Προς το περιεχόμενο

Sopranο RS 101 Ερωτήσεις

petran_7

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Ρίξε μια ματιά σε ένα review.

Αν σου αρέσει εσένα σε εμάς περισσεύσει φυσικά. :-)

Και η αλήθεια είναι ότι εμφανισιακά δεν είναι άσχημο.

Όμως αν και το συγκεκριμένο Case έχει ομολογουμένως καλό airflow, έχει και αυτό τις παιδικές ασθένειες της Tt στα κουτιά για τον μέσο χρήστη, όπως κακή ποιότητα κατασκευής, κακό cable management απο την πίσω πλευρά της μητρικής καθώς δεν υπάρχει επαρκής χώρος άνευ μετατροπής και φυσικά αυτό που σου ανέφερα και προηγουμένως για το v9, τα tool free κλιπς δεν συγκρατούν σωστά τους σκληρούς με αποτέλεσμα να χρειαστεί να τους βιδώσεις για καλύτερα αποτελέσματα και αποφυγή τριγμών. Εν ολίγοις είναι άχρηστα.

Επίσης όπως θα διαβάσεις και στο review αναφέρεται εμμέσως - πλήν σαφώς ότι δεν είναι για πολλά-πολλά, δλδ δεν είναι στιβαρό.

Ένα επίσης σημαντικό μειονέκτημα, το σημαντικότερο για πολλούς που δεν είναι και ψείρες ίσως σαν εμένα, είναι ότι το psu τοποθετείται στο επάνω μέρος και όχι στο κάτω όπως στα καινούργια cases. Με αποτέλεσμα να μην αναπνέει σωστά καθώς όπως θα ξέρεις ο θερμός αέρας απο το υπόλοιπο hardware ανεβαίνει επάνω.

Άλλωστε μη ξεχνάμε ότι είναι 2+ χρόνια στην κυκλοφορία το συγκεκριμένο κουτί.

Δεν θέλω να σε αποθαρύνω αλλά θεωρώ πώς αν μπορείς να συμβιβαστείς με την εμφάνιση του nzxt, τότε το συγκεκριμένο είναι πολύ καλό κουτί στα λεφτά του και προσφέρει καλούδια πολύ ακριβότερων κουτιών. Διαφορετικά το CM ειναι μονόδρομος μέχρι και 70+ ευρώ.

Προσωπική γνώμη πάντα. :-)

• Απαντ. 51
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Πάντως ένας κανόνας για το στήσιμο του pc λέει ότι ποτέ δε κάνουμε εκπτώσεις στο τροφοδοτικό κ το κουτί γιατί είναι τα μόνα που μπορεί να τα πληρώσεις μία φορά κ να τα κρατήσεις για χρόνια.Στο λέω γιατί ίσως αν απ το υπόλοιπο σύστημα εξοικονομήσεις 50ε θα πάς σε κουτί που θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια.

Για να καταλάβεις στο σύστημα της υπογραφής μου το μόνο που δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια είναι το κουτί κ το τροφοδοτικό.

Δημοσ.

Πάντως ένας κανόνας για το στήσιμο του pc λέει ότι ποτέ δε κάνουμε εκπτώσεις στο τροφοδοτικό κ το κουτί γιατί είναι τα μόνα που μπορεί να τα πληρώσεις μία φορά κ να τα κρατήσεις για χρόνια.Στο λέω γιατί ίσως αν απ το υπόλοιπο σύστημα εξοικονομήσεις 50ε θα πάς σε κουτί που θα το κρατήσεις για πολλά χρόνια.

Για να καταλάβεις στο σύστημα της υπογραφής μου το μόνο που δεν έχει αλλάξει τα τελευταία 5 χρόνια είναι το κουτί κ το τροφοδοτικό.

Μπορει να το εφαρμοσες εσυ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κανονας. Ελαχιστοι κρατουν τροφοδοτικο και κουτι και οχι αδικα. Οταν περνεις καινουργιο αμαξι δεν παιρνεις τα λαστιχα απο το παλιο ακομα και αν ειναι ακριβα...να τα βαλεις στο καινουργιο.

Αυτο που λες ''κάνουμε εκπτώσεις στο τροφοδοτικό κ το κουτί γιατί είναι τα μόνα που μπορεί να τα πληρώσεις μία φορά κ να τα κρατήσεις για χρόνια'' ισχυει ακριβως οπως το λες αλλα για ενα αλλο εξαρτημα. την οθονη

Δημοσ.

Μπορει να το εφαρμοσες εσυ αλλα σε καμια περιπτωση δεν ειναι κανονας. Ελαχιστοι κρατουν τροφοδοτικο και κουτι και οχι αδικα. Οταν περνεις καινουργιο αμαξι δεν παιρνεις τα λαστιχα απο το παλιο ακομα και αν ειναι ακριβα...να τα βαλεις στο καινουργιο.

Αυτο που λες ''κάνουμε εκπτώσεις στο τροφοδοτικό κ το κουτί γιατί είναι τα μόνα που μπορεί να τα πληρώσεις μία φορά κ να τα κρατήσεις για χρόνια'' ισχυει ακριβως οπως το λες αλλα για ενα αλλο εξαρτημα. την οθονη

+1.........

Δημοσ.

Λοιπον παιδια εχετε δικιο για... τις εκπτωσεις!

θα εχει:

cpu: amd phenom II x6 2.8GHz

ram: 4bg ddr3 1600MHz

gpu: asus radeon 5850

mobo: gigabyte GA-890GPA-UD3H (υποστηριζει usb3 και sata3)

αυτα ειναι τα βασικα. αν θελετε σας λεω και τα υπολοιπα

Τωρα που το ξανασκεφτομαι λεω να το παρω το cm 690 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006202

Δημοσ.

Το εχει κανεις?

Ποσους ανεμιστηρες εχει ενσωματωμενους? Ρωταω γιατι τα σάιτ δεν τα εμπιστευομαι σ' αυτα!

Δημοσ.

Αυτο που μου αρεσει ειναι αυτο με το παραθυρο που παιρνει 1 στα αριστερα. Λογικα δεν θα τον εχει Αλλά οκ, σιγα το κοστος!

Δημοσ.
Λοιπον παιδια εχετε δικιο για... τις εκπτωσεις!

θα εχει:

cpu: amd phenom II x6 2.8GHz

ram: 4bg ddr3 1600MHz

gpu: asus radeon 5850

mobo: gigabyte GA-890GPA-UD3H (υποστηριζει usb3 και sata3)

αυτα ειναι τα βασικα. αν θελετε σας λεω και τα υπολοιπα

Τωρα που το ξανασκεφτομαι λεω να το παρω το cm 690 http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006202

Aυτό ακριβώς ενοώ.Πολλοί θεωρούν οτι το τροφοδοτικό δεν είναι στα βασικά ενώ είναι απ'τα βασικότερα εξαρτήματα.Ρίχτε απλά μια ματιά στα διάφορα τόπικς για να δείτε πόσα απ'τα προβλήματα που αναφέρωνται ωφείλονται σ'αυτό.Τες πα στο θέμα μας.

+1 στο cm690 advanced.Όσο για το παράθυρο νομίζω μόνο από εδώ θα το βρείς.

http://www.coolermaster.nl/shop/index.php?cPath=67&sort=2a&page=2

Δημοσ.

Το παραθυρο που φαινεται στα περισσοτερα σάιτ δεν ειναι αυτο. Δες http://www.pc1.gr/showitem.php?ID=200006202

Βασικα του δινει και αλλο ονομα. Όχι σκετο CM 690. Του δινει αυτο: COOLERMASTER RC-690-KWN1-GP CM 690 BLACK WITH TRANSPARENT SIDE WINDOW. Λογικα θα εχει να κανει με το πλαϊνό μερος.

Θα το βρω πιο φθηνο στο κεντρο (της Αθηνας) ?? (το κουτι εννοω οχι το παραθυρο σκετο)

Δημοσ.

περνεις αυτο http://www.plaisio.gr/Computers/Hardware/PC-Cases/CoolerMaster-690-II-Advanced-Black-Case-RC-692-KKN2.htm και ξεχνας τριγμους και θορυβους για τα επομενα 100 χρονια με πολυ καλη διαχειριση καλωδιων στο εσωτερικο του και πολυ καλο airflow

3 stock ανεμιστιρες 120-120 και 140 και αμα γουσταρεις βαζεις καμια 10ρια ακομη.

το εχω και ειμαι πολυ ευχαριστιμενος

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...