Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Καλησπέρα σε όλους,

είμαι ένας απλός ήρεμος gamer, που μια δυο φορές την εβδομάδα μαζεύομαι με φίλους και παίζουμε κανένα ποδοσφαιράκι.

και fifa και pro ,

ίσως λίγο περισσότερο pro που είναι πιο χαβαλετζίδικο.

φέτος θα τα αγοράζαμε κλασικά και τα 2 και η συζήτησή ήταν πιο θα αγοράσουμαι πρώτα και πιο αργότερα όταν θα είχε πέσει η τιμή του.

Ευχάριστο τον polakis21 για τα 34534236389 Post που έκανε σε σε 2342 forum που διάβασα. Με βοήθησε πραγματικά να αποφασίσω.

Είναι σαν η ταμίας στα goodies να σου προτείνη 56 φορές να πάρεις πατάτες.

Σαν κάθε φορά που ανοίγεις το insomnia να σου πετάει 34 baner που δεν κλείνουν.

Σαν να πας στο γήπεδο και ο πλανόδιος πωλητής να έχει κάτσει πάνω από το κεφάλι σου προτείνοντας σου σάμαλι μέχρι να τελειώσει ο αγώνας

Σαν η Tv σου και κάθε φορά που πάς να αλλάξεις κανάλι αυτή να σε γυρίζει μόνιμα στην ΕΤ3....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ PRO

Δημοσ.
Καλησπέρα σε όλους,

είμαι ένας απλός ήρεμος gamer, που μια δυο φορές την εβδομάδα μαζεύομαι με φίλους και παίζουμε κανένα ποδοσφαιράκι.

και fifa και pro ,

ίσως λίγο περισσότερο pro που είναι πιο χαβαλετζίδικο.

φέτος θα τα αγοράζαμε κλασικά και τα 2 και η συζήτησή ήταν πιο θα αγοράσουμαι πρώτα και πιο αργότερα όταν θα είχε πέσει η τιμή του.

Ευχάριστο τον polakis21 για τα 34534236389 Post που έκανε σε σε 2342 forum που διάβασα. Με βοήθησε πραγματικά να αποφασίσω.

Είναι σαν η ταμίας στα goodies να σου προτείνη 56 φορές να πάρεις πατάτες.

Σαν κάθε φορά που ανοίγεις το insomnia να σου πετάει 34 baner που δεν κλείνουν.

Σαν να πας στο γήπεδο και ο πλανόδιος πωλητής να έχει κάτσει πάνω από το κεφάλι σου προτείνοντας σου σάμαλι μέχρι να τελειώσει ο αγώνας

Σαν η Tv σου και κάθε φορά που πάς να αλλάξεις κανάλι αυτή να σε γυρίζει μόνιμα στην ΕΤ3....

ΟΧΙ ΑΛΛΟ ΚΑΡΒΟΥΝΟ

ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΟΝΟ ΤΟ PRO

Τωρα που είδα videakia στο youtube απο gameplay φαίνεται εμφανώς βελτιωμένο σε σχέση με το περσινό.

Μάλλον φέτος θα τα τιμήσω και τα δύο.

(Άσχετο με το θέμα)

Στα goodies τους επιβάλλεται να το κάνουν γιατί έτυχε να μιλήσω με 1 ταμία.

Αν δεν προτείνουν πατατάκι αναψυκτικό κινδυνεύει η θέση τους γιατί τους γίνεται έλεγχος από mystery πελάτες(ελεγκτές goodies).

Δημοσ.

Στα goodies τους επιβάλλεται να το κάνουν γιατί έτυχε να μιλήσω με 1 ταμία.

Αν δεν προτείνουν πατατάκι αναψυκτικό κινδυνεύει η θέση τους γιατί τους γίνεται έλεγχος από mystery πελάτες(ελεγκτές goodies).

χρήσιμη πληροφορία,

μήπως να κάναμε και έναν παραλληλισμό με το forum......

Δημοσ.
που βλέπεις να είναι +10Ε ποιο ακριβό ; η διαφορά παίζει μόνο από κατάστημα σε κατάστημα και άντε το πολύ πολύ στα +3Ε ανά release και αυτό προφανώς λόγο διαφορετικού προμηθευτή, καθώς είναι ακόμα νωρίς και μιλάμε για προπαραγγελιές...

δες πάλι εδώ :

http://www.skroutz.gr/s/280857/Pro-Evolution-Soccer-2011.html?keyphrase=pes+2011

φιλε μου στο link που στελνεις το αγγλικο στο 1ο ελληνικο μαγαζι ειναι στα 49.80 με εξοδα μεταφορικα κιολας 1,70 ευρω και εδω http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/pes-2011-pro-evolution-soccer/10173894.html?switchcurrency=EUR

απο Αγγλια ειναι στα 40.43ευρω με μεταφορικα απο ΑΓΓΛΙΑ 1 ευρω.

Οσον αφορα την πιο φτηνη Ελληνικη εκδοση στο λινκ στο Σκρουτζ που εχεις ξεκιναει απο 51.50 χωρις μεταφορικα...

Αν δεν ηταν η Ελληνικη περιγραφη στην μεση που εστω για την φαση την προτιμω απο την αγγλικη που ετσι και αλλιως ποτε δεν ηταν δυνατο σημειο του προ θα το ειχα κανει preorder μαλλον απο uk αλλα τωρα θα τα σκασουμε εδω για να ακουμε Σωτηρακοπουλο:-D

Δημοσ.
φιλε μου στο link που στελνεις το αγγλικο στο 1ο ελληνικο μαγαζι ειναι στα 49.80 με εξοδα μεταφορικα κιολας 1,70 ευρω και εδω http://www.thehut.com/games/platforms/xbox-360/pes-2011-pro-evolution-soccer/10173894.html?switchcurrency=EUR

απο Αγγλια ειναι στα 40.43ευρω με μεταφορικα απο ΑΓΓΛΙΑ 1 ευρω.

Οσον αφορα την πιο φτηνη Ελληνικη εκδοση στο λινκ στο Σκρουτζ που εχεις ξεκιναει απο 51.50 χωρις μεταφορικα...

Αν δεν ηταν η Ελληνικη περιγραφη στην μεση που εστω για την φαση την προτιμω απο την αγγλικη που ετσι και αλλιως ποτε δεν ηταν δυνατο σημειο του προ θα το ειχα κανει preorder μαλλον απο uk αλλα τωρα θα τα σκασουμε εδω για να ακουμε Σωτηρακοπουλο:-D

Α έτσι ναι κατανοητό...

Δημοσ.

Μετά από πολλά παιχνίδια δε χωρά αμφιβολία ότι μιλάμε για το πρώτο next gen pro που σου δίνει απλόχερα την παλιά αίσθηση και δεν έχεις κάτι να σου χαλάει το παιχνίδι όπως πέρσι. Οι τερματοφύλακες απ΄ότι έχω δει ως τώρα είναι η ευχάριστη έκπληξη.

Η διαιτησία την παλεύει, αν και δίνονται όλα τα 'έξυπνα' φάουλ στο χώρο του κέντρου.

Αν υπάρχει και επόμενο επίπεδο δυσκολίας καλά θα ήταν.

Στην αρχή με εκνεύριζαν πολύ τα συνεχή ψαλιδάκια αλλά κι αυτό θέλει το timing του

Δημοσ.

αναρτήθηκαν τα demo σε psn/live και pc, εγώ κατεβάζω του pc αυτή τη στιγμή με μέγιστη ταχύτητα σε 10 λεπτά θα έχει κατέβει 1.31gb είναι.

Δημοσ.

Είσαι σίγουρος; Γιατί εμένα στο PSN δεν μου το εμφανίζει. Μόνο για PSN+ members είναι ακόμα διαθέσιμο.

Edit: Στους Αμερικάνικους λογαριασμούς παίζει να είναι όντως διαθέσιμο.

Edit2: Έφτιαξα μόλις τώρα έναν αμερικάνικο λογαριασμό και δεν υπάρχει. Μόνο το FIFA βρήκα.

Δημοσ.

Στους Ευρωπαϊκούς λογαριασμούς είναι ήδη διαθέσιμο. Εγώ το βρήκα στα "What's New". Έχει το σηματάκι του PSN+ πάνω, αλλά κατεβαίνει κανονικά.

Του άρεσε κανενός αυτό το πράγμα; Γιατί εγώ πάλι απογοητεύτηκα. PES του PS2 με αναβαθμισμένα γραφικά και animations μου φάνηκε. Γύρισαν στην παλιά καλή συνταγή, που θαρρώ όμως πως είναι λίγη μπροστά στην εξέλιξη του FIFA. Και αυτό το ρημαδο360 δεν θα το πετύχουν ποτέ μου φαίνεται.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...