Προς το περιεχόμενο

Αγορα imac

_eLpiS_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Γεια σας, θα ηθελα να παρω ενα imac αλλα βλεπω στο skroutz οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα μοντελα. Μαλλον με 21,5" πιο απο ολα να προτιμησω (βλεπω οτι εχουν διαφορα στη καρτα γραφικων).

http://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?keyphrase=imac

πες μας και λιγο τις αναγκες σου για ποια πραγματα θα το χρησιμοποιεις....

εγω εχω αυτο Intel Core 2 Duo 3.06 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD, nVidia GeForce 9400M και ειμαι πολυ ευχαριστημενος... :-D

Επισκέπτης
Δημοσ.
Γεια σας, θα ηθελα να παρω ενα imac αλλα βλεπω στο skroutz οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα μοντελα. Μαλλον με 21,5" πιο απο ολα να προτιμησω (βλεπω οτι εχουν διαφορα στη καρτα γραφικων).

http://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?keyphrase=imac

Μην μπερδεύεσαι. Τέσσερα είναι βασικά τα μοντέλα iMac.

21.5" φθηνός

21.5" ακριβός

27" φθηνός

27" ακριβός

Αυτά είναι όλα. Κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν αξίζει να ξοδεύεις χρήματα για μικρή αύξηση επιδόσεων. Δηλαδή πας για ένα από τα δύο φθηνά.

ΕΚΤΟΣ αν πάρεις από Αγγλία ή eBay οπότε η τιμή πέφτει αρκετά και ίσως έχει νόημα.

Δημοσ.

24" δεν υπαρχουν? Μοτ φαινεται πολυ υπερβολικο 27"

Οσο για τη χρηση, κυριως internet και autocad.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Δεν υπάρχει autocad για mac. Είσαι από τις (μάλλον λίγες) κατηγορίες που δεν μπορούν να πάνε σε mac, γιατί θα αναγκαστείς να τρέχεις Windows, άρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Υπάρχουν φήμες ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει autocad για mac, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα συμβεί.

Κρίμα. Για τον ίδιο λόγο δεν πήρε Mac και ο πατέρας μου. PC αναγκαστικά.

Δημοσ.
Δεν υπάρχει autocad για mac. Είσαι από τις (μάλλον λίγες) κατηγορίες που δεν μπορούν να πάνε σε mac, γιατί θα αναγκαστείς να τρέχεις Windows, άρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα.

Υπάρχουν φήμες ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει autocad για mac, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα συμβεί.

Κρίμα. Για τον ίδιο λόγο δεν πήρε Mac και ο πατέρας μου. PC αναγκαστικά.

Θα μπορουσε να το τρεξει με bootcamp?

Επισκέπτης
Δημοσ.

Ε, ναι, γι' αυτό είπα ότι θα αναγκαστεί να τρέχει Windows στον Mac. Με Windows τα Mac δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα και σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους.

Επισκέπτης
Δημοσ.

Νομίζω ArchiCAD, αλλά ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει καλύτερα.

Δημοσ.
Δεν το ηξερα οτι δεν εχουν autocad. Αλλα σχεδιαστικα προγραμματαπου να μπαινουν σε mac;

συντομα βγαινει και το autocad για mac os x

Δημοσ.

Mακαρι.Αμα το κάνανε αυτο θα είχαν αυξηση 15-20% στις πωλήσεις apple!

Επισκέπτης
Δημοσ.

Πόσο σύντομα; Εδώ και 1+ χρόνο ακούγεται αυτό. Άνετα μπορεί να πάρει άλλον 1-2 χρόνια.

Έχεις κάποιες πληροφορίες. Δε βρήκα τίποτα στα επίσημα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...