anamenos Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 16 Αυγούστου 2010 έχουν αντιγράψει καλά την ΕΑ , αν είναι τέτοιο το lag στα online παιχνίδια μιλάμε για γιγαντιαία άλματα προόδου...
katsouras Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Ακομα για μια χρονια το Φιφα θα ειναι καλυτερο..Σιγουρα πραγματα..Τον Ελληνικο σχολιασμο τι να τον κανεις οταν εχεις το kick off με τον Μητσικωστα..Γιατι παλι δεν μου φαινεται νεας γενιας..Εγω θα τιμησω το Φιφα και φετος..Και περυσι sτο ps3 πηρα το προ,το ανεχτηκα για μια ολοκληρη βδομαδα..Και μετα το πουλησα και πηρα το φιφα..
Heatspreader Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Φαίνεται πολύ καλό! Άντε να περάσουν οι μέρες να το έχουμε στα χέρια μας! Με τη παρέα μου με το που θα το πάρουμε, με τη ζελατίνα όπως θα είναι θα οργανώσουμε ένα πρωτάθλημα, χωρίς να το ξέρει κανείς και χωρίς να το έχει παίξει ούτε μία φορά κανένας από εμάς!
Tilemaxx Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Είναι εμφανές οτι κίνηση 360 μοιρών δεν υπάρχει. Συνεχίζω να πιστεύω οτι όταν θα το παίξω θα με εκπλήξει ευχάριστα, αλλά δεν βλέπω πολλές αλλαγές.
empire_1924 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Τα γραφικά είναι ωραία,όπως πάντα για pes....απο εκεί και πέρα....ρε παιδιά ίδιο gameplay με πέρυσι ή είναι ιδέα μου ότι είδα στο video;;Καλά,το penalty απλά τραγικό....δεν ξέρω αλλά το PES εδώ και 2 χρόνια(και όπως φαίνεται πάει και για τρίτη χρονιά) μ'εχει απογοητεύσει....είπα και φέτος να το τιμήσω(για πολλοστή φορά),αλλά ειλικρινά ίδιο gameplay ρε πούσ..η μου πάλι;;;
teofross Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ρε παιδια ,αν δεν το παιξουμε δεν γινεται να βγαλουμε και αυμπερασμα για το αν ειναι ιδιο το gameplay.Δεν εχει σημασια πως φενεται οταν παιζουν αλλοι αλλα πως ειναι το game οταν το παιξουμε οι ιδιοι.Και το φιφα τα τελευτεα 3-4 χρονια αμα δει κανεις τα βιντεο οταν παιζουν αλλοι ιδιο φενεται καθε χρονο αλλα το παιξιμο εχει διαφορες καθε χρονο εστω και μικρες που κανουν την διαφορα.Επισης ειναι λογικο να μοιαζουν καθε χρονο.Για να βλεπαμε κατι εντελως διαφορετικο θα επρεπε να εβγαζε ποδσοσφερακι 3η εταιρια.Εμενα καλο μου φενεται αλλα θα εχω και αποψη μονο οταν παιξω το ντεμο
empire_1924 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ρε παιδια ,αν δεν το παιξουμε δεν γινεται να βγαλουμε και αυμπερασμα για το αν ειναι ιδιο το gameplay.Δεν εχει σημασια πως φενεται οταν παιζουν αλλοι αλλα πως ειναι το game οταν το παιξουμε οι ιδιοι.Και το φιφα τα τελευτεα 3-4 χρονια αμα δει κανεις τα βιντεο οταν παιζουν αλλοι ιδιο φενεται καθε χρονο αλλα το παιξιμο εχει διαφορες καθε χρονο εστω και μικρες που κανουν την διαφορα.Επισης ειναι λογικο να μοιαζουν καθε χρονο.Για να βλεπαμε κατι εντελως διαφορετικο θα επρεπε να εβγαζε ποδσοσφερακι 3η εταιρια.Εμενα καλο μου φενεται αλλα θα εχω και αποψη μονο οταν παιξω το ντεμο Σ'αυτό δεν έχεις και άδικο....οπότε αναμένουμε!!!
Heatspreader Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 17 Αυγούστου 2010 ρε παιδιά ίδιο gameplay με πέρυσι ή είναι ιδέα μου ότι είδα στο video;;; Το πιο πιθανό είναι να είναι σχεδόν ίδιο. Το κάθε παιχνίδι, πόσο μάλλον ένα ποδοσφαιράκι, έχει τον δικό του χαρακτήρα, που σημαίνει ίδιο Gameplay με μερικές αλλαγές κάθε χρόνο. Το πλάγιο Out θα πρέπει οπωσδήποτε να διορθώσουν, όπου δεν κάνει πλέον κίνηση ο παίχτης και λίγο τα Offside. Κάθε χρόνο το παιχνίδι είναι καλύτερο. Ωστόσο μαζί με τις βελτιώσεις, βγάζουν και καινούρια κουσούρια, όπως αυτό με το πλάγιο out.
privateer Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 http://www.gamersyde.com/stream_pes_2011_gc_gameplay-16622_en.html
teofross Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 Δημοσ. 18 Αυγούστου 2010 πολυ ωραιο και ανοικτο μεγαλο γηπεδο παρατηρω στο pes στο παραπανω βιντεο, καθως επισης και ωραια δυνατα σουτ.
skanjos Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 ανακοινώθηκε προχτές και επίσημα το demo, θα κυκλοφορίσει στις 15 του μήνα,και για όσους έχουν psn + θα μπορούν να το κατεβάσουν μια εβδομάδα νωρίτερα δλδ άυριο. αν κάποιος έχει psn+ ας γράψει εντυπώσεις. (φυσικά δεν πρωτείνω να κάνει update,με το proxy να μπει.χεχε)
Olorin Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 πολυ ωραιο και ανοικτο μεγαλο γηπεδο παρατηρω στο pes στο παραπανω βιντεο, καθως επισης και ωραια δυνατα σουτ. Πράγματι, μπορώ να το επιβεβαιώσω κι εγώ αυτό για τα (έστω και αφύσικα) δυνατά μακρινά σουτ. Ίσως από τα λίγα στοιχεία στα οποία μου αρέσει περισσότερο η προσέγγιση του PES από το FIFA (αν και η έκδοση του FIFA που έχω σπίτι είναι beta ακόμα). ανακοινώθηκε προχτές και επίσημα το demo, θα κυκλοφορίσει στις 15 του μήνα,και για όσους έχουν psn + θα μπορούν να το κατεβάσουν μια εβδομάδα νωρίτερα δλδ άυριο. αν κάποιος έχει psn+ ας γράψει εντυπώσεις. (φυσικά δεν πρωτείνω να κάνει update,με το proxy να μπει.χεχε) Δεν έχω PSN+ για να δω το demo, αλλά έχω την πλήρη έκδοση σπίτι μου, σου κάνει; Ιδού και το συγκριτικό... (σ.σ: απλώς να σημειώσω πως το άρθρο το έγραψα το πρωί, ενώ την τελική έκδοση του PES 2011, την πήρα στα χέρια μου πριν λίγες ώρες και δεν έχω δει ακόμα αν/τι αλλαγές υπάρχουν)
Tilemaxx Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Σεπτεμβρίου 2010 Δώστε sample απο περιγραφή Σωτηρακόπουλου στον λαό!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.