Tilemaxx Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Έπαιξα το demo. Τρία παιχνίδια με την Μπάρτσα, και τρία με την Μπάγερν. Καμία σχέση με το περσυνό, όλα δουλεύουν όπως πρέπει, οι πάσες και οι προωθημένες πηγαίνουν εκεί που διαλέγω εγώ και όχι όπου θέλει το παιχνίδι, δεν υπάρχει button latency, τα σούτ εκτελούνται όμορφα, όπως και τα τάκλιν και γενικότερα νιώθεις οτι επιτέλους παίζεις πραγματικό PES. Η τακτικές εφαρμόζονται κατα γράμμα, οι παίκτες πειθαρχούν σε κάθε εντολή και δεν παρεκκλίνουν απο το σύστημα, (με αποτέλεσμα να βγάζεις σχετικά εύκολα τον Μέσι απο την πορεία του, και να μην δέχεσαι εξωπραγματικά γκόλ)τα 1-2 βγάζουν μερικούς πολύ καλούς συνδυασμόυς και ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ο ρυθμός του παιχνιδιού είναι όπως πρέπει. Στον τομέα των γραφικών οι στολές είναι πιο λεπτομερείς και τα σορτσάκια ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ είναι σε κανονικό μέγεθος και όχι σε NBA size. Γενικά δεν υπήρχουν άλλες αλλαγές μιας και τα γραφικά ήταν απο πέρσυ κορυφαία. Τα συνθήματα φαίνεται να έχουν παρθεί απο τα PES του PS2 μιας και το χαρακτηριστικό "Barca-Barca" εξαφανίστηκε μετά το PES5. Τώρα φαίνεται να έχει επανέλθει. Σχολιασμός δεν υπήρχε, αν και απ' οτι έχω διαβάσει το voiceover του Σωτηρακόπουλου είναι τόσο άθλιο που καταντάει cult. Τέσπα, ασώψεται... Γενικά το παιχνίδι είναι μια εντελώς διαφορετική εμπειρία σε σχέση με το πέρσυνο, και μπορώ να πω οτι θέλει ακόμα μεγαλύτερο skill εκ μέρος του χρήστη, ιδίως στον τομέα της άμυνας και των μαρκαρισμάτων. Το μοναδικό αρνητικό (και όταν λέω μονάδικο το εννοώ, δεν συνάντησα όυτε ενα bug), είναι το κάπως σπασμωδικό animation που σε μερικές φάσεις βγάζει arcadίλα. Αλλά είναι τόσο καλοφτιαγμένο γενικότερα, που καλύπτει αυτό το μείον. Θα περιμένω και το retail game για να δώ τα υπόλοιπα features + το online, και αν όλα είναι όπως τα περιμένω τότε θα μιλάμε για την ολική επαναφορά της σειράς στα γνωστά της υψηλά επίπεδα.
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Ευχάριστα νέα φέρνεις φίλε Tilemaxx. Δεν έχω τη δυνατότητα να παίξω, αφού δεν έχω το PC κοντά μου. Να σημειώσουμε ότι η τελική έκδοση θα έχει διαφορές από το Demo όπως πάντα. Μία επιφύλαξη κρατάω στο ότι ίσως δεν δούμε, λόγω ότι το Demo είναι πολύ κοντά με τη κυκλοφορία.
grouspen Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παίρνουμε το προ από εδώ Ελλάδα . εαν μας την σπάσει ο σχλιασμός μπορούμε να το γυρίσουμε στα αγγλικά?
jason_rethymno Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το κατέβασα και γω για το PS3 και είναι γαμάτο!Θα μου πάρει λίγο χρόνο βέβαια να νικήσω το επίπεδο δυσκολίας αλλά ας είναι.Το μόνο που μου τη σπάει στο demo είναι οτι μετα απο το τέλος του κάθε αγώνα παίζει η παρουσίαση του παιχνιδιού που κρατάει 5-6 λεπτα.
teofross Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 παίρνουμε το προ από εδώ Ελλάδα . εαν μας την σπάσει ο σχλιασμός μπορούμε να το γυρίσουμε στα αγγλικά? Απο οσο γνωριζω το Ελληνικο δεν θα εχει σχολιασμο αγγλικο οσο γιαυτο πολυ λεει ο jason_rethymno πιο γρηγορα ειναι να κανεις quit απο το game στο μενου της κονσολας και να το ξαναξεκηνησεις παρα να περιμενεις τοσην ορα. ---------- Προσθήκη στις 10:19 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 09:16 ---------- Εγώ το έπαιξα χθες λίγο στο ps3 και οι εντυπώσεις μου είναι οι εξής Τα γραφικά έχουν κάτι το διαφορετικό περισσότερο ως προς τον χρωματισμό και την φωτοσκιαση.Προς το καλύτερο σαν αποτέλεσμα. Οι παίκτες κινούνται πολύ πιο φυσικά από το προηγούμενο και οι κινήσεις των σωμάτων τους γενικότερα είναι πολύ καλυτερες.Οι παίκτες όταν ξεκινανε να τρέχουν έχουν άλλη ταχύτητα από αυτήν που πιάνουν μετά καθώς το ίδιο και όταν επιβραδυνουν.Αυτο φαίνεται και ‘οπτικά’ που αλλάζει η στάση του κορμιού τους κατά τις αυξομειώσεις ταχυτητας.πολυ καλο.Σου δίνει την αίσθηση του τρεξιματος.οι πάσες είναι πάρα πολύ ωραίες ειδικά οι manual και πάνε παντού και η μπάλα κινείται πολύ φυσικά .κάπου είχα διαβάσει ότι σταματαει απότομα στα συρτά αλλά εγώ δεν είδα κάτι τετοιο.Η ταχύτητα του παιχνιδιού στο -1 ή στο -2 για εμένα είναι ιδανικη.Πολυ ωραίο που μπορείς να το αλλάξεις αυτό. Από το λίγο που το είδα κουνώντας απλά το Rstick μονο του κάνεις κάποιες skill moves ,όπως και σε συνδυασμό Rstick + LT ή +LB & γενικά εκτελούνται πλέον ‘ανθρώπινα’ και πιο εύκολα. Γενικά μου άρεσε πολύ και η καινούργια wide cam η οποία ήταν σαν μια μίξη wide & normal long. Επίσης τα γραφικά στο replay έχουν ένα περίεργο blur φίλτρο που είναι σαν να βλέπεις κατι cinematic.Ισως υπεβολικο αλλα εμενα μου αρεσε.Υπαρχουν πολλά φάουλ που δίνονται όταν πας καθυστερημένα πάνω σε αντίπαλο και πατάς να του πάρεις την μπαλα.Τα τάκλιν εκτελούνται ωραία ομαλά και έχουν πλέον λόγο ύπαρξης .Τα σουτ είναι πολύ ωραία αν και θέλουν λίγο να τα συνηθίσεις. Από είδα εγώ από το λίγο που ασχολήθηκα(3-4) παιχνίδια. Το πιο σημαντικό στοιχείο για εμένα είναι ο ρυθμός και ο τρόπος ανάπτυξης παιχνιδιού.
vitoribo Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Το πιο σημαντικό στοιχείο για εμένα είναι ο ρυθμός και ο τρόπος ανάπτυξης παιχνιδιού. Στο -1 είναι τι ιδανικό για μένα. Το blur στο replay δε μου αρέσει καθόλου, και γενικότερα το replay δείχνει αρκετά buggy. Τα συνεχή φάουλ τα δίνει αν πηγαίνεις βουρ με χ πατημένο. Θέλει συνήθεια να βρεις τον χρόνο που θα πας πάνω στον αντίπαλο. Αυτό που λες για αυξομείωση της ταχύτητας τρεξίματος +1 από μένα Gameplay πολύ καλό χωρίς τέρμα-διαιτητές να στο χαλάνε
Heatspreader Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για να το κατεβάσω στο PS3, χρειάζομαι κάποιο ιδιαίτερο account?
teofross Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 16 Σεπτεμβρίου 2010 Για να το κατεβάσω στο PS3, χρειάζομαι κάποιο ιδιαίτερο account? οχι,απλως μπαινεις στο store και αν δεν το βλεπεις πηγαινε στα games αλφαβητικα και στο P θα το βρεις.
vitoribo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 [ame=http://www.youtube.com/watch?v=VOfznAliVqA&feature=player_embedded]http://www.youtube.com/watch?v=VOfznAliVqA&feature=player_embedded[/ame]
anamenos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 όχι και καλύτερο ποδοσφαιράκι τώρα, μήπως είστε λίγο υπερβολικοί ρε guys??? Ναι μεν το Pro έκανε κάποια σημαντικά βήματα προόδου , αλλά είναι όμως ακόμη πίσω από το ρεαλισμό και την ποδοσφαιρική μαγεία που σου προσφέρει μόνο το FIFA11
teofross Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 ολα ειναι υποκειμενικα.Για εμενα ειναι και τα 2 καλα αλλα φετος θα ασχοληθω για αρχη τουλαχιστον με το Προ.Ειναι πολυ ωραιο φετος και υπερισχυει προσωπικα για εμενα στο θεμα του single vs cpu δηλαδη γιατι ειναι πιο απροβλεπτο και πιο τυχαιο το παιχνιδι πραγμα που με κανει να το βαριεμε πιο δυσκολα απο οτι το φιφα
skanjos Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 όχι και καλύτερο ποδοσφαιράκι τώρα, μήπως είστε λίγο υπερβολικοί ρε guys??? Ναι μεν το Pro έκανε κάποια σημαντικά βήματα προόδου , αλλά είναι όμως ακόμη πίσω από το ρεαλισμό και την ποδοσφαιρική μαγεία που σου προσφέρει μόνο το FIFA11 πάω στοίχημα δεν το δοκίμασες το προ . δοκίμασε το ,μην αφήνεσαι στα βίντεο. αυτό που λέει χρόνια ο πολάκις για manual και slow ισχύει στο προ φέτος και όχι μόνο ισχύει αλλα το παιχνίδι σε αναγκάζει να παίζεις έτσι, στην αρχή οι μισές σου πάσες πάνε στο θεό,δεν μπορείς να δώσεις μια σωστή πάσα στα 1-2 μέτρα αλλα όταν το συνηθίζεις βγάζεις απίστευτες φάσεις.και ακόμα δεν έχω δοκιμάσει τις νέες τρίπλες(το χειριστήριο μου για pc δεν έχει αναλογικά χεχε)μόνο με 1-2 και r2 παίζω όπως παλιά ,1 με 1 δεν μπορείς να περάσεις πλέον ούτε με τον μέσσι.....όχι 2 άτομα 1 δεν μπορείς να περάσεις...απίστευτα cheat το AI στο τελευταίο επίπεδο δυσκολίας.
vitoribo Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Άρα είχαν δίκιο αυτοί που έλεγαν ότι το φίφα είναι καλύτερο γιατί δεν είναι arcade Για να τα λέμε όλα φίλε, το προ έβαλε πράγματα που το φίφα τα έχει χρόνια τώρα άλλο αν στην τελική το gameplay του προ σου άρεσε περισσότερο ανέκαθεν
Heatspreader Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 17 Σεπτεμβρίου 2010 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=399201 http://www.insomnia.gr/forum/showthread.php?t=383762 Άιντε!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.