question mark Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Εχω συμβόλαιο με τη cosmote και σε δύο μήνες λήγει. Μπορώ να κρατήσω τον ίδιο αριθμό και απο συμβόλαιο να το κάνω whats up;
arxaggelos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Φυσικά και γίνεται. Τουλάχιστον 2-3 εβδομάδες ΠΡΙΝ λήξει ο τελευταίος σου μήνας, θα ζητήσεις από την Cosmote να ακυρωθεί η σύνδεσή σου αμέσως μόλις λήξει το συμβόλαιό σου, και να μετατραπεί σε καρτοκινητό. Θα σε ρωτήσουν τι πακέτο θέλεις και θυα πεις What's Up. Μην το αμελήσεις γιατί μ'ολις λήξει μετατρέπεται αυτόματα σε αορίστου, και όταν στείλεις το αίτημα βεβαιώσου ότι ελήφθη και προχωράει, γιατί τείνουν να κάνουν την πάπια για κάμποσες μέρες. 1
question mark Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Απο τη μέρα που θα κάνω την αίτηση πόσες μέρες περιμένω να γίνει whats up; Και όλες τις μέρες που θα περιμένω να γίνει η αλλαγή θα μπορώ να κάνω κλήσεις ή όχι;
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Απο τη μέρα που θα κάνω την αίτηση πόσες μέρες περιμένω να γίνει whats up; Και όλες τις μέρες που θα περιμένω να γίνει η αλλαγή θα μπορώ να κάνω κλήσεις ή όχι; Τέτοιες λεπτομέρειες τις ξέρουν καλύτερα στην εξυπηρέτηση πελατων της cosmote. Συμφωνείς;
Haldol Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Θα γίνει καρτοκινητό τη μέρα στην οποία λήγει η γραμμή σου (δηλαδή όταν εκδίδεται ο λογαριασμός σου κάθε μήνα). Και η αλλαγή είναι ακαριαία. Μέχρι να γίνει είσαι κανονικά συνδρομητής συμβολαίου, το δευτερόλεπτο που θα γίνει θα είσαι πλέον χρήστης καρτοκινητής. Επίσης να ξέρεις ότι θα μετατραπεί σε COSMOKARTA. Δε γίνεται WHAT'S UP... θα πρέπει ο ίδιος μετά να αλλάξεις πακέτο. Η αλλαγή είναι δωρεάν όμως, οπότε δε τίθεται θέμα.
Kasrith Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Απο τη μέρα που θα κάνω την αίτηση πόσες μέρες περιμένω να γίνει whats up; Και όλες τις μέρες που θα περιμένω να γίνει η αλλαγή θα μπορώ να κάνω κλήσεις ή όχι; 10-15 εργασιμες (για την μετατροπη σε whats up)
basilis5 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 δεν χρειαζεται αλλαγη καρτας σιμ; επειδη στην wind χρειαζεται (ετσι μου παν)
ca6mio Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Οταν πας να κανεις διακοπη θα σου δωσουν και μια καινουργια καρτα sim. Μολις χαθει το σημα απο την καρτα συμβολαιου θα ενεργοποιηθει η καρτοκινητη sim.
Haldol Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Όχι, κάρτα SIM δεν αλλάζεις. Τουλάχιστον όχι στην COSMOTE. Και το λέω με σιγουριά διότι έκανα αυτή την αλλαγή πρόσφατα. Δεν έχει περάσει μήνας.
Kasrith Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εγω παλι οταν αλλαξα στην Cosmote απο συμβολαιο σε καρτοκινητη αλλαξα και sim
orck Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Εκανα την περασμενη εβδομαδα αιτηση ακυρωσης και μου ειπα απο τον Γερμανο οτι την ιδια sim θα κρατησω.
arxaggelos Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 εχω την ιδια σιμ εδω και 11 χρονια,κι εχω κανει αλλαγη καρτα-συμβολαιο-καρτα πολλες φορες.ποτε δεν αλλαξα καρτα.χωρις να ειμαι σιγουρος,νομιζω αλλη σιμ παιρνεις αν αλλαξεις και εταιρεια,πχ συμβολαιο κοσμοτε σε καρτα γουιντ.
orck Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Δημοσ. 9 Μαΐου 2010 Μερικες φορες σου αλλαζουν για να εχεις καποιες "επιπλεον υπηρεσιες". πχ να στειλεις sms και να λαβεις με sms απαντηση με το οροσκοπιο σου, η να ειναι καρτα συμβατη με 3G. Για τετοιες περιπτωσεις σου δινουν αλλη καρτα.
basi Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 Δημοσ. 14 Μαΐου 2010 για να ακυρωθει ενα συμβολαιο στην κοσμοτε κανει περιπου 25-30 μερες. δεν αλλαζεις καρτα sim, κρατας αυτην που εχεις ηδη. και η συνδεση σου θα μετατραπει σε κοσμοκαρτα και μετα θα το κανεις εσυ what's up. για μια μερα περιπου παιζει να κοπει το σημα σου.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα