_eLpiS_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γεια σας, θα ηθελα να παρω ενα imac αλλα βλεπω στο skroutz οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα μοντελα. Μαλλον με 21,5" πιο απο ολα να προτιμησω (βλεπω οτι εχουν διαφορα στη καρτα γραφικων). http://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?keyphrase=imac
tr3quart1sta Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γεια σας, θα ηθελα να παρω ενα imac αλλα βλεπω στο skroutz οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα μοντελα. Μαλλον με 21,5" πιο απο ολα να προτιμησω (βλεπω οτι εχουν διαφορα στη καρτα γραφικων). http://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?keyphrase=imac πες μας και λιγο τις αναγκες σου για ποια πραγματα θα το χρησιμοποιεις.... εγω εχω αυτο Intel Core 2 Duo 3.06 GHz, 4 GB RAM, 500 GB HDD, nVidia GeForce 9400M και ειμαι πολυ ευχαριστημενος...
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Γεια σας, θα ηθελα να παρω ενα imac αλλα βλεπω στο skroutz οτι υπαρχουν πολλα διαφορετικα μοντελα. Μαλλον με 21,5" πιο απο ολα να προτιμησω (βλεπω οτι εχουν διαφορα στη καρτα γραφικων). http://www.skroutz.gr/c/891/branded-desktop-pc.html?keyphrase=imac Μην μπερδεύεσαι. Τέσσερα είναι βασικά τα μοντέλα iMac. 21.5" φθηνός 21.5" ακριβός 27" φθηνός 27" ακριβός Αυτά είναι όλα. Κατά τη γνώμη μου, ποτέ δεν αξίζει να ξοδεύεις χρήματα για μικρή αύξηση επιδόσεων. Δηλαδή πας για ένα από τα δύο φθηνά. ΕΚΤΟΣ αν πάρεις από Αγγλία ή eBay οπότε η τιμή πέφτει αρκετά και ίσως έχει νόημα.
_eLpiS_ Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 24" δεν υπαρχουν? Μοτ φαινεται πολυ υπερβολικο 27" Οσο για τη χρηση, κυριως internet και autocad.
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει autocad για mac. Είσαι από τις (μάλλον λίγες) κατηγορίες που δεν μπορούν να πάνε σε mac, γιατί θα αναγκαστείς να τρέχεις Windows, άρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Υπάρχουν φήμες ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει autocad για mac, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα συμβεί. Κρίμα. Για τον ίδιο λόγο δεν πήρε Mac και ο πατέρας μου. PC αναγκαστικά.
vanzelvoul Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δεν υπάρχει autocad για mac. Είσαι από τις (μάλλον λίγες) κατηγορίες που δεν μπορούν να πάνε σε mac, γιατί θα αναγκαστείς να τρέχεις Windows, άρα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα. Υπάρχουν φήμες ότι κάποια στιγμή θα υπάρξει autocad για mac, αλλά δεν μπορείς να ξέρεις ΑΝ και ΠΟΤΕ θα συμβεί. Κρίμα. Για τον ίδιο λόγο δεν πήρε Mac και ο πατέρας μου. PC αναγκαστικά. Θα μπορουσε να το τρεξει με bootcamp?
Επισκέπτης Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ε, ναι, γι' αυτό είπα ότι θα αναγκαστεί να τρέχει Windows στον Mac. Με Windows τα Mac δεν έχουν σχεδόν κανένα νόημα και σίγουρα δεν αξίζουν τα λεφτά τους.
_eLpiS_ Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν το ηξερα οτι δεν εχουν autocad. Αλλα σχεδιαστικα προγραμματαπου να μπαινουν σε mac;
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Νομίζω ArchiCAD, αλλά ας απαντήσει κάποιος που να ξέρει καλύτερα.
Snolly Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δεν το ηξερα οτι δεν εχουν autocad. Αλλα σχεδιαστικα προγραμματαπου να μπαινουν σε mac; συντομα βγαινει και το autocad για mac os x
aris1986 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 συντομα βγαινει και το autocad για mac os x Mακαρι.Αμα το κάνανε αυτο θα είχαν αυξηση 15-20% στις πωλήσεις apple!
Επισκέπτης Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 συντομα βγαινει και το autocad για mac os x Πόσο σύντομα; Εδώ και 1+ χρόνο ακούγεται αυτό. Άνετα μπορεί να πάρει άλλον 1-2 χρόνια. Έχεις κάποιες πληροφορίες. Δε βρήκα τίποτα στα επίσημα.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.