Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Συμφωνώ απόλυτα. Και εσύ κάθε χρόνο την κάνεις, και καλά κάνεις, αλλά μια δυο τρεις φτάνει. Καταθέτεις την άποψή σου και καθαρίζεις.

Το συνέχεια καταντάει κουραστικό και πέρίεργο.

Να βγω και εγώ στο thread του fifa και να λέω συνέχεια ότι είναι βαρετό και προβλέψιμο και το χαβαλέ του προ δεν το έχει, και και και. Έχει νόημα;

Αν όταν βγήκε το pes 08, που ήταν απαράδεκτο, άρχιζα να παίζω φίφα συνέχεια θα κολλούσα πιθανόν. Αλλά δεν μου άρεσε, έπαιξα δέκα παιχνίδια και τέλος. Δεν έπεισα τον εαυτό μου να μου αρέσει για να παίζω κάποιο next gen. Και το pes6 μια χαρά ήταν. Νομίζω οι περισσότεροι έτσι γύρισαν στο φίφα. Είπαμε το 'καλύτερο' είναι υποκειμενικό.

Δες τι λένε αυτοί που όντως παίζουν και τα δύο. Κάθε παιχνίδι έχει τα καλά και τα κακά του. Σε ποιο δίνει ο καθένας βάρος είναι δικό του θέμα.

Σε λίγο θα μας πεις ότι οι πάσες του fifa 10 ήταν καλές

Εμένα για τις πάσες δεν με απασχολεί. Είμαι στον μαγικό κόσμο του ρεαλιστικού manual/slow, έτη φωτός σε ποικιλία από οποιδήποτε άλλο ποδοσφαιράκι...

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.
Έπαιξα το ντέμο σε έναν φίλο και ένα έχω να πω, τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν, μόνο το βασικό:

Τραγικό τρέξιμο παικτών που αγκομαχούν πάλι και γιο γιο κοντρόλ μπάλας επαναλαμβανόμενο σαν να είναι δεμένη η μπάλα με λάστιχο στα πόδια των παικτών.

Αυτό και μόνο χαλάει όλη την αίσθηση. Καληνύχτα προ και φέτος, καλημέρα φιφα11. Α και όλοι κάνουν σέντρα με τον ίδιο καμπουριαστό τρόπο!!!

Ούτε φέτος θα υπάρχει σύγκριση!

Έλεος ρε Τακατσούκα!!!!

Κρίμα και πάλι κρίμα. Όποιος δεν βλέπει τα τραγικά σημεία του pes2011 απλά εθελοτυφλεί...

Ρε πολακι ,στα βιντεο φαινεται το τρεξιμο και το κοντρολ της μπαλας απο τον παιχτη να εχει βελτιωθει,τι σκατα? τα ιδια με περυσι ?Παντως τα περισσοτερα σχολια γενικως ειναι θετικα,πες κατι πιο συγκεκριμενο δεν μπορει να ειναι τοσο τραγικο.

Μαγκες για να τελειωνει η καραμελα για το ποιο ειναι καλυτερο,ειπαμε, εμεις μπαλιτσα θελουμε να παιξουμε ειτε λεγεται προ ειτε φιφα,ολα τα αλλα ειναι αηδιες.

Δημοσ.

^^ Kαι εγω ειμαι υπερμαχος απο περυσι του manual/slow του Fifa10/World Cup αλλα οι εντυπωσεις μου απο το pes2011(pc εκδοση- διαφερει αρκετα απο το demo που βγηκε για Ps3 και σε γραφικα αλλα υπαρχουν και βελτιωσεις στο gameplay) ειναι ακρως θετικες κυριως λογω της αισθησης της ελευθεριας στις πασες καθως πλεον ειναι πραγματικοτητα οτι μπορεις να εκμεταλλευτεις καθε σημειο του γηπεδου.Ειδικοτερα:

+ Μεγαλη ικανοποιηση προσφερουν οι μακρινες ψηλες μπαλιες

+ Επιτελους το κεντρο παιζει μεγαλο ρολο στην αναπτυξη του παιχνιδιου

+ Οι φασεις που βγαινουν στην μεγαλη περιοχη δεν μπορουν να συγκριθουν με τα περυσινα fifa.Δεν ξερω τι θα γινει με το φετινο fifa 11 αλλα εδω μιλαμε για απιστευτες random καταστασεις και λογω τις ξεκαθαρης βελτιωσης των physics της μπαλας αλλα και λογω του οτι οι παικτες εχουν πραγματικα βαρος φετος και στριβουν ρεαλιστικα.

+ Το παιχνιδι εχει παρα πολυ καλο ρυθμο στο -1.Σε default ειναι λιγο γρηγορο για εμενα.

+ Βελτιωμενες μαχες με το σωμα μεταξυ των παικτων

+ Βελτιωμενοι τερματοφυλακες

+ Οι τακτικες λειτουργουν πολυ ικανοποιητικα.Πληθωρα επιλογων, ξεκαθαρα υπερτερει του fifa εδω καθως θυμιζει Football Manager.

+ Aρκετα φαουλ που προσδιδουν ρεαλισμο

Στα αρνητικα τωρα:

- Σε καποια σουτ οι τερματοφυλακες δειχνουν ξαφνιασμενοι (για να μην πω τιποτε πιο χοντρο...)

- Αρκετα εντυπωσιακα γκολ.Ναι μεν δημιουργουν ευφορια αλλα το παρακανει η Konami σε αυτον τον τομεα.Βεβαια στο ιαπωνικο πρωταθλημα μπαινουν αρκετα τετοια γκολ αφου οι παικτες εκει παιζουν για το θεαμα και τα προσοντα τους ειναι τετοια που βγαζουν θεαματικες φασεις.

- Τα σουτ δινουν περισσοτερο απο οσο πρεπει την αισθηση της δυναμης.

- Αρκετες ρομποτικες κινησεις εχουν παραμεινει.

Επισης να πω οτι οι χρηστες ps3 διαμαρτυρονται οτι δεν δινει πλεονεκτημα ο διαιτητης.Αυτο ειναι διορθωμενο στην τελικη εκδοση.

Δημοσ.
Εμένα για τις πάσες δεν με απασχολεί. Είμαι στον μαγικό κόσμο του ρεαλιστικού manual/slow, έτη φωτός σε ποικιλία από οποιδήποτε άλλο ποδοσφαιράκι...

δεν γίνετε να μην μας απασχολει.εκτος και αν κάποιος παίζει 90+% vs human.Εμενα και αρκετούς άλλους που παίζουν πιο πολύ vs cpu με απασχολει.Γιατι sτο fifa το cpu παίζει καρα μουφοassisted και για να είναι ανταγωνιστικό κάνει (ειδικά στο worldcup 2010) για να πετυχει το ‘εντος έδρας πλεονέκτημα’ κάνει πράγματα που ‘δεν υπάρχουν’ . Έχετε κολλήσει στον εγκέφαλο και λέτε αυτούς που παίζουν προ κολλημένους. Ξεκολλάτε λίγο ρε παιδιά. Καλό είναι το φιφα και εγώ το παίζω αλλά δεν λέω ενώ υπερτερεί του pro σε πχ κάποια animations κυρίως πως κινούνται οι παίκτες και γενικά είναι πολύ ωραίο ,σε άλλα πράγματα υστερεί. Πχ το προ όταν παίζεις με το cpu έχει πιο ‘ανθρώπινη’ συμπεριφορά ρυθμός κίνησης παικτών δεν είναι όπως στο φιφα ένα ίδιο εντελώς πάνω κατω.εχει ανεβάσματα και κατεβασματα,οι πάσες είναι πιο διεκδικησιμες ακόμα και στο top player από το cpu ειδικά όταν πιεζονται.Στο φιφα δεν παίζει αυτό και νιώθεις ότι παίζεις με robot. Τα σουτ? Τι να πούμε εδώ? Μακραν πιο φυσικά στο προ .Δυνατά ,ευθύβολα, τεχνικά? Απολα.Καμια σύγκριση δε στο τελικό animation όταν σουτάρει ο παίκτης στο προ ειδικά στα τετατετ. Η καμπύλη που γέρνει το σώμα του ο παίκτης και το πώς βγαίνει το πόδι του παίκτη όταν πλασάρει στο προ.Ασυγριτα ρεαλιστικό. Μεγαλυτερο και καλυτερο γηπεδο?Και άλλα πολλά. Τι να κάτσουμε να λέμε τώρα. Άμα κάποιοι δεν βλέπουν τίποτα από όλα αυτά και κολησανε το προ είναι μουφα & μουφα οκ.Aς μην κουράζεστε άλλο ρε παιδιά γράψτε τα καλά στο thread του φιφα.Εχει μειονεκτήματα το προ αλλα όπως και να έχει υπερτερεί σε αλλα σημεια.Τωρα άμα κάποιος δεν θέλει να το παίζει ,οκ αλλα είναι άλλο θέμα αυτό.Εγω πάντως διαβάζω στα forums ότι είναι πολύ καλο το ντεμο και αναμένω την άλλη εβδομάδα να το παίξω για να έχω κανονική εικόνα.

Δημοσ.

- Αρκετες ρομποτικες κινησεις εχουν παραμεινει.

Και μόνο αυτό φτάνει για να καταλάβεις πόσο αντιαισθητικό είναι το παιχνίδι και χαλάει όλη την υπόλοιπη βελτίωση...

Δημοσ.

^^ Ε ενταξει μην εισαι υπερβολικος.Και στο fifa οταν σουταρεις δαγωνια απο το υψος του penalty βλεπεις συνεχεια την ιδια φαση.Ιδιο animation και απο τον παικτη που σουταρει και τον τερματοφυλακα αλλα και ιδια πορεια της μπαλας.Αυτο δεν ειναι αντιαισθητικο?Να εισαι και λιγο αντικειμενικος.

Δημοσ.

Μπαίνω να διαβάσω για το Pro και διαβάζω για το FIFA!

Γιατί σε όσους αρέσει το FIFA δεν μιλάτε στο αντίστοιχο Thread να μας αφήσετε να μιλήσουμε εδώ για Pro?

Δημοσ.
Μπαίνω να διαβάσω για το Pro και διαβάζω για το FIFA!

Γιατί σε όσους αρέσει το FIFA δεν μιλάτε στο αντίστοιχο Thread να μας αφήσετε να μιλήσουμε εδώ για Pro?

Γιατί είσαι κολλημένος για αυτό. Δεν καταλαβαίνεις. Φίφα λέμε, γιατί έχει αθηναικές πινακίιιιιδες

Δημοσ.
Μα για το προ λέμε, ότι έχει πάλι ρομποτικά animations...

μπορει να εχει ρομποτικα animations σε συγκεκριμενες κατασταεις αλλα αυτο απο μονο του δεν το κανει και κακο παιχνιδι.Εχει τοσα αλλα πολυ καλα στοιχεια που υπερκαλυπτουν αυτο το θεμα

Δημοσ.
Μα για το προ λέμε, ότι έχει πάλι ρομποτικά animations...

Δε λέμε απλός ρε παιδιά... ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΞΑΝΑ ΛΕΜΕ τα ίδια.

και δίκαιο να έχεις το χάνεις όταν θες ντε και καλά να βάλεις στο κεφάλι του αλλουνού την δική σου οπτική ματιά αλλά με το ζόρι! Αν ο μεν ή ο δε , δε θέλει να δει κάτι ή το αντιλαμβάνεται διαφορετικά, τι πρέπει να κάνουμε ; δεν είναι χαζό να προσπαθείς ντε και καλά να του περάσεις με το ζόρι ; εντάξει ως ένα σημείο είναι θεμιτός ο αντίλογος και οι παρατηρήσεις - συγκρίσεις, από εκεί και μετά έχει δίκαιο και ο άλλος που λέει ότι μπαίνει σε ένα θέμα να διαβάσει σχετικά και βλέπει ανούσιες διαμάχες με τα ίδια και τα ίδια για σελίδες και σελίδες.

Δηλαδή καταντάει εμπάθεια Που ούτε καν έχει να κάνει με το παιχνίδι! αλλά εντέλει με την ίδια την οπτική του συνομιλητή σου...

Δημοσ.

λεμε τα ιδια και τα ιδια, επειδη εσεις λετε τα ιδια και τα ιδια, ενω εμεις βλεπουμε κατι εντελως διαφορετικο. Δηλαδη, σπασμενο!...δηλαδη, οχι ολοκληρωμενο. Πηγαινε, σπαταλα λεφτα στην μουφα να παιξεις με τα φιλαρακια σου, δικο σου δικαιωμα. αλλα δικο μου δικαιωμα να πω και εγω την γνωμη μου. Εσυ δεν με ξερεις για να με πεις, φιφα φαν, αλλα ξερεις κατι, με το εντελως Defensive απαντησεις σας, ενοειτε οτι με κανατε Φιφα Φαν. Γινεται να μην προσπαθησω να σας ανοιξω λιγο τα ματια σε κατι που θεωρο οτι ο μονος λογος που το παιζετε ειναι επειδη φωβαστε μην χασετε αυτο που ειχατε. Δηλαδη, να ξερετε ολα τα κολπακια με το προ, και αν πατε σε κατι καινουργιο, θα χασετε. Δεν εχετε ουτε υπομονη, ουτε ανοιχτο μυαλο να δειτε και πως παιζετε το αλλο, αλλα η μιση εδω μεσα..το μονο πραγμα που κανουν ειναι να κραζουν το φιφα οπως παλια ...μου φιφα αν θυμαστε, και να το κατακρινετε τοσο πολυ, που ο ιδιος ο φιφακιας δεν μηλουσε, επειδη καταβαθος ηταν αληθεια, απλα ηταν ο κολλλημενος ο φιφακιας που δεν ελεγε πολλα. Εσεις που τα ειχατε ολα και τον ρεαλισμο, και την παιχνιδαρα, τωρα που αλλαξαν τα δεδομενα, δεν παραδεχεστε τιποτα! ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ θα το ακουσω κααι αυτο. Μην τρελλενεστε..εδω ειμαστε να σας θυμιζουμε καθε χρονο! και καθε μηνα! αντε φτιαξτε και ενα τουρνουα μαστερ league σας , και εισαστε μετρημενοι πλεον. Μονο η ξεροκεφαλοι, η τρολλ και η φανατικοι του Playstation παιζουν ΠΡΟ. Ολοι η αλλοι, μαζι με ολον τον κοσμο! παιζουν Φιφα.

Εγω λεω ξανα σκεφτητε το, παιξτε πανω απο 10 παιχνιδια, και μετα ελατε πισω και πειτε μου αν το ΠΡΟ ειναι ρεαλιστικο.

Και αν θελετε να σας αφηνουμε ησυχους, να λετε τουλαχιστον την αληθεια, και οχι αυτα που πιστευετε..εειδικα οταν μιλατε για το αλλο παιχνιδι το ΦΙΦΑ.

Αντε, επειδη , ολοι σας οπως ολοι η ελλαδα ΤΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΛΑ!. ΝΩΟΤΡΟΠΙΑ που δεν θα αλλαξει ποτε.

Δημοσ.

Προσωπικά προ έχω να παίξω αιώνες...

Αλλά γιαυτό το παραλήρημα μιλούσα που βγάζει μάτι! άσχετα με το ποδόσφαιρο που παίζει ο άλλος και δυστυχώς εξακολουθείτε κάποιοι να επιβεβαιώνετε τους αρχικούς φόβους μου.

Εδώ δεν είναι γήπεδο αγαπητέ μου, άλλο να λες τη γνώμη σου και άλλο να ενοχλείς προκλητικά τη ροή του θέματος!

Δημοσ.

σήμερα έπαιξα το demo σε έναν κολλητό, μιλάμε για απίστευτο παιχνίδι,μάγεψε φέτος η κόναμι,βγάζεις τρελούς συνδιασμούς . το σύστημα το κόβεις και το ράβεις πλέον στα μέτρα σου,η μπάλα κινείται αρκετά fluid και η καινούρια κάμερα απλά τα σπάει. τα σουτ είναι οβίδες και βάζεις εντυποσιακά μακρινά σουτ, τα φάουλ με αρκετή προπόνηση θα πηγαίνουν όλα μέσα καθώς 1/5 τα έβαζα (20-30 μέτρα) με τον xavi. άποιρα καινούρια ανιμάτιονς στα σουτ,φοβερή κυκλοφορία της μπάλας, οι καινούριες πάσες σου δίνουν τρελή ελευθερία κινήσεων στο γήπεδο και γενικά σε αφήνει το παιχνίδι να μαγέψεις χεχε.

αυτά απο μένα μετά απο 3 ωρίτσες λιώσιμο,απο βδομάδα θα πω και άλλα.θα ήθελα να προσφέρω και ένα haterade σε μερικούς που μας πρίζουν cause haters are gonna hate

haterade-logo.jpg

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...