musicpc Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλησπέρα,έχω μια απορία για τη Visual Basic 2008. Έχω φτίαξει έναν calculator και θέλω να ελέγχω οτι αυτό που πληκτρολογώ είναι αριθμός.Δηλαδή να μην επιτρέπεται αυτο 5,,4 . Πως μπορώ να το πετύχω αυτο? Ευχαριστώ πολύ!!
Crizzt Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ελέγχεις τη τιμή που πληκτρολογεί ο χρήστης με κάποιες τιμες που έχεις ορίσει με Chr(). Δες εδω
musicpc Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση..δεν έβγαλα άκρη ομως Μήπως υπάρχει άλλος τρόπος?Έγω θέλω πχ να μην μπορεί ο χρήστης να πληκτρολογήσει 2 φορές την τελεία σε έναν αριθμό..
Evgenios1 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 http://www.regular-expressions.info/dotnet.html Εεεε οχι και regex για αυτο το προβλημα.
musicpc Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Βρήκα μια λύση...Απενεργοποιώ το κουμπί της τελείας μόλις πατηθεί και το ενεργοποιώ ξάνα όταν πατηθεί κάποιο κουμπί πράξης ή =.Τώρα έχω μια άλλη απορία πώς μπορώ να ενεργοποιήσω ένα κουμπί μέσα στο πρόγραμμα?(με ποιά εντολή)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.