Προς το περιεχόμενο

Σύνδεση Wlan και Οmnia II

yiankap

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα,

Έχω το συγκεκριμένο κινητο για 1 εβδομάδα και προσπάθησα να συνδεθώ στο Internet μέσω Wlan. Ενώ συνδέεται με το δίκτυο δεν μπορώ με τίποτα να δω internet είτε με το explorer ή με το Οpera.

Yπάρχει κάποιος οδηγός ρυθμίσεων?

Δημοσ.
σου βγάζει κάποιο μύνημα;

Eνώ είναι συνδεδεμένο στο Wlan μου βγάζει στον όπερα σφάλμα δικτύου και πετάει παράθυρο "Δεν είναι δυνατή η σύνδεση με τις τρέχουσες ρυθμίσεις. Για να αλλάξετε τις ρυθμίσεις επιλέξτε Ρυθμίσεις". Επιλέγω ρυθμίσεις και με βγάζει στις επιλογές

Όνομα Ιsp kai my work networκ, μετά τι επιλέγ?ω

Δημοσ.

κανονικά δεν χρειάζεται να βάλεις ούτε isp ούτε κάτι άλλο, αλλά μην επιλέγεις my work network, επίλεξε ιντερνετ αν έχει.

Περίεργο πάντως, γιατί με wifi δεν ζητάει καμιά ρύθμιση εκτός από το κλειδί του ρούτερ (αν είναι κλειδωμένο).

Βάλε το πρόγραμμα NoData και "κόψε" όλες τις συνδέσεις δεδομένων (ιντερνετ, wap, κλπ εκτός από mms), μήπως και ψάχνει πρώτα μέσω δικτύου κινητής (αν και δεν νομίζω, γιατί η default ρύθμιση είναι να ψάχνει πρώτα wifi και εάν δεν υπάρχει, τότε πάει σε gprs), και δοκίμασε με κάποιον άλλον browser

Δημοσ.

Ευχαριστώ φίλε μου, αλλά μετά την αναβάθμιση σε 6.5.3 όλα δουλεύουν άψογα και με τα ίδια βήματα με πριν!! Τώρα τι έφταιγε δεν ξέρω, αλλά με ανοιχτό Wlan και άνοιγμα Opera ή explorer έχω κανονικά internet.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...