Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Έχει και το FIFA πολλά κακά. Το οτι είναι αδύνατον να παίξεις man to man π.χ με χαλάει γιατί σε ματς που θέλω να παίξω τακτικά είναι απλά αδύνατο. Ότι και να γίνει οι παίκτες θα ξεφύγουν και θα βάλουν γκόλ.
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 skanjos, το προ είναι σαν να βλέπεις βιντεάκι με highlights στο youtube. Αυτό σ αρέσει, δικαίωμά σου, χεστήκαμε κιόλας βασικά. Αλλά να λες ότι αυτό είναι το ποδόσφαιρο και η αργή ανάπτυξη είναι για άσχετους, ε τότε γίνεσαι λίγο βλάκας αδερφέ. Τα γκολ απ τα 30 μέτρα και η μία πάσα/sec είναι η εξαίρεση στο ποδόσφαιρο, όχι ο κανόνας. Αυτά θα έπρεπε να συμβαίνουν μια στο τόσο και από πάρα πολυ καλούς παίχτες και όχι όλη την ώρα όπως στο προ. Σίγουρα είναι πιο διασκεδαστικό έτσι, αλλά καμία σχέση με ρεαλισμό. Εκτός κι αν βλέπεις μόνο Μπαρτσελόνα και νομίζεις ότι και η Οσασούνα και η Φούλαμ παίζουν έτσι. όταν αλλάζουν ρυθμό ανάπτυξης όλες οι ομάδες έχουν στόχο να κάνουν γρήγορη επίθεση.στο 1 sec μπορεί να αλλάξουν κάτσε καλά κοντινό 1-2 και αν έβλεπες μεγάλες ομάδες θα το καταλάβαινες. όλες οι ομάδες αλλαζουν ρυθμό ανάπτυξης,μέχρι και Α τοπικό ομάδες ξέρουν πότε πρέπει να αλλάξουν ρυθμούς. οι fulham και η osasuna θα θέλανε να παίξουν έτσι αλλα δεν έχουν το επίπεδο να το κάνουν.γιατί να σου στερεί το παιχνίδι εσένα και να μην μπορείς να το κάνεις καθόλου? εγώ τετοιο ποδόσφαιρο θέλω να παίζω,αλλαγές τις μπάλας στο κέντρο tiki taka τριγωνάκια και όταν βρω κενό χώρο να παίξω γρήγορες πάσες ή 1-2 για να δημιουργήσω φάση,δεν θέλω να παίξω ποδόσφαιρο οσασούνα ή εθνική Ελλάδως με rehagel/santos γιόμα απο την άμυνα και ότι κάνουμε.... Ποτε θα ειναι πιο γρηγορη μια ομαδα?Με εντεκα αργους Zidane/xavi ή με 11 Νασιοπουλους? Αμα θες να παει γρηγορα το παιχνιδι,αρκει να παιζεις γρηγορα με το μυαλο.Εφοσον παιζεις γρηγορα με το μυαλο θα σε βοηθησει το manual(γενικοτερα οχι μονο οι πασες) να κανεις οτι πραγματικα θελεις στο γηπεδο. άσχετος παραληλισμός, γιατί 11 νασιόπουλους ή γιατί 11 zidane/xavi,γιατί το πας σε εξωπραγματικές καταστάσεις? δεν αποδηκνείεις τπτ. το μάνουαλ το μόνο που κάνει είναι να σου δώσει περισσότερες επιλογές,δεν διαφωνώ σε αυτό,διαφωνώ στην ταχύτητα του παιχνιδιού. αν θέλετε αργό ποδοσφαιράκι υπάρχει και το captain tsubasa στο super nintendo που κάνει 2 λεπτά ο αντίπαλος να σε φτάσει και είναι rpg/rts.....
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 BTW, η Οσασούνα μια χαρά γρήγορο ποδόσφαιρο παίζει. Καμία σύγκριση με Φούλαμ/αγγλικές ομάδες.
john2gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 [offtopic] Lelouch βλέπω skanjos ε; ]/offtopic]
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 BTW, η Οσασούνα μια χαρά γρήγορο ποδόσφαιρο παίζει. Καμία σύγκριση με Φούλαμ/αγγλικές ομάδες. η οσασούνα δεν παίζει πιο γρήγορα απο την φούλαμ,απλά στην αγγλία συνήθως κρατάνε γρήγορο ρυθμό και πάνε πάνω κάτω σαν ντουγάνια,μόνο η άρσεναλ προσπαθεί να οργανώσει επίθεση,οι υπόλυποι πάνε 3-4 πάσες και η μπάλα στα εξτρέμ να βγάλουν σέντρα(καμία σχέση με το ολλανδικό 4-3-3 που παίζουν ανάποδα πόδια στα εξτρέμ για να κόβουν "να βγαίνουν τα μπάκ απο πίσω" και γενικά να έχουν επιλογές) απλά όταν αυξάνει ρυθμό ακόμα και η μικρότερη ισπανική ομάδα φαίνεται γρηγορότερο το ποδόσφαιρο που παίζει απότι στην αγγλία.η πιο γρήγορη ομάδα αν εξεραίσεις τις μεγάλες real/barca/valencia είναι η getafe,έχει απίστευτο ρυθμό .αν την αφήσεις να αναπτυχθεί την πέθανε την άμυνα.αλλα μπάζει απο παντού χεχεχε "[offtopic] Lelouch βλέπω skanjos ε; ]/offtopic]" πάντα(είχα και πιο παλιά avatar lelu)ζει και βασιλέυει ,πάμε για 3η σεζόν...καιρός ήταν χεχε
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, άλλο γρήγορος ρυθμός και άλλο γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση η Φούλαμ δεν έχει γρηγορότερη ανάπτυξη απο την Οσασούνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι οτι στο PES προσαρμόζεις τον ρυθμό ανάλογα με την ομάδα, στο FIFA τα πράγματα είναι κάπως πιο προκαθορισμένα.
johnlit7 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Eντυπωσεις υστερα απο 3 ματσακια (ολα σε top player και σε "0" ταχυτητα) για την ιστορια κερδισα μονο στο 1ο 1-0 με Μπαρτσα ενω στα αλλα 2 εχασα με το ιδιο σκορ... Το παιχνιδι απο το μενου κιολας δειχνει τελειως διαφορετικο απο το προηγουμενο... Αυτη η τελειως διαφορετικη εικονα μεταφερεται κ εντος αγωνιστικου χωρου με το gameplay (το οποιο ειναι αυτο που μας ενδιαφερει)...Δειχνει τελειως διαφορετικο!! Ο ρυθμος ειναι απο πολυ ρεαλιστικος εως ελαφρως αργος...αντεπιθεσεις δεν βγαινουν ευκολα και θελει πολυ μα παρα πολυ υπομονη μεχρι να πλησιασεις την εστια!! Οι αντιπαλοι αμυντικοι καλυπτουν εξυπνα στους χωρους και πρεπει ν εχεις φαντασια για να βρεις ξεμαρκαριστο παιχτη με μια μπαλια τρυπα αλα Ινιεστα....(αν κ μερικες φορες το φαινομενο να σταματουν για λιγο κ μετα να συνεχιζουν οι αμυντικοι εκανε κ σε αυτο το προ την εμφανιση του) θελω να σταθω στο ανανεωμενο passing system.... καθολου ping pong (μου θυμιζει manual sto fifa αλλα πιο ισορροπημενο αφου στις ευκολες μπαλιες συγχωρει κ μερικα λαθακια), πολλες πασες στο κεντρο και πολυ ομορφες lofted through balls (ψηλες προωθημενες) οι οποιες ειναι αποτελεσματικες κυριως απο τα δεκαρια της καθε ομαδας....η μπαλα πραγματι πηγαινει παντου-απολυτη ελευθερια στις πασες!! τ σουτ ειναι πιο "γεματα" απο ποτε (αν κ μερικες φορες υπερβολικα δυνατα) αφου η μπαρα γεμιζει σχετικα γρηγορα σε αυτα... οι τερματοφυλακες μου φαινονται αρκετα καλοι κ δεν ειναι τοσο επιρρεπεις στα λαθη- γενικως μ φαινονται πιο σταθεροι! τα animations ποικιλλουν και "δενουν" πιο καλα μεταξυ τους αν και μπροστα στου φιφα φαινονται αρκετα ρομποτικα....μερικες φορες κοβονται αποτομα αλλα σαφως σε πολυ μικροτερο βαθμο σε σχεση με περυσι...αυτο που δεν μ αρεσε πολυ ηταν οτι 1 ανιματιον για τις πασες στο οποιο οι ποδοσφαιριστες χρησιμοποιουν το εξωτερικο του ποδιου ή το μυτακι επαναλαμβανεται πολυ συχνα (ενω συνηθως οι παιχτες πασαρουν με το εσωτερικο του ποδιου)...οπως και το ανιματιον οταν κανουν σεντρα απο το πλαι που ειναι συνεχως το ιδιο....λεπτομερεια θα μου πειτε....παντως στα ριπλευ τα animation δειχνουν εξαιρετικα ομαλα κ δν μπορω να καταλαβω γτ δεν ειναι το ιδιο κ στη ροη του αγωνα... η φυσικη της μπαλας αρκετα καλη γενικα, αλλα πραγματικα απογοητευτικη στο τροπο που κυλα στις συρτες μπαλιες....εκει που κυλα με πολλη δυναμη και φαινεται οτι θα βγει πλαγιο ξαφνικα λες και κολλαει σε λασπωμενο τερεν και καταληγει στα ποδια των παιχτων.... ο τροπος που αμυνεσαι θελει εξασκηση αλλα σιγουρα ειναι πιο ρεαλιστικος απο τα προηγουμενα ετη οπως και οι διεκδικησεις και τα τζαρτζαρισματα μεταξυ των παιχτων, τα οποια ειναι πολυ πιο 'ελαφρια' σε σχεση με του φιφα...για μενα πολυ θετικο αφου μερικες φορες στο φιφα πεφτει τοσο ξυλο λες και ειναι ραγμπι! η αμυνα με το Χ ειναι αποτελεσματικη στο σημειο που πρεπει, χωρις να υποκαθιστα τ τακλιν.... για μενα το πιο θετικο στοιχειο (μετα απο την αισθηση του σουτ που ειναι για αλλη μια φορα ικανοποιητικη οπως σε ολα τ προ) ειναι η αισθηση που εχεις οταν ελεγχεις εναν παιχτη.... ο μεσι, ο ρομπεν και οι αλλοι με υψηλοι τεχνικοι οταν τρεχουν εχουνπιο κοντα τη μπαλα στα ποδια τους, ενω οι κεντρικοι αμυντικοι (π.χ Βαν Μπουτεν) δεν ειναι για πολλα πολλα αφου την ανοιγουν πιο πολυ... επισης στην αποτομη αλλαγη κατευθυνσης στριβουν ρεαλιστικοτερα δλδ φαινεται οτι υπαρχει βαρυτητα καθως γερνουν το σωμα τους και δεν αλλαζουν κατεθυνση με μεγιστη ταχυτητα σαν να πηγαινουν ευθεια...θελουν λιγο χρονο μεχρι να αλλαξουν κατευθυνση 180 μοιρες δλδ!!γινονται πολλοι ρεαλιστικοι ελιγμοι κ προσποιησεις με το σωμα (θα το καταλαβετε καλυτερα οταν παιξετε κ εσεις το ντεμο)....επισης νιωθεις οτι πατανε στο χορταρι σε αντιθεση με τα γλιστρηματα του φιφα! οι διαιτητες επιτελους σφυρανε!!! δυστυχώς t penalty έχουν ακριβώς t ίδιο άσχημο σύστημα με πέρυσι k την ίδια αθλια camera... επίσης οι αλλαγές m t L1 είναι λίγο τυχαίες ειδικά στην άμυνα καθώς δεν επιλέγεται πάντα αυτός που είναι πιο κοντά στη μπάλα με συνέπεια μερικές φορες η ανοίγονται χώροι χωρίς λόγο... υπάρχει k φέτος αυτό τ ξαφνικο σταμάτημα των παιχτών καθώς τρέχουν προς t μπάλα αλλα σε μικρότερο βαθμό...αν k όταν η μπάλα κοντράρει πάνω τους αδρανούν g περισσότερο χρον. διάστημα... πάντως σου μεταφέρει t ρυθμό 1 πραγματικού αγώνα με καλή κυκλοφορία στο κέντρο....η εκρηκτικότητα ορισμένων παιχτών αποδίδεται καλά k m αρέσει t γεγονός ότι το κοντρολ της μπάλας διαφέρει από παίχτη σ παίχτη k ότι γίνονται λάθη σ αυτό (δλδ. υπαρχουν κ ασχημα κοντρολ π.χ. οταν η πασα ειναι δυνατη)όπως k t ότι m 1 καλο κοντρολ μπορείς εύκολα η βρείς ελεύθερο χώρο.... από t video δεν είχα ενθουσιαστεί καθόλου αλλα στο να τ βλέπεις k στο ν τ χειρίζεσαι ο ίδιος υπάρχει τλκ διαφορα... τελος, να αναφερθω στα συστηματα οπου κ παλι η κοναμι τεινει να μετατρεψει το ποδοσφαιρακι σε manager με πληθος τροποποιησεων κ ρυθμιζομενων παραμετρων....πολυ καλο το drag n drop συστημα για να αλλαζεις ευκολα τη θεση των παιχτων!! γενικα φαινεται πολυ πιο σοβαρη προσπαθεια απο τη περυσινη κ αν εχει κ καλο ονλαιν θα ειναι ενα αρκετα καλο παιχνιδι!
butters9013 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε δεν σου πε κανείς να παίξεις αλλιώς. Σου λέμε ότι έτσι παίζουν πολύ λίγες ομάδες στον κόσμο. Δεν μπορείς να λες ότι ο αργός ρυθμός είναι για ΑΣΧΕΤΟΥΣ όταν οι περισσότερες ομάδες στον κόσμο παίζουν έτσι. Ακόμα και η Μπαρτσελόνα όταν μπλοκαριστεί (ημιτελικός Ίντερ) το πάει στο αργό και στις πάσες γύρω γύρω και σέντρες απ το πλάι. Πολύ πιο ωραίο στο μάτι αυτό το ποδόσφαιρο, αλλά δεν συμβαίνει συνέχεια. Το ότι σε ένα παιχνίδι μπορείς να παίζεις επί 10 λεπτά έτσι, το κάνει arcade. Πρόσεξε, όχι κακό παιχνίδι. Το ότι μπορείς να παίξεις έτσι με σχεδόν όλες τις ομάδες εκτός από τις τελείως άσχετες, το κάνει ακόμα πιο arcade. [άκυρο παράδειγμα]Δηλαδή τώρα να βγω να λέω "παίζω Dirt και περνάω flat out από παντού, κοίτα τον McRae στο βιντεάκι κι αυτός έτσι πήγαινε. Το Richard Burns Rally είναι μούφα, πολύ αργό, πρέπει να σκεφτείς απο πριν πως θα μπεις στην στροφή κλπ". Μπορεί να ναι άποψη μου, αλλά δεν γίνεται να λέω ότι είναι άσχετοι αυτοί που παίζουν RBR, αφού είναι πολύ πιο κοντά στην πραγματικότητα απ το Dirt. Μπορεί να μην μου φαίνεται τόσο διασκεδαστικό αλλά τι να κάνουμε.[/άκυρο παράδειγμα]. Γενικά το όλο πρόβλημα είναι στην πεποίθηση των (περισσότερων τέλος πάντων) pro fans ότι παίζουν το ultimate simulator και όλα τα άλλα είναι γτπ. Δεν είναι έτσι, αν θες ποστάρω κι εγώ βιντεάκια youtube να τις μετρήσουμε. Και το fifa φυσικά έχει τα προβλήματα του, τα οποία απ ότι βλέπω στα βιντεάκια δεν διορθωθήκανε παρά αυτά που έλεγε η ΕΑ. Θα δούμε το ντέμο, γιατί είναι κανόνας του σύμπαντος ότι στα αθλητικά παιχνίδια στις εκθέσεις παίζουν άσχετοι. Σημείωση: Αυτά που λέω για το προ είναι για μέχρι και το 2010 που έχω παίξει. Για το φετινό μετά τις 15.
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ε, άλλο γρήγορος ρυθμός και άλλο γρήγορο ποδόσφαιρο. Σε καμία περίπτωση η Φούλαμ δεν έχει γρηγορότερη ανάπτυξη απο την Οσασούνα. Εκεί που θέλω να καταλήξω, είναι οτι στο PES προσαρμόζεις τον ρυθμό ανάλογα με την ομάδα, στο FIFA τα πράγματα είναι κάπως πιο προκαθορισμένα. συφωνούμε εδώ ,όταν θέλει να αναπτύξει η οσασούνα είναι πιο γρήγορη απο την φούλαμ.πολύ πιο γρήφορη. έπαιξα γύρω στα 10 παιχνίδια στο pes2011 demo ,μου φάνηκε απίστευτο.λίγα tweaks θέλει δεν λέω,αλλα αξίζει συγχαρητήρια η ομάδα γιατί απο το 2010 έχει τραγική διαφορά και όποιος τα έχει παίξει και τα 2 το καταλαβαίνει,τώρα αν δεν φτάνει τις προσδοκίες κάποιων που έχουν συνηθίσει αλλιώς δεν φταίει ούτε η κονάμι όύτε ο τακατσόύκας.... Γενικά το όλο πρόβλημα είναι στην πεποίθηση των (περισσότερων τέλος πάντων) pro fans ότι παίζουν το ultimate simulator και όλα τα άλλα είναι γτπ κανένας που παίζει προ δεν το λέει αυτό,αυτοί που παίζουν φίφα το λένε.....και λένε οτι το προ είναι καθαρά arcade και γτπ.... που τα διαβάζετε αυτά?είπε κανείς οτι το προ είναι ultimate simulator? ψάξτε τα threads εδώ και 3 χρόνια που είμαι στο ινσόμνια κανείς δεν το έχει πει αυτό,ενώ για το φίφα μπορώ να βρώ 200φορές που έχουν πει οτι είναι Super simulator......
john2gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Καλά στο Pro2010 δεν με είχε χαλάσει εμένα ο ρυθμός όσο οι μ@λακίες που δέρνουν την σειρά Pro εδώ και χρόνια. ΑΥΤΑ να βγάλουν από το Pro2011 και θα είναι μια χαρά. Δεν γίνεται να πατάω το μπροστά και ο παίκτης μου να πηγαίνει προς τα πίσω, για όνομα του Θεού και της παναγίας (να το ξαναπώ. ΟΛΗ ΤΗΝ ΩΡΑ ΠΑΤΟΥΣΑ ΤΟ ΜΠΡΟΣΤΙΝΟ ΒΕΛΑΚΙ και βλέπετε τι κάνει ο παίκτης. Αν δεν είναι αυτό για γέλια τότε τι είναι; ) Δεν γίνεται να πατάω να βαρέσει σουτ και ο τρόμπας να κάνει 25 ώρες μέχρι να το βαρέσει. Και συν της άλλης, τι κάνει ο Owen; Ενώ τρέχει, όταν πλησιάζει την μπάλα το γυρνάει σε χαλαρό τζόκιν ενώ είναι μόνος του με το τέρμα κι έχω πατήσει σουτ (και τρέχω συγχρόνως εννοείται); Δηλαδή... δηλαδή (τι τύχη, με πρόλαβε ο τερματοφύλακας. Ε την άλλη φορά θα το πατάω από το κέντρο αν είναι ) Δεν γίνεται να παίζω ένα τόσο όμορφο 1-2 και ο παίκτης να τραβάει χειρόφρενο λες και είναι Subaru. Και για το τελευταίο, πραγματικά. NO COMMENTS. Και η πλάκα ποια είναι; Δεν έχω πατήσει κανένα κουμπί και ο τρόμπας κάνει τέτοια πιρουέτα; Και χάνω και σίγουρο goal μιας και θα έβγαινα μόνος στο τέρμα; 0/10 έπρεπε να του είχα βάλει και μόνο γι' αυτό
skanjos Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 όλα αυτά τα βίντεο πες μου σε πόσους αγώνες σου έχουν συμβεί? δεν λέει κανείς οτι είναι τέλειο το προ.όλα τα ποδοσφαιράκια έχουν προβλήματα,αν ψάξεις και για το φίφα 500 τέτοιες φάσεις θα βρεις στο youtube,πέρισυ είχα ποστάρει ένα βίντεο που έμπαινε το πόδι του ζλάταν μέσα του και γινόταν μαριονέτα......αυτά είναι bugs,αυτά που έβαλες είναι κολλήματα random gameplay.συμβαίνουν φυσικό είναι,και το latency υπήρχε στο 2010 ,το παιχνίδι είχε Button lag.δεν είπε κανείς οτι δεν είχε. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=_o7m_qe4e_Y[/ame] αυτό είναι glitch..... και αυτό...άκου πότε σφυρίζει ο διετητής. [ame]http://www.youtube.com/watch?v=GI2dOl_km3w&feature=related[/ame] μπορείς να βρεις άποιρα τέτοια ,κανένα ποδοσφαιράκι δεν είναι τέλειο.
john2gr Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Σε πάρα πολλούς αγώνες έχουν γίνει τα παραπάνω, ειδικά το σταμάτημα του παίκτη (ή αλλιώς, ζεμπεκιά). Η πλάκα είναι ότι στο PES3 (ναι, πάω τόσο παλιά) δεν θα δεις τόσα bugs. Δεν θα δεις button latency. Δεν θα δεις να κάνει κάθε λίγο και λιγάκι ζεμπεκιές ο παίκτης ενώ πατάς το βελάκι προς μια κατεύθυνση. Τι να τις κάνω τις 360 μοίρες χειρισμό και τα manual shots λοιπόν όταν κάνει τέτοιες φανφαριές το παιχνίδι. Είναι σαν να παίζω FPS και ξαφνικά να πεθαίνω επειδή bug-αρε το παιχνίδι. Σε πόσα FPS το έχεις δει; Κι άντε να το δεις μια φορά. Το να τα βλέπεις όλη την ώρα όπως γίνεται στο Pro2010, ε πάει πολύ. Αν δεν ήταν Pro και λεγόταν Zibaboue Soccer και είχε τόσα bugs, θα έπαιρνε ένα ωραίο 3αράκι από όλους. Δεν δικαιολογείται Pro με τόσους προγραμματιστές και τα συγκεκριμένα bugs να παραμένουν από το 2008. Η πλάκα είναι ότι επειδή τα είχα φάει στην μάπα στο PES2009, είπα ότι στο 2010 θα κάνω με videos το review. Κι έτσι και έγινε. Ε μα τον Θεό, έτσι και μου δώσουν το 2011 θα κάνω review με εξωτερική κάμερα (ξέρεις τώρα, έχεις ακούσει τις φανφαριές που λένε μερικοί ότι "δεν πατάς καλά τα κουμπιά" ). Χίλιες φορές να μείνω στα παλιά Pro (αν είχε καλύτερους τερματοφύλακες το PES3, θα ήταν ακόμα και σήμερα κορυφή. Αλλά τα πνίγουν από παντού περίπου να πούμε) παρά να σπάνε τα νεύρα μου με τις next gen μπούρδες!
Tilemaxx Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Χίλιες φορές να μείνω στα παλιά Pro (αν είχε καλύτερους τερματοφύλακες το PES3, θα ήταν ακόμα και σήμερα κορυφή. Αλλά τα πνίγουν από παντού περίπου να πούμε) παρά να σπάνε τα νεύρα μου με τις next gen μπούρδες! Το PES5 είναι και καλύτερο, και με καλύτερους τερματοφύλακες.
Heatspreader Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, γιατί λέτε ότι θα κυκλοφορήσει 30? 8 Σεπτεμβρίου λένε τα μαγαζιά ... http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/pes-2011-pro-evolution-soccer/10173893.html Έχουμε ακόμα ψωμί... Θα το παραγγείλω από τώρα πάντως εγώ...
teofross Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 9 Σεπτεμβρίου 2010 Ρε παιδιά, γιατί λέτε ότι θα κυκλοφορήσει 30?8 Σεπτεμβρίου λένε τα μαγαζιά ... http://www.zavvi.com/games/platforms/ps3/pes-2011-pro-evolution-soccer/10173893.html Έχουμε ακόμα ψωμί... Θα το παραγγείλω από τώρα πάντως εγώ... Προφανως φιλε μου 8 Οκτωβριου ηθελες να πεις.Αυτην την απορεια την εχω και εγω αλλα αν δεις πολλα Ελληνικα καταστηματα αναφερουν ειδικα για το Ελληνικο 30 Σεπτεβριου & καποιο μαλιστα 29 Σεπ οπου το ιδιο γραφει και για το Αγγλικο κατι για 26 Σεπ.Δεν ξερω τι παιζεται αλλα για καποιο λογο εδω αναφερουν νωριτερες ημ/νιες.Τι να πω? να εχουν καταφερει την GR version να την βγαλουν νωριτερα απο την ευρωπαικη? Αυτο κιαν θα ναι πρωτοπορια
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.