Erunildo Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Καλησπέρες.. Οπως λέει και ο τίτλος, εξαφανιζονται αρχεια απο εναν συγκεκριμενο φακελο. Κατεβαζω καποια αρχεια τα οποια δεν εμφανιζονται,ξερω οτι ειναι εκει ομως γιατι μεσα απο τον download manager μπορω να τα ανοιξω. Ξερει κανεις τι γινεται; Πρεπει να εχουν μαζευτει αρκετα GB που απλως τρωνε χωρο και δεν μπορω να τα σβησω. Η πλακα ειναι οτι μερικες φορες ο φακελος κανει "refresh" και εμφανιζονται καποια απο τα αρχεια,τα οποια παλι χανονται μετα απο λιγο. Εχω win XP SP2. Thanks..
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν μας λες και εμάς σε πιο φάκελο γίνετε αυτό?μονο ο manager γραφει εκεί?μήπως είναι κάποιος φάκελος προσωρινών αρχείων? Από επιλογές φακέλων αν βάλεις να εμφανίζονται τα κρυφά αρχεία λύνεται το πρόβλημα σου?
Erunildo Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Σε εναν απλο φακελο που εχω κανει για να αποθηκευονται τα αρχεια μου (G:\Flashget). Τωρα τα αποθηκευω αλλου(δεν υπαρχει προβλημα εξαφανισης,τουλαχιστον οχι ακομη..),αλλα εχουν μεινει πολλα παλια αρχεια που θελω να φυγουν.. Οχι,με τα κρυφα δεν λυνεται το προβλημα. Σκεφτηκα μηπως τα αποθηκευε αλλου προσωρινα,αλλα δεν μπορεσα να τα βρω πουθενα αλλου.
TheELF Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αν δεν μπορείς να βρείς τα αρχεία με την εύρεση τον windows δοκίμασε το everything,εξαιρετικό προγραμματάκι.
Erunildo Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Φιλε σευχαριστω ΠΑΡΑ πολυ,το προγραμματακι που προτεινες τα βρισκει,εσβησα μπολικο πραμα, ανασανε ο σκληρος μου Δεν ξερω βεβαια γιατι γινεται ακομα,αλλα τουλαχιστον μπορω να καθαρισω την σαβουρα. Να'σαι καλα
isay Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Τελικά που ήταν τα αρχεία; Δεν ήταν στον φάκελο που είχε στις ρυθμίσεις του flashget;
Erunildo Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Κανονικα μεσα στον φακελο ηταν, εκει που πανε και τα υπολοιπα, για καποιο ομως λογο ηταν αορατα και δεν τα εβρισκε ουτε το search των windows. Τι να πω δεν ξερω...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.