nitrah Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει εγγραφή την ώρα και την μέρα που θέλω μια ραδιοφωνική εκπομπή μέσω διαδικτύου ?
yioula Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 εχεις καρτα ηχου-δεκτη ραδιοφωνου στον Η/Υ σου? μερικες προσφερουν ενσωματωμενο στο σοφτγουερ τους κατι τετοιο..
pagratios Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Ξέρετε κάποιο πρόγραμμα ώστε να μπορώ να το ρυθμίσω να κάνει εγγραφή την ώρα και την μέρα που θέλω μια ραδιοφωνική εκπομπή μέσω διαδικτύου ? Είχα την ίδια απορία και μιας και βρήκα την λύση θα σε βοηθήσω. Βρήκα τα εξής 2: 1) Free - Mp3myMp3 recorder: Σε αυτό το πρόγραμμα έχει μόνο 24ωρο χρονοπρογραμματισμό ανα μισάωρο και του δίνεις το λινκ που θες και ανοίγει το ιντερνετ και αρχίζει να ηχογραφεί ότι πρόγραμμα χρησιμοποιεί την κάρτα ήχου με μειονέκτημα ότι πχ δεν μπορείς να παίζεις κάποιο παιχνίδι 2)Non Free but ... - Total Recorder: Σε αυτό το πρόγραμμα πρέπει να βάζεις το λινκ που χρησιμοποιούν και τα πολυμέσα κάνοντάς σε ff δεξι κλικ > frame. Έχει χρονοπρογραμματιστή εβδομαδιαίο και καθημερινό και δεν έχει πρόβλημα αν έχεις ανοιχτό και κάτι αλλο αλλά δεν έχω βρει πως να αποθηκεύει σε mp3 και όχι σε wma(αν το βρεις πες μου)
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.