Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 7 *Black Ops*

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Θα συμφωνησω και εγω δυστυχως, ειναι η πιο ακυρη campaign που εχω παιξει σε παιχνιδι του ειδους, χωρια οτι καποια απο τα τα οπλα που εχει δεν υπηρχαν καν στην εποχη που εκτιλυσεται. Αφου στη αρχη ελεγα μεσα μου θα παιζει τιποτε με ταξιδι στο χρονο ή κατι τετοιο παρακατω αλλα μπαααα...

Τι να πει κανεις, εξωγηινους να ειχε πιο πιστευτη θα ηταν η ιστορια!!! :))

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ποιά είναι η γνώμη σας για το Black Ops?

Αν το δοκίμασε κάποιος....

Εγω προσοπικα το προτιμο απο το Moder Warfare 2. Εχει αυτο που εχει το 2, απλα, με καποια εξτρα. και παρατροποιημενο skill build up. Ειναι ποιο balanced, στο μυλτι του. Και εχει περισσοτερο ενδιαφερον, για να ανεβασεις τον παιχτη σου. Η πιστες πολυ καλες, και οτι πρεπει θα ελεγα. Και καποια εξτρα ανιματιον που το ξεχωριζει απο το Mw2. Και δεν ειναι τυχαιο , με λιγο μαρκετινγκ να εχει πουληση πανω απο 5,000,000 κομματια. Σιγουρα εχει το καλυτερο ονλινε battle που εχει δει ενα παιχνιδι, και ειναι πλουσιο με πολλα game modes. Ειναι must buy φιλε, μονο αν σαρεσουν, τα FPS. Επισης, ειναι γυρισμενο στην εποχη του 60, cold war φαση, που το χρειαζοτανε. Τα οπλα που υπαρχουν στο παιχνιδι, ναι μεν, δεν ηταν ολα τοτε, αλλα μονο σαν Prototype. Ενταξυ δεν με χαλασε, σιγα που θα δω αυτην την λεπτομερια. Το gameplay και γραφικα να ειναι καλα, και ολα τα αλλα...ειναι....επισης, μηπως εχουμε ξεχασει πως ειναι απλα ενα game? τοσο σοβαρα γιατι το παιρνετε, και θελετε φοολ ρεαλιστικοτητα? Ειναι ρεαλιστικο, αλλα τωρα για οπλα τωρα, νομιζω απλα υπερβαλουμε. Οπως καποιος στο Gizmodo αναφερε το εξωφυλλο του Blackops, οτι ειναι λαθος ...και το λαθος βρρικσετε στην σκανδαλη του οπλου, οπου το ενα ειναι ανοιχτο και το αλλο κλειστο, και εγινε θεμα.. WTF?

Δημοσ.

Αμα δεν ειναι ρεαλιστικο τοτε να μην το λενε CoD αλλα Serius Sam. Η σειρα αυτη βασιζεται ΚΑΙ στην ρεαλιστικοτητα, αμα ηταν κανενα FPS τυπου FEAR ή DOOM/QUAKE δεν θα εκανα το ιδιο σχολιο. Αλλωστε δεν σχολιασα το χειρισμο ή το Multiplayer αρνητικα αλλα πως να το κανουμε αυτη η σειρα βασιζοταν κυριως στο single αν και πανε να το εξαφανισουν σιγα σιγα με τις campaign σφηνακια που φτιαχνουν...

Δημοσ.

μόνο στο Pc με την τεχνολογία της Nvidia αν δεν κάνω λάθος,αλλα σίγουρα βγήκε σε θείο :-D .θα περιμένω όμως για Ps3 version

Ολο διαβαζω για αυτη την "version" του θειου :P απο που επικρατησε αυτο και τι σημαινει?

• 1 μήνα μετά...
Δημοσ.

πολυ διχαζει αυτο το παιχνιδι ή μου φαινεται? να σας ρωτησω για online δεδομενου οτι εχετε παιξει και το bc2. Ποιο θα προτινατε?

Δημοσ.

πολυ διχαζει αυτο το παιχνιδι ή μου φαινεται? να σας ρωτησω για online δεδομενου οτι εχετε παιξει και το bc2. Ποιο θα προτινατε?

bc2 από μένα.

Δημοσ.

Call of duty:Black Ops από εμένα.

Δημοσ.

ανοίγω σήμερα το ps3 για να παίξω cod black ops και με το που μπαίνω να παίξω ον λαιν μου βγάζει ένα μήνυμα ''your on line stats has been reset''.

λέω δεν μπορεί πλάκα μου κάνουν αλλά τελικά δεν έκαναν πλάκα.

ολα τα stats έχουν χαθεί και ήμουν level 50.

δεν πάτησα prestige mode και το παιχνίδι παίζει κανονικα και campaign και on line.

απο το campaign δεν εχει χαθεί τίποτα παρα μόνο απο το on line.

ξέρει κανείς τίποτα?

• 4 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Καλημερα παιδια τι κανετε.Θα ηθελα να υποβαλω την εξης ερωτηση.Μου δανεισε ενας φιλος το bo και απο τοτε επειδη παιζουν πολλα φιλαρακια θελω να το παρω.Μπορειτε να μου πειτε απο που.Η τιμη θελω να ειναι λογικη και οχι τα 50ρικα το πλαισιου?Ξερετε απο που στο εξωτερικο?Θελω ενα εμπιστο site με καλες τιμεσ.Ξεχασα να πω το παιχνιδι το θελω για το ps3.Επισης κατι ακουσα οτι ολα τα παιχνιδια θα ειναι region free αληθευει?

Δημοσ.

Δυστυχώς, για το συγκεκριμένο παιχνίδι καμία special τιμή δε θα βρεις πουθενά. Ακόμα και τα site του εξωτερικού, μεταξύ 50-55€ παίζουν και πρέπει να περιμένεις και μερικές μέρες για να σου έρθει.

Τώρα το αν είναι λογική ή όχι η τιμή του παιχνιδιού, αυτό είναι καθαρά υποκειμενικό. Υπάρχουν παιχνίδια των 50€ που τερματίζονται σε 6-7 ώρες και μετά πάνε για πέταμα.

Μπορείς πάντως να το ψάξεις σε μεταχειρισμένο σε κανένα public, ή ακόμα και στο ebay, όπου θα το βρεις σίγουρα κανα 10€ φτηνότερα.

• 4 μήνες μετά...

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...