Προς το περιεχόμενο

Θερμοκρασία σε hp

Nahock

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα, παρακάτω γράφω τις θερμοκρασίες ενός hp 4515s 15,6" μιας ημέρας. Ολοκαίνουριο σχεδόν.

Όταν τον ανοίγω πιάνει τις εξής θερμοκρασίες με βάση το speedfan:

Ambient:44

Remote:46

Local Temp:0

Remote Temp:48

Core:49

Μετά από μισή ώρα pro evolution πιάνει τις εξής θερμοκρασίες:

Ambient:63

Remote:75

Local Temp:0

Remote Temp:66

Core:66

Και μετά από 15-20 min χρήσης cpu στο 10%-30% οι θερμοκρασίες πέφτουν στις αρχικές μετρήσεις.

Εκτός από τον Core που είναι ο επεξεργαστής τα υπόλοιπα τι είναι;

Όταν το ακουμπάω από κάτω μου φαίνεται αρκετό ζεστό έως καυτό, ίσως επειδή δεν έχει καθόλου τρύπες για εξαερισμό στο κάτω μέρος θερμαίνεται το πλαστικό και μου δίνει την εντύπωση πως καίγεται; Δε ξέρω. Είναι φυσιολογικές οι θερμοκρασίες αυτές για ένα καινούριο laptop; Ποιο είναι το όριο ασφαλείας στις θερμοκρασίες έτσι ώστε να μην ζορίζεται ο επεξεργαστής και τα υπόλοιπα λειτουργικά μέρη μειώνοντας τον χρόνο ζωής τους;

Δημοσ.

δεν τις βλεπω υπερβολικες τις θερμοκρασιες σου,καλο θα ηταν να παρεις και μια βαση για το καλοκαιρι(αν και δεν θα δεις διαφορες ανω των 5 βαθμων)

Δημοσ.

Είναι η θερμοκρασία περιβάλοντος που μετρά ο αισθητήρας. (αλλά όπως φαίνεται δεν είναι έγκυρος)

Δημοσ.

Μπορεί ο αισθητήρας να είναι κάπου στην έξοδο του ανεμιστήρα. Μήπως να έβαζα και κάποιο άλλο πρόγραμμα να κάνει μετρήσεις;

Δημοσ.
Μπορεί ο αισθητήρας να είναι κάπου στην έξοδο του ανεμιστήρα. Μήπως να έβαζα και κάποιο άλλο πρόγραμμα να κάνει μετρήσεις;

Οι θερμοκρασιες σου φιλε μου ειναι μια χαρα......Συνηθως οι περισσοτεροι επεξεργαστες σε laptop εχουν οριο τους 100+ βαθμους κελσιου.....Αυτο μπορεις να το δεις και μονο σου αν ψαξεις στο google για το επεξεργαστη που εχεις.......αν θες ομως να ελεγξεις θερμοκρασιες με καποιο αλλο προγραμμα μπορεις να κοιταξεις και το everest.

Χθες συγκεκριμενα που ημουν στο σπιτι ενος φιλου που εχει laptop, τον ειχε ανοικτο πολλες ωρες παιζοντας dota (ελιωσε το παλικαρι) και μετα που το πηρα για λιγο ειπα να κοιταξω τις θερμοκρασιες του και επαιζε πανω κατω με τις δικες σου....Αν θυμαμαι καλα εχει τον T2400 στα 2ghz και στην intel που μπηκα ειδα οτι το οριο του ειναι στους 105 βαθμους κελσιου....ΑΥΤΑ :lol:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...