Προς το περιεχόμενο

Εκστρατεία διαγραφής θρησκεύματος

marantonis

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
φιλε να σε ρωτησω κατι? ο χριστοδουλος μαζεψε πανω απο 3 εκατομμυρια υπογραφες (ατομα). Δεν θελω να μου πεις ή να σου πω μη ποιον τροπο τα μαζεψε ή γιατι τα μαζεψε αλλα το θεμα ειναι οτι τα μαζεψε. Ο λαος ζητησε την αναγραφη του θρησκευματος (καλως ή κακως....κατεμε καλως) που βλεπω ατομα να κανουν αυτην την ηλιθια εκστρατεια.

Τελος παντων, εγω ομως θελω να πω κατι αλλο. Το γεγονος οτι μαζεψε 3 εκατομ. ατομα και οι πολιτικοι τα γραψανε ΟΛΑ τα ατομα στα αρ%*δια τους αυτο ειναι που σημαινει πολλα σε ολους σας και να σας ευαισθητοποιει. Περιμενει ο καθενας δλδ με μια απλη πορεια 150-300 ατομα να αλλαξετε κατι? εδω σνομπαρανε μια απο τις μεγαλυτερες μαζες που συγκεντρωθηκαν σε πορειες χωρις κερδος.

Εγω θεωρώ φασιστικό κάποιος ν απαιτεί την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτοτητες. Με ποιο δικαιωμα απαιτείς απ τον καθένα να επιδεικνύει σε τι πιστεύει ανα πασα στιγμή? Επειδη εσύ πχ μπορεί να είσαι περήφανος ορθόδοξος?

Και για το οτι βγηκαν 3.000.000 κοσμος στους δρομους μη μου το λες σαν επιχειρημα , διοτι υπήρχαν αλλα 7.000.000 που ειχαν αντίθετη άποψη. Ο κόσμος απ την στιγμή που είναι υποκινούμενος δε μου λέει κάτι. Τα κανάλια μπορούν να βγάλουν τον λαό στον δρόμο για τον πιο ασήμαντο λόγο με την κατάλληλη προβολή.

Προσωπικά τότε ντράπηκα πάρα πολύ σαν Ελληνας να βλέπω ελληνικές σημαίες στις λαοσυνάξεις , γριές με εικονίτσες , παπαδαριά που δεν έχουν καμμιά σχέση με την δημοκρατία και όλα αυτά επειδή κάποια άτομα θεωρούν διαφορετικό και υποτιμητικό το να μην είσαι Χ.Ο.

Το τι πιστεύει ο καθένας και αν πιστεύει είναι προσωπικό δεδομένο θέλεις δε θέλεις και δεν ειναι δημοκρατικό να χρειάζεται η προβολή του ανα πάσα στιγμή , πχ για εξυπηρέτηση σε μια δημόσια υπηρεσία.

• Απαντ. 36
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Το καλύτερο στις μέρες μας θα ήταν να κάναμε μια εκστρατεία να τηρούν όλοι το Ου κλέψεις (παπαδαριό πολιτικοί και εμείς όλοι)

Δημοσ.
Εγω θεωρώ φασιστικό κάποιος ν απαιτεί την αναγραφή του θρησκεύματος στις ταυτοτητες. Με ποιο δικαιωμα απαιτείς απ τον καθένα να επιδεικνύει σε τι πιστεύει ανα πασα στιγμή? Επειδη εσύ πχ μπορεί να είσαι περήφανος ορθόδοξος?

Και για το οτι βγηκαν 3.000.000 κοσμος στους δρομους μη μου το λες σαν επιχειρημα , διοτι υπήρχαν αλλα 7.000.000 που ειχαν αντίθετη άποψη. Ο κόσμος απ την στιγμή που είναι υποκινούμενος δε μου λέει κάτι. Τα κανάλια μπορούν να βγάλουν τον λαό στον δρόμο για τον πιο ασήμαντο λόγο με την κατάλληλη προβολή.

Προσωπικά τότε ντράπηκα πάρα πολύ σαν Ελληνας να βλέπω ελληνικές σημαίες στις λαοσυνάξεις , γριές με εικονίτσες , παπαδαριά που δεν έχουν καμμιά σχέση με την δημοκρατία και όλα αυτά επειδή κάποια άτομα θεωρούν διαφορετικό και υποτιμητικό το να μην είσαι Χ.Ο.

Το τι πιστεύει ο καθένας και αν πιστεύει είναι προσωπικό δεδομένο θέλεις δε θέλεις και δεν ειναι δημοκρατικό να χρειάζεται η προβολή του ανα πάσα στιγμή , πχ για εξυπηρέτηση σε μια δημόσια υπηρεσία.

Δεν καταλαβα ρε φιλε...Επειδη εσυ ειχες αλλη αποψη, ολοι οι υπολοιποι δεν πρεπει να μιλανε? Ποιο ειναι το φασιστικο? Ο,τι η πλειοψηφεια ζητησε κατι και δεν εγινε? Ενω το να κατεβαινεις 150-300 ατομα πρεπει να τους ακουσουμε? Πραγματικα, μην μου μιλας για φασισμο και ΜΑΘΕ τι ειναι φασισμος. Εισαι πολυ μικρος για να μου πεις για φασισμο/δικτατοριες που ισως να μην εχεις γνωρισει και τι κανανε τοτε. Μαζεψανε τοσες υπογραφες οσες χρειαζονται που να αποτελουν πλειοψηφεια σε σχεση με την εκλογη του Σιμητη (τοτε). Ασε την αμπελοφιλοσοφια του αυθαιρετου 7000000 ή ο,τι ντραπηκες. Εγω ντραπηκα που ατομα σαν και εσας οπισθοδρομειτε την χωρα και την φτασατε στο πραγματικο ελεος της. Οι "σπουδαιοι" πολιτικοι μας (ενα απο τοοοοσα εγκληματα τους) θελουν να καταργησουν σημαιες, σταυρους, θρησκειες, αξιες, παραδοσεις...Θελετε να καταργησετε τα παντα...εκμηδενιστες οπως παντα. Ε οχι ρε....δεν θα τα καταφερετε. Η προπαγανδα σας θα μεινει ως μια απλη προπαγανδα εναντια στην εθνικη μας ταυτοτητα.

Δεν σου ειπα οτι οι αλλες θρησκειες ειναι καλυτερες ή χειροτερες, αλλα 1) να διατηρησουμε την επισημη θρησκεια μας (ή ο,τι εχει απομεινει) και 2) οτι τοσα ατομα τα γραψανε στα παλια τους τα παπουτσια. Θελετε να τα διαλυσετε ολα? Θα με βρειτε απεναντι.

ΥΓ: το σχολιο μου γιατι σβηστηκε πριν?

Δημοσ.

Δεν σβήστηκε. Απλά έχει πάρει βαθμολογία -3 από τους χρήστες του Μπλα Μπλα και έχει γίνει κρυφό. Αν πατήσεις στο κουμπάκι θα εμφανιστεί!

Δημοσ.
Δεν σβήστηκε. Απλά έχει πάρει βαθμολογία -3 από τους χρήστες του Μπλα Μπλα και έχει γίνει κρυφό. Αν πατήσεις στο κουμπάκι θα εμφανιστεί!

Οκ...ευχαριστω!

• Super Moderators
Δημοσ.
Δεν καταλαβα ρε φιλε...Επειδη εσυ ειχες αλλη αποψη, ολοι οι υπολοιποι δεν πρεπει να μιλανε? Ποιο ειναι το φασιστικο? Ο,τι η πλειοψηφεια ζητησε κατι και δεν εγινε? Ενω το να κατεβαινεις 150-300 ατομα πρεπει να τους ακουσουμε? Πραγματικα, μην μου μιλας για φασισμο και ΜΑΘΕ τι ειναι φασισμος. Εισαι πολυ μικρος για να μου πεις για φασισμο/δικτατοριες που ισως να μην εχεις γνωρισει και τι κανανε τοτε. Μαζεψανε τοσες υπογραφες οσες χρειαζονται που να αποτελουν πλειοψηφεια σε σχεση με την εκλογη του Σιμητη (τοτε). Ασε την αμπελοφιλοσοφια του αυθαιρετου 7000000 ή ο,τι ντραπηκες. Εγω ντραπηκα που ατομα σαν και εσας οπισθοδρομειτε την χωρα και την φτασατε στο πραγματικο ελεος της. Οι "σπουδαιοι" πολιτικοι μας (ενα απο τοοοοσα εγκληματα τους) θελουν να καταργησουν σημαιες, σταυρους, θρησκειες, αξιες, παραδοσεις...Θελετε να καταργησετε τα παντα...εκμηδενιστες οπως παντα. Ε οχι ρε....δεν θα τα καταφερετε. Η προπαγανδα σας θα μεινει ως μια απλη προπαγανδα εναντια στην εθνικη μας ταυτοτητα.

Δεν σου ειπα οτι οι αλλες θρησκειες ειναι καλυτερες ή χειροτερες, αλλα 1) να διατηρησουμε την επισημη θρησκεια μας (ή ο,τι εχει απομεινει) και 2) οτι τοσα ατομα τα γραψανε στα παλια τους τα παπουτσια. Θελετε να τα διαλυσετε ολα? Θα με βρειτε απεναντι.

Όλο αυτό τι σχέση έχει ακριβώς με το αρχικό θέμα που είναι το ζήτημα της διαγραφής του θρησκεύματος από τα ληξιαρχεία;

ΥΓ: Μήπως είναι καιρός να μάθετε ότι βασικές αξίες και συνταγματικές ελευθερίες δεν διαπραγματεύονται ούτε τίθεται θέμα σεβασμού τους με δημοψήφισμα;

Δημοσ.

Ναι φιλε μου θα το ξαναπώ. Το να απαιτείς να αναφέρεται σε τι πιστεύω ανα πάσα στιγμή δεν ειναι δημοκρατία. Εγώ δεν θέλω να βλέπεις εσύ (γενικά μιλάω) και να κρυφοκοιτάς τι γράφει η ταυτότητα μου. Είναι λάθος αυτό? Απ την στιγμή που διαδικαστικά και γραφειοκρατικά δε χρησιμεύει κάπου πρέπει να διαγραφεί...και το κυριότερο? Δε σου χρησιμεύει ούτε εσένα πουθενά , όσον αφορά τα θρησκευτικά σου καθήκοντα.

Εγω ντραπηκα που ατομα σαν και εσας οπισθοδρομειτε την χωρα

Τι μας λες? Παω πίσω την χώρα επειδή έχω άλλη άποψη απο σένα? Συνήθως τα οπισθοδρομικά μυαλά όπως το δικό σου έχουν την ιδιότητα αυτή. Και όσο για το το οτι θα βρεθείς απέναντι μας που είπες , δείχνεις το επίπεδο σου και πόσο Ελληνάρας με την κακή έννοια είσαι.

Υ.Γ. Δεν ειπα οτι δε πρεπει να μιλάς

ΥΓ: Μήπως είναι καιρός να μάθετε ότι βασικές αξίες και συνταγματικές ελευθερίες δεν διαπραγματεύονται ούτε τίθεται θέμα σεβασμού τους με δημοψήφισμα;

++++++++++++++++++++++++++++++

Δημοσ.
Πραγματικα, μην μου μιλας για φασισμο και ΜΑΘΕ τι ειναι φασισμος. Εισαι πολυ μικρος για να μου πεις για φασισμο/δικτατοριες που ισως να μην εχεις γνωρισει και τι κανανε τοτε.

Κύριε, κύριε, να πω;;;

junta3.jpg%CE%A7%CF%81%CE%B9%CF%83%CF%84%CF%8C%CE%B4%CE%BF%CF%85%CE%BB%CE%BF%CF%82+%CE%A7%CE%BF%CF%8D%CE%BD%CF%84%CE%B1.jpg

Δημοσ.
2. Ζητάμε:

* Κατάργηση της καταγραφής του θρησκεύματος στα ληξιαρχεία και σε οποιαδήποτε άλλα κρατικά αρχεία και έγγραφα.

Αυτα που ζητάτε εχουν τεράστιο διαχειριστικό κόστος.

Σε λιγους μήνες μπορεί τα ληξιαρχεία να μην έχουν υπαλλήλους, να τα κλεισουν ή να τα μεταστεγάσουν σε μικρότερα κτίρια , για οικονομία.

Να μη σου πω οτι δεν θα εχουν λεφτά ουτε για συνεργεία μετακόμισης, οποτε ολοι οι παλιοι φακελοι θα πανε στα σκουπίδια.

ή να τα κάψουν σε τύπου δεκεμβριανό πάρτυ συμφυλίωσης (έρχεται στον Αντ1.. )

οτι έχει μηχανογραφηθεί θα σωθεί, οι άλλοι... δεν θα υπάρχετε: The Burne Identity :lol:

Επίσης η οικονομική κρίση, πιθανόν να επισπέυσει και τον πραγματικό διαχωρισμό Κράτους - Χ.Ο. Εκκλησίας (τουλάχιστον στο επίπεδο τσέπης).

Οποτε η καταγραφή των πιστών, θα έχει χρησιμότητα: Κάθε πιστός θα πληρώνει για την Εκκλησία που ο ίδιος θεωρεί "δική του", και όχι για Μία (επικρατούσα), ή για όλες.

Τότε θα δούμε ποιός θα βάλει και το χρήμα εκεί που βάζει το στόμα του

Δημοσ.

Εμενα πάντως μου κακοφάνηκε οταν εκοψα την αναβολή που συμπλήρωνα την αίτηση και αφου εβαλα ολες τις πληροφορίες για μένα ξαφνικά βλέπω να συμπληρώσω το Θρήσκευμα....;;;

Τι χρησιμεύει αυτό στον Ελληνικό στρατό;

Δημοσ.

Ναι... αν είσαι Μουσουλμάνος δεν πας στα σύνορα του Έβρου

Δημοσ.
Εμενα πάντως μου κακοφάνηκε οταν εκοψα την αναβολή που συμπλήρωνα την αίτηση και αφου εβαλα ολες τις πληροφορίες για μένα ξαφνικά βλέπω να συμπληρώσω το Θρήσκευμα....;;;

Επίσης έχεις δυο επιλογές στο χαρτί που συμπλήρωσες. "Χ.Ο." και "μαλάκας". Γιατί δεν θέλεις να μάθουν οι ανώτεροι πως δεν είσαι υπέρμαχος του παρτίς, θρησκεία, οικογένεια ;)

Δημοσ.

Μια που αναφέρθηκε και ο στρατός, εγώ το είχα αφήσει κενό και με έπιασε στο μπούρου μπούρου ο αξιωματικός εκεί. Τελική κατάληξη "-ορθόδοξος βαφτίστηκες; -ναι, αλλά δεν πιστεύω -ε αφού βαφτίστηκες, ορθόδοξος είσαι" και τικ, ΧΟ στην καρτέλα μου.

Για αυτούς που είπαν ότι είναι ασήμαντο το θέμα: αν όμως δεν είχε τα στατιστικά η Εκκλησία, που λένε ότι το 90 τόσο τοις εκατό του πληθυσμού είναι ορθόδοξοι, μήπως θα ήταν και πιο εύκολο να φορολογηθεί; Μήπως θα ήταν πιο εύκολο να διωχθούν αυτοί που αγόραζαν λίμνες και νομούς ολόκληρους από το κράτος; Εκτός από το ζήτημα των ανθρωπίνων δικαιωμάτων, που κανονικά θα έπρεπε να είναι επαρκής λόγος, έτσι;

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...