vounisios Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 16 Μαρτίου 2013 για να ακυρωθει ενα συμβολαιο στην κοσμοτε κανει περιπου 25-30 μερες. δεν αλλαζεις καρτα sim, κρατας αυτην που εχεις ηδη. και η συνδεση σου θα μετατραπει σε κοσμοκαρτα και μετα θα το κανεις εσυ what's up. για μια μερα περιπου παιζει να κοπει το σημα σου. σημερα πηγα στον οτε αιγαλεω και εκανα την αιτηση καταγγελιας συμβασης.στις 21-3-2013,θα γινει η διακοπη απο προγραμμα συμβολαιου σε COSMOKARTA,δηλαδη την αλλη Πεμπτη.ουτε αλλαγη καρτας ουτε τιποτα.για 2 μερες μονο δεν θα λειτουργει το τηλεφωνο.αυτα,,,
ariannaki85 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 σημερα πηγα στον οτε αιγαλεω και εκανα την αιτηση καταγγελιας συμβασης.στις 21-3-2013,θα γινει η διακοπη απο προγραμμα συμβολαιου σε COSMOKARTA,δηλαδη την αλλη Πεμπτη.ουτε αλλαγη καρτας ουτε τιποτα.για 2 μερες μονο δεν θα λειτουργει το τηλεφωνο.αυτα,,, Δεν θα λειτουργεί το τηλέφωνο???? Κανονικά δεν πρέπει να μείνεις ούτε στιγμή χωρίς σήμα... 1
Galaxia Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 19 Μαρτίου 2013 για 2 μερες μονο δεν θα λειτουργει το τηλεφωνο.αυτα,,, Αυτό είναι κάπως παράξενο και το έχω ακούσει να συμβαίνει μόνο σε περίπτωση αλλαγής εταιρείας 1
platinum Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 22 Μαρτίου 2013 Αυτό είναι κάπως παράξενο και το έχω ακούσει να συμβαίνει μόνο σε περίπτωση αλλαγής εταιρείας ουτε καν σε αυτή την περίπτωση...
iznodur Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 24 Μαρτίου 2013 Πας στο F2G μέσα απο το site κανείς φορητότητα και απο κει και πέρα σε ενημερώνουν απο τις εταιρίες για χρήματα κλπ
Galaxia Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ναι ρε φίλε γιατί δεν πας f2g που είναι πιο οικονομικό απ' το what's up?
disqualified Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 26 Μαρτίου 2013 ουτε καν σε αυτή την περίπτωση... Σε περιπτωση που ξερω απο κοντινο μου προσωπο απο αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο υπηρχε διακοπη διαρκειας το πολυ 2 ημερων
Chrisigia Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Σε περιπτωση που ξερω απο κοντινο μου προσωπο απο αλλαγη απο συμβολαιο σε καρτοκινητο υπηρχε διακοπη διαρκειας το πολυ 2 ημερων Να σου πω. Τσέκαρέ το άλλη μία γιατί αλλάζουν τα πράγματα και αυτό μπορεί να μη χρειάζεται να γίνεται πλέον
disqualified Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Δημοσ. 27 Μαρτίου 2013 Να σου πω. Τσέκαρέ το άλλη μία γιατί αλλάζουν τα πράγματα και αυτό μπορεί να μη χρειάζεται να γίνεται πλέον Ειναι εξαιρετικα προσφατο
Chrisigia Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Ειναι εξαιρετικα προσφατο Πάσο. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί ότι πρέπει να πας f2g βρέξει χιονίσει, πάραυτα, όπως λένε και όλοι οι αποπάνω...
disqualified Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Δημοσ. 2 Απριλίου 2013 Πάσο. Αυτό ωστόσο δεν αναιρεί ότι πρέπει να πας f2g βρέξει χιονίσει, πάραυτα, όπως λένε και όλοι οι αποπάνω... Εγω προσωπικά όχι, άλλος ρωταει
manzana Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Δημοσ. 6 Απριλίου 2013 Σίγουρα από το 2010 (για παλαιότερα δεν γνωρίζω) στην COSMOTE όταν μετατρέπεται ένας αριθμός από συμβόλαιο σε καρτοκινητό, την ημερομηνία που σας έχουν ενημερώσει ότι θα διακοπεί το συμβόλαιο, η γραμμή-αριθμός μένει χωρίς σήμα για 1 με 2 εικοσιτετράωρα και μετά από αυτό το χρονικό διάστημα επανέρχεται η γραμμή υπό μορφή καρτοκινητού και δεν χρειάζεται αλλαγή κάρτας Sim. Τώρα αν το παιδί που έκανε την αλλαγή συμβόλαιο-καρτοκινητό θέλει τελικά να αλλάξει πάροχο δεν χρειαζόταν να κάνει όλη αυτή τη διαδικασία. Το καλύτερο που έχει να κάνει είναι να πάει απευθείας σε κάποιο κατάστημα του παρόχου που θέλει να μεταφερθεί και να κάνει ένα αίτημα φορητότητας για μεταφορά του αριθμού του από τον ένα στον άλλο πάροχο. Μετά από 3 μέρες ο πάροχος που θέλεις να μεταβείς, έχει λάβει απάντηση για την μεταφορά (ή όχι) του αριθμού σου (μέχρι τότε εχεις κανονικά γραμμή από τον πάροχο που θες να αποχωρίσεις) και από κει και πέρα στον νέο πάροχο επιλέγεις τί θέλεις να κάνεις ( συμβόλαιο ή καρτοκινητό, τί πακέτα κτλ). 1
sakaflias Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 Δημοσ. 21 Αυγούστου 2017 ΕΧΩ καρτοσυμβολαιο που ληγει τα χριστουγεννα 2107-2018. Μπορω να το κανω καρτοκινητο ειτε whats up eite f2g; εχω επιβαρυνση;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα