nomikosas Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Θα ηθελα να κανω μια ιστοσελιδα αλλα επειδη θα ειναι ακρως επαγγελματικα τα επιπεδα της θελω να μου πειτε καποιες εταιριες κατασκευης ιστοσελιδων αλλα που να ειναι οντως οι καλυτερες... οχι μονο στο σχεδιασμο και υλοποιηση μιας ιστοσελιδας αλλα και στο μετα..με την μεγαλυτερη συνεπεια κ υπευθυνοτητα! Θα ηθελα να μου πειτε εταιριες που να ειναι πραγματικα σωστες και με ανθρωπους που ειναι επαγγελματιες και εχουν πραγματικη γνωση. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας.
SteSak Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 http://lmgtfy.com/?q=%CE%BA%CE%B1%CF%84%CE%B1%CF%83%CE%BA%CE%B5%CF%85%CE%B7%20%CE%B9%CF%83%CF%84%CE%BF%CF%83%CE%B5%CE%BB%CE%B9%CE%B4%CF%89%CE%BD
johnny21a Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Ε τωρα και εσυ περιμενεις αντικειμενικα εδω μεσα να σου πουν ? Ο κα8ενας θα διαφημισει το δικο του...
ROCKSHELL8 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Με μία αναζήτηση στο google θα βρεις εκατονταδες εταιρίες, όταν ξεχωρίσεις κάποια κάνε πάλι αναζήτηση στο google με το όνομα της για να βρεις συζυτήσεις από τυχόν ευχαριστήμένους η δυσαρεστημένους πελάτες, έτσι πιστεύω θα μπορέσεις και μόνος σου να σχηματίσεις μια εικόνα.
papp0us Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Δημοσ. 29 Μαΐου 2010 Κοιτα βασικά οι εταιρίες που "ακούγονται" περισσότερο είναι τουλάχιστον συνεπείς και με υποστήριξη για το "μετά" Θα σου κοστίσουν κάτι παραπάνω, αλλα αν θες να κάνεις σοβαρή δουλειά, μη τα λυπάσε. Με μια αναζήτηση στο google που λένε και τα παιδια, θα καταλάβεις ποιες εταιρίες είναι γνωστές.
elena.dourou Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Θα ηθελα να κανω μια ιστοσελιδα αλλα επειδη θα ειναι ακρως επαγγελματικα τα επιπεδα της θελω να μου πειτε καποιες εταιριες κατασκευης ιστοσελιδων αλλα που να ειναι οντως οι καλυτερες... οχι μονο στο σχεδιασμο και υλοποιηση μιας ιστοσελιδας αλλα και στο μετα..με την μεγαλυτερη συνεπεια κ υπευθυνοτητα!Θα ηθελα να μου πειτε εταιριες που να ειναι πραγματικα σωστες και με ανθρωπους που ειναι επαγγελματιες και εχουν πραγματικη γνωση. Ευχαριστω πολυ για τον χρονο σας. Http://www.internetatmajor.com μου εφτιαξαν μια πολυ καλη ιστοσελίδα και ειναι πολυ εξυπηρετικοι..Το ρποβλημα είναι οτι επιλέγουν τις δουλειές που θα κάνουν...
dimitris212 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 22 Ιουλίου 2010 Κοιτά εδώ: http://www.atcom.gr/ δεν συγκρίνετε με καμία πιστεύω!
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κανένας άλλος να διαφημιστεί? Με απογοητεύεται παίδες... Μπορείτε και καλύτερα....
tempo Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 θα βοηθούσε αν μας έλεγες πάνω-κάτω τι θέλεις να περιλαμβάνει η σελίδα, δηλ. κείμενο και 3-4 φώτος ή φόρμες κλπ
derasto Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Http://www.internetatmajor.com μου εφτιαξαν μια πολυ καλη ιστοσελίδα και ειναι πολυ εξυπηρετικοι..Το ρποβλημα είναι οτι επιλέγουν τις δουλειές που θα κάνουν... Πιο Μπαμ δεν κανει.
Uberalles_gr Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Πιο Μπαμ δεν κανει. Εεε ναι!! Έκανε λογαριασμό εχτές και τσουπ πετάει και το site... Αλλά όταν μπαίνει κάποιος και λέει πείτε μου εταιρείες... καλά κάνουν τα παιδιά...
derasto Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Εεε ναι!! Έκανε λογαριασμό εχτές και τσουπ πετάει και το site... Αλλά όταν μπαίνει κάποιος και λέει πείτε μου εταιρείες... καλά κάνουν τα παιδιά... Oχι δεν το λεω κατακριτέα. Απλα αφου την διαφημιζει,θα μπορουσε να το κανει πολυ πιο ωραια και πιο επαγγελματικα.
SOWHAT Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Eγώ ξέρεις τι προτείνω να κάνεις; Φαντάζομαι ότι θα έχεις κάποιες ας το πούμε "πρότυπες" ιστοσελίδες στο θέμα που θες να ασχοληθείς... Ε μπες σε αυτές, τις αγαπημένες σου δηλαδή, και κοίτα κάτω κάτω ποια εταιρεία τις εφτιαξε...Μπες στα σάιτ τους και δες και το υπόλοιπο πορτφόλιο και κρίνε αρχικά έτσι και μετά επικοίνωνησε με αυτές που θεωρείς τοπ...
routsounmanman Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Δημοσ. 23 Ιουλίου 2010 Κοιτά εδώ: http://www.atcom.gr/ δεν συγκρίνετε με καμία πιστεύω! θα συμφωνήσω. Δεν ξέρω σε τι budget δουλεύουν, αλλά είναι πραγματικά καλοί. Αν θέλεις κάτι οικονομικό κοίτα και το 3ο link στο sig μου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.