yannis-07 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλησπερα! Εχω τον level one wireless router και μου εχουν τοποθετησει κωδικους για να μην μπορει κανεις να παιρνει σημα απο εμενα. Το προβλημα ειναι οτι οι κωδικοι που μου εδωσε ωστε αν θελω να δωσω σε καποιον για να εχει προσβαση απο εμενα ειναι λαθος. Πως μπορω να απαλλαγω απο αυτους τους κωδικους. Ας ειναι και ελευθερο το σημα, δεν εχω προβλημα... Σημειωση...δεν ειμαι και πολυ σχετικος με αυτες τις ρυθμισεις οποτε μια πιο αναλυτικη βοηθεια θα την εκτιμουσα. ευχαριστω.
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Λύσεις -Του λες να ερθει να στους αλλάξει πάλι -Διαβάζεις το manual πως να τους αλλάξεις μόνος σου -Γράφεις τι router εχεις μήπως κάποιος εχει το ιδιο και σε βοηθήσει Πόσους κωδικούς σου εδωσε;
macabre_sunsets Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μισό λεπτό... μισό λεπτό... μου έρχεται η έμπνευση... περίμενε λίγο.... Ααααααα... ναι ναι... αυτό είναι... σίγουρα αυτό.... είμαι σίγουρος... Μπες στο web interface και βγάλτους... ναι... ναι... αυτή είναι η λύση.... είμαι σίγουρος όμως. Και τώρα πες ποιο μοντέλο wireless modem/router/access point/οτιδήποτε έχεις. Επίσης κάνε reset με ότι κίνδυνο μπορεί να επιφέρει (χάσιμο κωδικών σύνδεσης DSL, χάσιμο οποιονδήποτε ρυθμίσεων και τα λοιπά), αν νομίζεις ότι μπορείς να τα φτιάξεις πάλι.
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Λύσεις: Ζητάς από τον φίλο σου, που τους έβαλε, να έρθει να στους αλλάξει Διαβάζεις το manual του router πως γίνεται και τους αλλάγεις Αναφέρεις εδώ τι μοντέλο router έχεις, μήπως κάποιος έχει το ίδιο και μπορεί να σε βοηθήσει
paylidis Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 192.168.0.1 σε καποια γραμμη διευθύνσεων, λογικά βαζεις admin & password ή admin & admin ή admin & 1234 και στη συνέχεια wireless -> security και κάπου εκει λογικά θα λεει κατι για encryption, εφόσον δεν θες κωδικό βαλτο στο None, off Κλπ. Ψαξου λίγο και άλλη φορά μόνο σε ένα σημείο ρωτάμε! ;-)
poulinos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 to reset στα default δεν σημαινει οτι θα τους βγαλει σιγουρα.μπορει να ειναι απο default Κλειδωμενο .αλλιως οπως ειπαν η μπαινεις στο μενου και βρισκεις καρτελα wireless και απο εκει η καταργεις το κλειδωμα η βλεπεις των κωδικο η τον αλλαζεις η μας λες τι ρουτερ εχεις.
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν βάλω Wep μου κάνει Generate κάτι Keys. Γιατί με μπερδεύει με αυτά? Εγώ θέλω να βάλω μία λέξη και απλά όποιος θέλει να μπει να πρέπει να γράψει αυτή τη λέξη. Πραγματικά αυτά δεν τα γνωρίζω καθόλου και με μπερδεύουν πολύ! Το Wep πρέπει να χρησιμοποιήσω?
Heatspreader Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Δημοσ. 12 Μαΐου 2010 Αν βάλω Wep μου κάνει Generate κάτι Keys. Γιατί με μπερδεύει με αυτά? Εγώ θέλω να βάλω μία λέξη και απλά όποιος θέλει να μπει να πρέπει να γράψει αυτή τη λέξη. Πραγματικά αυτά δεν τα γνωρίζω καθόλου και με μπερδεύουν πολύ! Το Wep πρέπει να χρησιμοποιήσω?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.