tex439 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γεια σας παιδιά, Έχω μια οθόνη Philips για τον υπολογιστή μου και θέλω να πάρω ακόμα μια οθόνη Samsung TV Compatible HD για να βλέπω και τηλεόραση. Θα ήθελα να ρωτήσω αν γίνετε να τις συνδέσω και τις 2 στο PC μου και τις ώρες που ΔΕΝ θα την χρησιμοποιώ (Samsung) για να βλέπω τηλεόραση να την έχω για κανονική οθόνη στο PC μου. Δηλαδή αν βλέπω TV στην Samsung ,να χρησιμοποιώ την Philips για κύρια οθόνη του PC, και αν δεν χρησιμοποιώ την Samsung για TV να την έχω ως κύρια οθόνη του PC. Η Κάρτα γραφικών που έχω είναι η ATI Radeon HD4670. Ευχαριστώ.
cabdik Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 να τις συνδεσεις και τις 2 οθονες, βεβαια μπορεις. η 4670 εχει 3 εξοδους, συνηθως 2χDVI και 1χHDMI. οποτε αναλογα με τις εισοδους που εχουν τα μονιτορ, αναλογα συνδεεις. επειτα, μεσω του CCC σε basic view, ρυθμιζεις τι θα δειχνουν οι 2 οθονες. αν θα ειναι η μια συνεχεια της αλλης (extented desktop) ή αν θα δειχνουν το ιδιο ακριβως και οι 2 (dual view). εσυ προφανως, θες το δευτερο, δλδ dual view. πιστευω να βοηθησα. οτι αλλο θες, ρωτα.
tex439 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 οκ φίλε σε ευχαριστώ πολύ. έχει 3 εξόδους η κάρτα μου, 1 DVI, 1 VGA και 1 HDMI. θα είναι καλύτερα εγώ νομίζω να χρησιμοποιήσω την DVI και την VGA και να αφήσω ελεύθερη την HDMI για κάτι άλλο.
benjaminalex Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εγώ θα σου πρότεινα , λόγο προσωπικής εμπειρίας να βάλεις την μία hdmi ( αν έχει κάποια ) και την άλλη ότι θες Eπίσης μπορείς να έχεις την μία οθόνη ως κύρια και την άλλη ως βοηθητική . Δηλαδή , η μία θα είναι όπως όταν δουλεύεις με μία οθόνη και στην άλλη θα βλέπεις μόνο την επιφάνεια εργασίας ( χωρίς την γραμμή εργασιών ) στην οποία ( οθόνη ) θα μπορείς να ανοίγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα ή να βάλεις να παίζει ταινία στην μία οθόνη και στην άλλη να είσαι στο ίντερνετ και διάφορα τέτοια μερεμέτια Μου φαίνεται ή όντος τα είπα μπερδεμένα
tex439 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εγώ θα σου πρότεινα , λόγο προσωπικής εμπειρίας να βάλεις την μία hdmi ( αν έχει κάποια ) και την άλλη ότι θες Eπίσης μπορείς να έχεις την μία οθόνη ως κύρια και την άλλη ως βοηθητική . Δηλαδή , η μία θα είναι όπως όταν δουλεύεις με μία οθόνη και στην άλλη θα βλέπεις μόνο την επιφάνεια εργασίας ( χωρίς την γραμμή εργασιών ) στην οποία ( οθόνη ) θα μπορείς να ανοίγεις κάποιο άλλο πρόγραμμα ή να βάλεις να παίζει ταινία στην μία οθόνη και στην άλλη να είσαι στο ίντερνετ και διάφορα τέτοια μερεμέτια Μου φαίνεται ή όντος τα είπα μπερδεμένα Ναι έχει HDMI αλλά μόνο μια θύρα, Πως θα το πετύχω αυτό που λες με την κύρια και την βοηθητική και πως μπορώ να το κάνω στη μια να βλεπω ταινία όπως λες και στην άλλη να είμαι στο ίντερνετ?
benjaminalex Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Ναι έχει HDMI αλλά μόνο μια θύρα, Πως θα το πετύχω αυτό που λες με την κύρια και την βοηθητική και πως μπορώ να το κάνω στη μια να βλεπω ταινία όπως λες και στην άλλη να είμαι στο ίντερνετ? Σε ATI δεν θυμάμαι που πατάς ακριβώς για να κάνεις τις ρυθμίσεις . Πάντως , αν υποθέσουμε ότι το βρίσκεις αυτό , τότε μπορείς πχ να τραβήξεις τον IE ή κάποιο άλλο πρόγραμμα στην διπλανή οθόνη ( εφόσον δεν είναι μεγιστοποιημένο το κάθε παράθυρο που πας να μετακινήσης ) . [ame=http://www.youtube.com/watch?v=MzvMDC580Xs&feature=relatedE]ΕΔΩ[/ame] ένα ενδεικτικό βίντεο. Επίσης [ame=http://www.youtube.com/watch?v=j30Dvji_D3s&feature=related]ΕΔΩ [/ame] μπορείς να δεις τι εννοούσα στο προηγούμενο ποστ .Στο 2.35 φαίνεται καθαρά αυτό που σου έλεγα Sorry , που δεν μπορώ να το εξηγήσω καλύτερα :/ ---------- Προσθήκη στις 01:07 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 01:04 ---------- Το ίντερνετ με την ταινία ήταν παράδειγμα και μπορείς να το κάνεις όπως το κάνει ο τύπος στο youtube . Όπως επίσης και με οποιαδήποτε άλλη εφαρμογή . Αν υπάρχουν εξαιρέσεις δεν γνωρίζω .
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.