Προς το περιεχόμενο

Πρόβλημα με Acer

parazitu360

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Kαλησπέρα εχω το acer aspire 8930g και οταν παιζω παιχνιδια αρχιζει κ ζεστενεται μεχρι που σβηνει.Τι φταιει?δεν μπορω να κανω τπτ....

Δημοσ.

Σβύνει για να μην καεί μάλλον , πάρε μια βάση και προσπάθησε να μην το λιώνεις , πόσες

ώρες παίζεις ; :X

Δημοσ.

πλεον ουτε ενα τεταρτο το pc ειναι καινουργιο σχετικα και δεν εχει κλεισει χρονο.απο οταν εβαλα τα 7 παρατηρησα πωσ το κανει...

Δημοσ.

Εκτός απο την βάση στείλτο να στο καθαρίσουν φίλε μου γιατί όσα acer είχα πριν κλείσω χρόνο, γέμιζε μέσα σκόνη και δεν αεριζονταν σωστά

Δημοσ.

εκτός απο την σκόνη που μάλλον μαζεύτηκε στους ανεμιστήρες κάποιος πρότεινε και κάτι αλλο. Μήπως παίζεις οταν το έχεις στην μπρίζα και φοράει και την μπαταρία? Αν ναι βγάλτην.

Δημοσ.

το πιο πιθανο ειναι να εχει μαζεψει χνουδια-τριχες-σκονη η ψυκτρα του λαπτοπ σου και να μην αεριζετε σωστα..πρεπει επειγοντως να το καθαρισεις!!!

Δημοσ.

Έχω αντιμετωπίσει ίδιο πρόβλημα σε pc φίλου μου.

Το καθαρίσαμε, αγοράσαμε βάση, αλλά δεν είδαμε ουσιαστική διαφορά, μέχρι που βάλαμε κανονικό ανεμιστήρα να χτυπάει πάνω στο pc, όταν παίζει παιχνίδια.Είναι λίγο άβολο αλλά το πρόβλημα λύθηκε...

Δημοσ.

το ιδιο προβλημα παρατηρω και εγω στο 8530g του πατερα μου...μονο σε σερφαρισμα και μουσικη και εχει 68 βαθμους 4 μηνων μηχανημα...

Δημοσ.

χωρις παρεξηγηση και φιλικα παντα περιμενες κατι καλυτερο απο acer και μαλιστα τοσο φορτωμενο με εξαρτηματα ψησταριες;

ειναι βεβαιο οτι για τοσο απαιτητικη χρηση με εξαρτηματα σε περιορισμενο χωρο ειναι λογικο να ζοριζεται και μαλιστα στο κλιμα της Ελλαδας. και ακομα δεν καλοκαιριασε εντελως. τωρα για το service...μην περιμενεις και πολλα.

Δημοσ.

Φιλου μου το acer, μοντελο δν θυμαμαι , κοντα ενα χρονο το εχει αντιμετωπιζει προβληματα θερμοκρασιας και ο φιλος μονο κανα poker παιζει online και αφου καθαρισαμε τα παντα απο σκονες και καινουργιες παστες αποτελεσμα δν ειδαμε οπως και καποιος παραπανω αναφερει:rolleyes:

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...