πω τα αρνητικά του, σωστά; Τώρα, αναγκαστικά γίνεται σύγκριση με το φίφα γιατί δεν υπάρχει άλλο συγκρίσιμο προιόν. Το να πεις ότι το engineered for freedom είναι καλό και μου θυμίζει manual slow του φίφα είναι απόλυτα θεμιτό κατ' εμέ. Τα μουφίφα και τα τσακατσούκα είναι για το άλλο thread Και στο θέμα μας, το φετινό προ είναι πολύ καλό κι ας τους κολλημένους να λένε. Με το R1 όμως τι γίνεται; Ελπίζω στο manual να είναι οκ και να διαλέγει πάντα τον πιο κοντινό παίκτη
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Με το R1 όμως τι γίνεται; Ελπίζω στο manual να είναι οκ και να διαλέγει πάντα τον πιο κοντινό παίκτη L1 θες να πεις.
skanjos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 μερικά πράγματα που δε μ'αρεσαν. 1.το τρέξιμο δεν έχει την έκρηξη που είχε ,είναι λίγο πιο γρήγορη ταχύτητα και οι αντίπαλοι σε φτάνουν για πλάκα. 2.σε όλα μα όλα τα τζαρτζαρίσματα έχει το πλεονέκτημα ο αμυντικός,όταν ο badstuber πέρνει την μπάλα απο τον μέσσι σε τζαρτζάρισμα 9 φορές στις 10 κάτι πάει στραβά.. 3.καλό το manual pass,αλλα δεν είναι πολύ καλά δουλεμένο,ώρες ώρες στο 1 μέτρο κάνει λάθος πάσα,και ώρες ώρες αλλού κρατάς στον σταυρό και αλλού την στέλνει. 4. ή είναι η ιδέα μου ή τα σουτ τα μειώσαν δυναμη, πολύ αργά σουτ,10 ώρες να πάει η μπάλα στην εστία.(pc version) 5.δεν μπαίνει ποτέ γκολ απο κόρνερ(έχω παίξει 30παιχνίδια ακόμα δεν είδα γκολ απο κόρνερ...)"κεφαλιά όχι απο κόντρες" 6.τραγικο λοοπ αμυντικού μπρος πίσω και κυνήγα φτάσε τον επιθετικό(σε 1 δέυτερο τον φτάνεις αν έχει την μπάλα....αλλα δεν είναι εκεί το θέμα) 7.button lag,ναι υπάρχει και εδώ,ίσως όχι στον βαθμό του 2010 αλλα πάλι είναι σπαστικό να πατάς και να περιμένεις 1 δέυτερο για σουτ. 8.πολύ αργό 1-2... δίνει την μπάλα ο παίχτης και κάνει 2 δέυτερα να ξεκινήσει....0 έκρηξη.... 9.ακόμα και με το r2 οι παίχτες στρίβουν πολύ αργά.βασικά δεν στρίβουν πολύ αργά,αλλα μόλις στρίψεις αργούν να ξεκινήσουν πάρα μα πάρα πολύ και σε φτάνει ο αμυντικός.ο μόνος τρόπος να περάσει το εξτρέμ είναι να παίξεις r2 δεξιά r2 αριστερά r1 δεξιά και σέντρα με 2 Ο ,γιατί αν κρατήσεις την μπάλα ή πας να μπείς περιοχή σε διαλύσανε. όλα τα παραπάνω με opponent το computer στην μεγαλύτερη δυσκολία,με ταχύτητα ρυθμισμένη στο 0.(δοκίμασα και στο 1 και στο 2,το 1 καλούτσικο,το 2 διαστημικό ειδικά αν παίζεις στην τελευταία δυσκολία δεν κερδίζεις με τπτ....).για να μην λένε κάποιοι οτι γράφω μόνο τα καλά για το προ. αυτά είναι τα μειωνεκτήματα που θυμάμαι μέχρι στιγμής,αλλα είναι λίγα σε σχέση με τα πλεονεκτήματα του παιχνιδιού που δεν θα κάτσω να τα γραφω 1/1.δεν νομίζω ακόμα να είναι φιναλ το build και θα έχει κάποιες μικρές διαφορές.εφόσον έχει τον Henry στην barca πάει να πει οτι το demo ετοιμάστηκε καλό ιούλιο... ανυπομονώ να πιάσω στα χέρια μου την final version,θέλω να παίξω επιτέλους με το dualshock3 τον σταυρό(το χειριστήριο απο το pc μου έχει απαίσιο σταυρό,ίσως να ευθύνεται για μερικές κακές πάσες...)
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 (το χειριστήριο απο το pc μου έχει απαίσιο σταυρό,ίσως να ευθύνεται για μερικές κακές πάσες...) Υπάρχει μεγαααάλη πιθανότητα.
tsakonas Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 5.δεν μπαίνει ποτέ γκολ απο κόρνερ(έχω παίξει 30παιχνίδια ακόμα δεν είδα γκολ απο κόρνερ...)"κεφαλιά όχι απο κόντρες" Έβαλα 2-3 και με κεφαλια στο πρώτο δοκάρι και στο ύψος του penalty περίπου... είναι μέχρι να το συνηθίσουμε...
skanjos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ναι και εγώ έτσι προσπαθώ ,όπως έμπαιναν στο 2009 και στο 2010..... δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. ακόμα ένα μειωνέκτημα, δεν έχει το σηματάκι που θα σκάσει η μπάλα σε κόντρες ή σε μεγάλες μπαλιές,και με την συγκεκριμένη κάμερα αλλού νομίζεις οτι θα πάει η μπαλα και αλλού πάει στο τέλος.
Heatspreader Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Κατέβασα το Demo. Κατ' αρχήν να πούμε ότι φυσικά δεν είναι η τελική έκδοση αυτή. Το Frame Rate κάνει τρελές βουτιές σε διάφορα σημεία και τα Replays, είναι τελείως buggy, παίχτες αναβοσβήνουν κλπ. Γενικά σου δίνει την αίσθηση ότι είναι Demo. Όσον αφορά το παιχνίδι τώρα και πως μου φάνηκε, μπορώ να πω ένα μεγάλο μπράβο στα παιδιά που πραγματικά δούλεψαν. Είναι ένα άλλο Pro, τελείως μα τελείως, μα τελείως διαφορετικό. Αν δηλαδή άλλαζαν το όνομα του και το πούλαγαν ως άλλο ποδοσφαιράκι, κανείς δεν θα έλεγε αν εξαιρέσουμε τα γραφικά ότι πρόκειται για PES. Φοβερή κίνηση, όμορφες πάσες, όμορφες φάσεις, ωραία μπάλα, τηλεοπτική αίσθηση! Περιμένω πως και πως τη τελική έκδοση να καώ!!!!!!
alexzzz Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιξα το demo σήμερα και δεν πρόκειται ούτε καν να το κατεβάσω πειρατικό.
Super Moderators paredwse Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Ας χαλαρώσουμε λίγο με τις αψιμαχίες, τις προσωπικές επιθέσεις και τους εκατέρωθεν χαρακτηρισμούς. Ήδη αφαιρέθηκαν καμιά 20αριά μηνύματα που, ως επί το πλείστον, δεν προσέφεραν κάτι στην κουβέντα παρά διαιώνιζαν μία διαμάχη. Εάν δεν σας αρέσει το παιχνίδι στο οποίο αναφέρεται το συγκεκριμένο θέμα, κανείς δεν σας αναγκάζει να συμμετέχετε στο θέμα. Ευχαριστώ. ΥΓ: Είναι συγκινητικό να διαβάζω εκκλήσεις από διάφορα μέλη "παρακαλώ τους mods να κάνουν κάτι" ή το κλασσικό "περιμένω από τους mods να δράσουν". Πληροφορούνται τα μέλη ότι το κουμπί της αναφοράς υφίσταται για να ειδοποιούνται τα μέλη της διαχειριστικής ομάδας. Οι εκκλήσεις δεν συμπεριλαμβάνονται στους αποδεκτούς τρόπους αναφοράς προβληματικού μηνύματος.
EKTELESTES Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 ναι και εγώ έτσι προσπαθώ ,όπως έμπαιναν στο 2009 και στο 2010..... δεν τα έχω καταφέρει ακόμα. ακόμα ένα μειωνέκτημα, δεν έχει το σηματάκι που θα σκάσει η μπάλα σε κόντρες ή σε μεγάλες μπαλιές,και με την συγκεκριμένη κάμερα αλλού νομίζεις οτι θα πάει η μπαλα και αλλού πάει στο τέλος. Στο demo του pc βγάζει το σηματάκι, λογικά θα το έχουν στην κανονική έκδοση.
xavier Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζω οτι το βγαζει στα ελευθερα... παντως μιλαμε για εντελως διαφορετικο παιχνιδι σε σχεση με το 10,λιγο το σουτ με χαλαει, αλλα μαλλον θελει καποιο διαφορετικο τροπο... Για να μπει φαλτσο στο σουτ ή στις πασες, παιζει ρολο η καμπυλη της δυναμης?
Heatspreader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2010 λιγο το σουτ με χαλαει, Δεν θα είναι έτσι στη τελική έκδοση. Θα το δεις...
EKTELESTES Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2010 νομιζω οτι το βγαζει στα ελευθερα... παντως μιλαμε για εντελως διαφορετικο παιχνιδι σε σχεση με το 10,λιγο το σουτ με χαλαει, αλλα μαλλον θελει καποιο διαφορετικο τροπο... Για να μπει φαλτσο στο σουτ ή στις πασες, παιζει ρολο η καμπυλη της δυναμης? Το σουτ έχει γίνει πιο ρεαλιστικό, αν το σώμα είναι σε λάθος θέση πάει η μπάλα στην εξέδρα. Επίσης, παρατήρησα ότι μετράει πιο πολύ η ικανότητα του παίχτη πλέον. Εμένα γενικά με έχει ενθουσιάσει, τα φάουλ να έφτιαχνε λίγο ( να μη δίνονται τόσα πολλά με το παραμικρό) και θα ταν μια χαρά. Θα δούμε στην τελική έκδοση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.