Προς το περιεχόμενο

The official *PES 2011* topic || Next-gen version ( X360/PS3/Wii )

polakis21

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρώτο βίντεο από το σημερινό ντέμο:

[ame]http://www.youtube.com/watch?v=mW9A5G8HbYY&feature=player_embedded[/ame]

Απο αυτά και μόνο τα λίγα δευτερόλεπτα διακρίνω:

Πινγκ πονγκ γιο γιο κοντρολ μπάλας με ίδια επαναλαμβανόμενη κίνηση, κολλημένη στα πόδια του παίκτη, στροφές και πάλι απότομες χωρίς καλή σύνδεση, αμυντικοί που κοιτάνε έναν παίκτη να σουτάρει από τα 30 μέτρα ανενόχλητος. Α και έχει ωραίο γρασίδι...Πρώτο συμπέρασμα: Ούτε φέτος ρε Κονάμι?

• Απαντ. 669
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

ρε παιδια ping pong λετε. Γιατι το φιφα τι ειναι? ping pong χειροτερο.και μαλιστα οταν παιζεις με το cpu και σε ανωτερο επιπεδο το cpu παιζει ping pong της αρκουδας.μην τρελαθουμε τωρα. και τρεχουνε και σαν προγραματισμενα ρομποτ πανω κατω ασταματητα.Τουλαχιστον οταν παιζεις προ με το cpu αντιπαλο, εχει πιο "ανθρωπινο" ρυθμο το παιχνιδι.

Δημοσ.
ρε παιδια ping pong λετε. Γιατι το φιφα τι ειναι? ping pong χειροτερο.και μαλιστα οταν παιζεις με το cpu και σε ανωτερο επιπεδο το cpu παιζει ping pong της αρκουδας.μην τρελαθουμε τωρα. και τρεχουνε και σαν προγραματισμενα ρομποτ πανω κατω ασταματητα.Τουλαχιστον οταν παιζεις προ με το cpu αντιπαλο, εχει πιο "ανθρωπινο" ρυθμο το παιχνιδι.

Οταν λεμε πινγκ πονγκ δεν λέμε τις πάσες (που και αυτές διορθωθηκαν στο φιφα11), αλλά την κίνηση γιογιο που κάνει η μπάλα στο κοντρόλ της μπαλας όταν αυτός τρέχει και την προωθεί. Είναι η ίδια επαναλαμβανόμενη κίνηση χωρίς απόκλιση στο άνοιγμα της μπάλας. Και είναι και αντιαισθητικό...

---------- Προσθήκη στις 16:34 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:22 ----------

Πρώτα σχόλια από άτομα που έπαιξαν το ντεμο ανάμικτα. Κάποιοι λένε τέλειο και πολύ δύσκολο και κάποιοι άλλοι λένε ότι είναι τραγικό για final build, με πάσες ακριβείας και περίεργα animation, τραγικούς τερματοφύλακες, εύκολα γκολ έξω από την περιοχή κλπ. Μάλλον τους 2ους τείνω να πιστέψω...

---------- Προσθήκη στις 16:46 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 16:34 ----------

Live streaming για να δειτε παιδιά που παίζουν τώρα το ντεμο:

http://www.justin.tv/tjaarda#/w/372560832

Δημοσ.

απίστευτο φαίνεται, το μόνο πράγμα που με χαλάει στο demo είναι το n9 της barcelona ο ibraδενκουνιέμαιimovic, ο bojan το πήρε το 9 ρεεεεεεε,χεχεχε

ελπίζω η τελική έκδοση να έχει περασμένες όλες τις μεταγραφές και τα σωστά νούμερα.αλλα και πάλι αυτό είναι το pes ,εδώ μπορείς να τα αλλάξεις :P

Δημοσ.

Μετά από μισή ώρα παρακολούθηση του streaming εχω να πω ότι παρά την βελτίωση του gameplay, υπάρχουν πολλά αδύναμα σημεία ακόμα στο Gameplay, γεγονός που με κάνει να πιστεύω ότι το pes2011 δεν είναι καλύτερο ούτε καν από το fifa 2010 world cup! Πόσο μάλλον από το fifa11...Τελείωσε...

Δημοσ.

παρακολουθω και εγω για αρκετη ωρα το λινκ που εδωσε ο Πολακις και μπορω να πω πως εχω εντυπωσιαστει και απο τα γραφικα αφου οι παιχτες φαινονται πιο αληθινοι απο ποτε,με πολυ βελτιωμενα ανιμασιονς.

Τωρα αν δεν το παιξω δεν μπορω να πω περισσοτερα ,αλλα γιαυτο που βλεπω ειμαι ευχαρηστημενος.

Ελπιζω φετος να δουμε 2 ποδοσφαιρακια που θα μας κρατησουν σε εγρηγορση ολο το χειμωνα.Δεν με ενδιαφερει πιο ειναι καλυτερο απο τα δυο,εγω μπαλιτσα θελω να παιξω.

Δημοσ.
παρακολουθω και εγω για αρκετη ωρα το λινκ που εδωσε ο Πολακις και μπορω να πω πως εχω εντυπωσιαστει και απο τα γραφικα αφου οι παιχτες φαινονται πιο αληθινοι απο ποτε,με πολυ βελτιωμενα ανιμασιονς.

Τωρα αν δεν το παιξω δεν μπορω να πω περισσοτερα ,αλλα γιαυτο που βλεπω ειμαι ευχαρηστημενος.

Ελπιζω φετος να δουμε 2 ποδοσφαιρακια που θα μας κρατησουν σε εγρηγορση ολο το χειμωνα.Δεν με ενδιαφερει πιο ειναι καλυτερο απο τα δυο,εγω μπαλιτσα θελω να παιξω.

Συμφωνώ απόλυτα, αλλά νομίζω πως ακόμα το fifa11 θα είναι πιο ποδοσφαιρικό και φέτος...

---------- Προσθήκη στις 20:15 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:03 ----------

Δέκα λεπτά καλής ποιότητας από ντέμο:

http://www.youtube.com/watch?v=S5FBzZYz4uI&feature=player_embedded#!

Καλούτσικο...

Δημοσ.

Αυτοί πως παίζουν το demo? Από που το έχουν?

Και πως γίνεται να βγει demo στις 15 του μήνα και να βγει η κανονική έκδοση στις 30? Για 15 μέρες demo?

Δημοσ.
Αυτοί πως παίζουν το demo? Από που το έχουν?

Και πως γίνεται να βγει demo στις 15 του μήνα και να βγει η κανονική έκδοση στις 30? Για 15 μέρες demo?

το demo βγήκε στο psn+ ,όσοι είναι μέλη μπορούν να το κατεβάσουν 1 εβδομάδα νωρίτερα.όσο για τις 15 μέρες δίκαιο έχεις ,έπρεπε να το είχαμε 1 εβδομάδα μετά την gamescom.

Δημοσ.
το demo βγήκε στο psn+ ,όσοι είναι μέλη μπορούν να το κατεβάσουν 1 εβδομάδα νωρίτερα.όσο για τις 15 μέρες δίκαιο έχεις ,έπρεπε να το είχαμε 1 εβδομάδα μετά την gamescom.

ναι και εγω ετσι το κατεβασα..τζαμπα 15 ευρω

Δημοσ.

Έπαιξα το ντέμο σε έναν φίλο και ένα έχω να πω, τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν, μόνο το βασικό:

Τραγικό τρέξιμο παικτών που αγκομαχούν πάλι και γιο γιο κοντρόλ μπάλας επαναλαμβανόμενο σαν να είναι δεμένη η μπάλα με λάστιχο στα πόδια των παικτών.

Αυτό και μόνο χαλάει όλη την αίσθηση. Καληνύχτα προ και φέτος, καλημέρα φιφα11. Α και όλοι κάνουν σέντρα με τον ίδιο καμπουριαστό τρόπο!!!

Ούτε φέτος θα υπάρχει σύγκριση!

Έλεος ρε Τακατσούκα!!!!

Κρίμα και πάλι κρίμα. Όποιος δεν βλέπει τα τραγικά σημεία του pes2011 απλά εθελοτυφλεί...

Δημοσ.
Έπαιξα το ντέμο σε έναν φίλο και ένα έχω να πω, τα άλλα δεν με ενδιαφέρουν, μόνο το βασικό:

Τραγικό τρέξιμο παικτών που αγκομαχούν πάλι και γιο γιο κοντρόλ μπάλας επαναλαμβανόμενο σαν να είναι δεμένη η μπάλα με λάστιχο στα πόδια των παικτών.

Αυτό και μόνο χαλάει όλη την αίσθηση. Καληνύχτα προ και φέτος, καλημέρα φιφα11. Α και όλοι κάνουν σέντρα με τον ίδιο καμπουριαστό τρόπο!!!

Ούτε φέτος θα υπάρχει σύγκριση!

Έλεος ρε Τακατσούκα!!!!

Κρίμα και πάλι κρίμα. Όποιος δεν βλέπει τα τραγικά σημεία του pes2011 απλά εθελοτυφλεί...

Τα βλέπουμε και τα γουστάρουμε

Μιλάμε για τρελή μαζόχα, το παιχνίδι είναι κάθε χρόνο και χειρότερο αλλά πας το παίζεις και ποστάρεις και στα φόρουμ

Και μετά λέτε να μη σας λένε έμμισθους

Πάντα φιλικά

Δημοσ.
Τα βλέπουμε και τα γουστάρουμε

Μιλάμε για τρελή μαζόχα, το παιχνίδι είναι κάθε χρόνο και χειρότερο αλλά πας το παίζεις και ποστάρεις και στα φόρουμ

Και μετά λέτε να μη σας λένε έμμισθους

Πάντα φιλικά

Πλάκα μας κάνεις ρε φίλε? Κάθε χρόνο παίζουμε με χαρά το ντέμο παρακαλώντας τον Θεό να βγάλει ο Τακατσούκα μια καλή έκδοση προ που να χαίρεσαι να παίζεις! Σαν παλιοί λιωμένοι οπαδοί του προ έχουμε την ελπίδα για κάτι καλό και μας την καταστρέφει ο κυριος Seabass βγάζοντες πατάτες. Είναι κάθε δικαίωμά μου να κράξω όταν είμαι απογοητευμένος.

Και βαρέθηκα να μας λέτε κολλημένους ή έμμισθους. Το παραμύθι πρέπει να κοπεί επιτέλους, καταντάει γραφικό...

Επειδή το παιχνίδι είναι και πάλι μέτριο με μούφα animation απαγορεύεται να το κράξουμε για να μην στεναχωρηθείτε οι μπρο τυφλοί fans?

Όσο το παιχνίδι είναι μέτριο και πολύ πίσω από φιφα θα βγαίνω κάθε χρόνο να το κράζω. Όταν είναι επιτέλους της προκοπής δεν έχω κανένα πρόβλημα να βγω να το αποθεώσω. Και μάλιστα θα είμαι από τους πρώτους. Δείτε το παρελθόν και θα καταλάβετε. Άντε γιατί μας τα πρήξατε. Όποιος δεν αντέχει την αρνητική κριτική για κάτι, σπιτάκι του...Για αυτό είναι τo forum, για να κάνουμε κριτική!

ΕΛΕΟΣ....

Δημοσ.
Όποιος δεν αντέχει την αρνητική κριτική για κάτι, σπιτάκι του...Για αυτό είναι τo forum, για να κάνουμε κριτική!

...

Συμφωνώ απόλυτα. Και εσύ κάθε χρόνο την κάνεις, και καλά κάνεις, αλλά μια δυο τρεις φτάνει. Καταθέτεις την άποψή σου και καθαρίζεις.

Το συνέχεια καταντάει κουραστικό και πέρίεργο.

Να βγω και εγώ στο thread του fifa και να λέω συνέχεια ότι είναι βαρετό και προβλέψιμο και το χαβαλέ του προ δεν το έχει, και και και. Έχει νόημα;

Αν όταν βγήκε το pes 08, που ήταν απαράδεκτο, άρχιζα να παίζω φίφα συνέχεια θα κολλούσα πιθανόν. Αλλά δεν μου άρεσε, έπαιξα δέκα παιχνίδια και τέλος. Δεν έπεισα τον εαυτό μου να μου αρέσει για να παίζω κάποιο next gen. Και το pes6 μια χαρά ήταν. Νομίζω οι περισσότεροι έτσι γύρισαν στο φίφα. Είπαμε το 'καλύτερο' είναι υποκειμενικό.

Δες τι λένε αυτοί που όντως παίζουν και τα δύο. Κάθε παιχνίδι έχει τα καλά και τα κακά του. Σε ποιο δίνει ο καθένας βάρος είναι δικό του θέμα.

Σε λίγο θα μας πεις ότι οι πάσες του fifa 10 ήταν καλές

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...