Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Στο activate.gr που το προπαράγγειλα λένε 28/9.
amiga500 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Στο activate.gr που το προπαράγγειλα λένε 28/9. Και εγώ που έκανα preorder απο το gamex.gr μου είπαν για 28-29 το Ελληνικό και 1-2 μέρες πιο πριν το Αγγλικό . Ειδικά στο pro η Ελλάδα ανέκαθεν έσπαγε το official release
Peavy Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Και εγώ που έκανα preorder απο το gamex.gr μου είπαν για 28-29 το Ελληνικό και 1-2 μέρες πιο πριν το Αγγλικό . Ειδικά στο pro η Ελλάδα ανέκαθεν έσπαγε το official release Να κάνω μια ερώτηση; Πρέπει να πάρουμε το PES από Ελλάδα για να έχουμε την Ελληνική περιγραφή;;;;
Tilemaxx Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση; Πρέπει να πάρουμε το PES από Ελλάδα για να έχουμε την Ελληνική περιγραφή;;;; Προφανώς, ναι. Πάντως σε όλα τα ελληνικά e-shops με ελληνική το έχει.
Heatspreader Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση; Πρέπει να πάρουμε το PES από Ελλάδα για να έχουμε την Ελληνική περιγραφή;;;; Ωχ, πολύ καλή ερώτηση! Πίστευα ότι και από το blahdvd.com ή από το zavvi.com, απλά θα έχει επιλογές στον εκφωνητή και για ελληνικά. Μήπως είναι έτσι? Όταν αγοράζω απ' έξω παιχνίδια, απλά από πίσω, δεν έχει ελληνική περιγραφή, δύσκολο μου κάνει να αλλάζουν τα data του δίσκου ανά χώρα.
activex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ωχ, πολύ καλή ερώτηση! Πίστευα ότι και από το blahdvd.com ή από το zavvi.com, απλά θα έχει επιλογές στον εκφωνητή και για ελληνικά. Μήπως είναι έτσι? Όταν αγοράζω απ' έξω παιχνίδια, απλά από πίσω, δεν έχει ελληνική περιγραφή, δύσκολο μου κάνει να αλλάζουν τα data του δίσκου ανά χώρα. Και όμως δεν είναι ένα release... http://www.skroutz.gr/s/280857/Pro-Evolution-Soccer-2011.html?keyphrase=pes+2011 Δες τα πρώτα και τα επόμενα...
vitoribo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Μετά από αρκετά παιχνίδια vs CP είναι φανερό ότι μιλάμε για ένα νέο παιχνίδι, με όντως ελευθερία κινήσεων φανερή συνεχώς. Ξαναλέω ότι το randomness είναι το κάτι αλλο φέτος. Στα αρνητικά δεν συγκαταλέγω (ακόμα) τους τερματοφύλακες, γιατί μπορεί οι αποκρούσεις να έιναι ασταθείς, αλλά τουλάχιστον διώχνουν στα πλάγια την μπάλα-αρκετά αληθοφανές δηλαδή. Σίγουρα όμως θα υπάρχει θέμα με τα σουτ, νομίζω με τον καιρό ό,τι σουτάρεις από την περιοχή θα γράφει κιόλας. Στα replays πολλές φορές δεν φαίνεται καν η μπάλα, κι ελπίζω να απενεργοποιείται το όνομα πάνω από τον παίχτη. Αυτά για τώρα, να παίξω μερικά διπλά κι επανέρχομαι επίσης μια απορία. Στο online φαντάζομαι το game speed θα έιναι στο 0. Κι αν εγώ συνηθίσω στο -2, πώς θα γκένεν αυτό;
teofross Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Ωχ, πολύ καλή ερώτηση! Πίστευα ότι και από το blahdvd.com ή από το zavvi.com, απλά θα έχει επιλογές στον εκφωνητή και για ελληνικά. Μήπως είναι έτσι? Όταν αγοράζω απ' έξω παιχνίδια, απλά από πίσω, δεν έχει ελληνική περιγραφή, δύσκολο μου κάνει να αλλάζουν τα data του δίσκου ανά χώρα. ειχα στειλει mail στο the hut και τους ειχα ρωτησει γιαυτο και μου ειχαν πειι οτι δεν θα εχει ελληνικη περιγραφη το αγγλικο αλλα θα μπορεις μονο να βαλεις την ελληνικη γλωσσα.Η κοναμι ακομα δεν μου εχει απαντησει.οποτε μαλλον μονο το ελληνικο θα εχει Σωτηρακοπουλο.και ειναι 10+ ευρω πιο ακριβο.αλλα θα το κτυπησω...
activex Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα στειλει mail στο the hut και τους ειχα ρωτησει γιαυτο και μου ειχαν πειι οτι δεν θα εχει ελληνικη περιγραφη το αγγλικο αλλα θα μπορεις μονο να βαλεις την ελληνικη γλωσσα.Η κοναμι ακομα δεν μου εχει απαντησει.οποτε μαλλον μονο το ελληνικο θα εχει Σωτηρακοπουλο.και ειναι 10+ ευρω πιο ακριβο.αλλα θα το κτυπησω... που βλέπεις να είναι +10Ε ποιο ακριβό ; η διαφορά παίζει μόνο από κατάστημα σε κατάστημα και άντε το πολύ πολύ στα +3Ε ανά release και αυτό προφανώς λόγο διαφορετικού προμηθευτή, καθώς είναι ακόμα νωρίς και μιλάμε για προπαραγγελιές... δες πάλι εδώ : http://www.skroutz.gr/s/280857/Pro-Evolution-Soccer-2011.html?keyphrase=pes+2011
Tigran Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 ειχα στειλει mail στο the hut και τους ειχα ρωτησει γιαυτο και μου ειχαν πειι οτι δεν θα εχει ελληνικη περιγραφη το αγγλικο αλλα θα μπορεις μονο να βαλεις την ελληνικη γλωσσα.Η κοναμι ακομα δεν μου εχει απαντησει.οποτε μαλλον μονο το ελληνικο θα εχει Σωτηρακοπουλο.και ειναι 10+ ευρω πιο ακριβο.αλλα θα το κτυπησω... Ναι αλλά όπως θα δεις μέσα στο thehut, αναφέρει ότι η παράδοση θα γίνει στις 8 Οκτωβρίου. Ενώ τα ελληνικά καταστήματα μιλάνε όλα για 30 Σεπτεμβρίου και ίσως και 1-2 ημέρες νωρίτερα Φιλαράκι μου που έπαιξε το Demo από PSN+, λέει ότι τα σπάει το παιχνιδάκι. Για να δούμε...
Nikoloutso Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Τελικά κυκλοφόρησε ή ακόμα?? Εντυπώσεις κανείς??
amiga500 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Να κάνω μια ερώτηση; Πρέπει να πάρουμε το PES από Ελλάδα για να έχουμε την Ελληνική περιγραφή;;;; Ναι υπάρχει localization μόνο για την Ελλάδα οπότε για Ελληνική περιγραφή είναι μονόδρομος η Ελληνική έκδοση
dias1995 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Είναι η 1η φορά που γράφω κάτι και έχω να πω το εξής: το PES2011 πραγματικά τα σπάει, τώρα δεν θα μπω στη λογική για το ποιό ποδοσφαιράκι είναι καλύτερο αφού το καθένα έχει και δυνατά και αδύνατα σημεία όμως δεν μπορώ να μην επαινέσω την πραγματικά όμορφη προσπάθεια της KONAMI φέτος. Το παιχνίδι δεν έχει καμιά απολύτως σχέση με τα προηγούμενα, είναι πραγματικά πολύ μπροστά και μόνο όταν κάποιος παίξει θα το καταλάβει (τί να πω για την καταπληκτική αίσθηση στα τζαρτζαρίσματα, στην αίσθηση των σουτ και της πάσας ή για την πραγματικά ισορροπημένη ανάπτυξη των ομάδων στο γήπεδο?). Και να πω εδώ ότι αυτό που παίζουμε τώρα είναι ένα demo δεν είναι η τελική έκδοση. Παρακαλώ παίξτε πρώτα το demo και μετά πείτε ότι θέλετε. Επιτέλους φέτος θα έχουμε 2 πραγματικά καλά ποδοσφαιράκια και να ξέρετε, όσο ανεβαίνει ο ανταγωνισμός τόσο θα βγαίνουν καλύτερα παιχνίδια κάτι που είναι προς όφελος όλων μας άσχετα αν κάποιος είναι έιτε fifa fun είτε pro fun.
vitoribo Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 10 Σεπτεμβρίου 2010 Και να πω εδώ ότι αυτό που παίζουμε τώρα είναι ένα demo δεν είναι η τελική έκδοση.. Πα'ιζει να'ναι final build
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.