Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 7 *Black Ops*

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
John απο την στιγμή που ενα παιχνίδι αποκταει κοινό τέλος είναι σαν το προ σε όποιον έλληνα να πας βλέπει μόνο προ και σου ρε το προ το ενα το άλλο και δεν ξεκολλαει έτσι είναι και το cod που έχουμε όλοι αγαπήσει δεν ξέρω για εσάς

Τα εχω αγορασει ολα, λες να μην μου αρεσει?

Ας βγει κανενα cod απο ξεκαρφωτο studio και ειναι μλκια, θα δεις πως θα το παρατησουν ολοι (βλεπε NFS σειρα απο το Carbon μεχρι το Undercover. Με το Shift το ξαναπιασαν καποιοι στα χερια τους.).. Απλα εγω σου λεω πως εχουν γινει τα πραγματα. Ψαξε και ιντερνετ να δεις οτι αυτα που σου ειπα, ισχυουν.

Οσο για προ vs φιφα, δεν θελω να μιλησω μιας και θεωρω τα ποδοσφαιρακια μια πατατα και μιση απο τα 15 μου.

---------- Προσθήκη στις 19:03 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 19:02 ----------

to παιχνίδι είναι τούμπανο! σε γραφικά σε στόρυ σε βία σε framerate, τα πάντα του!

εγω απορώ πως το συγκρίνουνε με τα πατσαβούρια τα badcompany kai moh.

Δεν το εκανα συγκριση, απλα ειπα ποια fps βγαζει η ΕΑ και ποια η Activision που αξιζουν.

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Ανάλογα με τισ απαιτήσεις του καθενός φίλτατε Socratis_g,τα Battlefield απευθύνονται σε άλλο επίπεδο παικτών,(εκεί θέλει στρατηγική και το παιχνίδι κυλάει σχετικά αργά και καλά)αποκορυφωση για εμενα το bfbc2 που αν θυμαμαι καλα κατατασεται στα STRATEGY(fps),Ένα σημαντικό λάθος της σειράς BF είναι ότι έχει και singleplayer στους νεότερους τίτλους της ενώ όταν πρωτοξεκίνησε δεν είχε.Αν το επόμενο BF βγεί μόνο σε multiplayer γιατί εγώ μόνο και μόνο γι΄αυτό αγοράζω ένα παιχνίδι θα γίνει ανάρπαστο.Τώρα γιατί ανέφερες και το cod,το καλύτερο όλων ήταν το call of duty 4 (ακόμα το παίζω με μανία)το 6 σκέτη αποτυχία,έτσι βλέπω και το black ops,στα cod κάνανε το singleplayer τόσο μικρό όσο δεν πάει άλλο,φαντάζομαι θα γνωρίζεις πως το cod ξεκίνησε πρώτα ΜΟΝΟ με singleplayer,εδώ το multiplayer round κρατάει πάνω κάτω 5-6 λεπτά ενώ στα BF πάνω από 20....άρα κράτα την άποψη σου για τον ευατό σου Ή πες την μας με καλύτερο τρόπο ο καθένας κρίνει και επιλέγει....Εγώ πάω σε Battlefield

Δημοσ.
Ανάλογα με τισ απαιτήσεις του καθενός φίλτατε Socratis_g,τα Battlefield απευθύνονται σε άλλο επίπεδο παικτών,(εκεί θέλει στρατηγική και το παιχνίδι κυλάει σχετικά αργά και καλά)αποκορυφωση για εμενα το bfbc2 που αν θυμαμαι καλα κατατασεται στα STRATEGY(fps),Ένα σημαντικό λάθος της σειράς BF είναι ότι έχει και singleplayer στους νεότερους τίτλους της ενώ όταν πρωτοξεκίνησε δεν είχε.Αν το επόμενο BF βγεί μόνο σε multiplayer γιατί εγώ μόνο και μόνο γι΄αυτό αγοράζω ένα παιχνίδι θα γίνει ανάρπαστο.Τώρα γιατί ανέφερες και το cod,το καλύτερο όλων ήταν το call of duty 4 (ακόμα το παίζω με μανία)το 6 σκέτη αποτυχία,έτσι βλέπω και το black ops,στα cod κάνανε το singleplayer τόσο μικρό όσο δεν πάει άλλο,φαντάζομαι θα γνωρίζεις πως το cod ξεκίνησε πρώτα ΜΟΝΟ με singleplayer,εδώ το multiplayer round κρατάει πάνω κάτω 5-6 λεπτά ενώ στα BF πάνω από 20....άρα κράτα την άποψη σου για τον ευατό σου Ή πες την μας με καλύτερο τρόπο ο καθένας κρίνει και επιλέγει....Εγώ πάω σε Battlefield

Φιλε εννοειται οτι ο καθενας εδω λεει την αποψη του αναφορικα με το καθε παιχνιδι .Μην λες το αυτονοητο .Οπως και εσυ την αποψη σου λες και με την ιδια λογικη και εσυ για τον εαυτο σου θα πρεπει να την κρατησεις .Δεν παει ετσι ομως αλλιως να μην μιλαμε εδω καθολου.Εγω προσωπικα θα περιμενω να δω το black ops οταν βγει και να το συγκρινω με το bc2 κυριως σε οτι εχει να κανει με την αντοχη του στο χρονο .Γιατι σαν παιχνιδι δεν νομιζω να αμφιβαλει κανεις οτι θα ειναι πολυ καλο .Τωρα το ποσο καιρο θα το παιζεις σε σχεση με αλλα αυτο ειναι κατι που μονο σε βαθος χρονου μπορει να απαντηθει .

Δημοσ.

Μπορει κάποιος να μου πει γιατί έχουν κανει τέτοια προχειροδουλεια στο online κομματι? Συνεχεις αποσυνδεσεις, θεικο "λαγκαρισμα" ,πολυ δυσκολα θα κανεις party ....εχω απογοητευθεί παρα πολυ.θα γυρισω παλι στο MW2 τωρα που θα εχει και λιγοτερο κοσμο :-)

Δημοσ.
Μπορει κάποιος να μου πει γιατί έχουν κανει τέτοια προχειροδουλεια στο online κομματι? Συνεχεις αποσυνδεσεις, θεικο "λαγκαρισμα" ,πολυ δυσκολα θα κανεις party ....εχω απογοητευθεί παρα πολυ.θα γυρισω παλι στο MW2 τωρα που θα εχει και λιγοτερο κοσμο :-)

Εγώ πάλι κανένα πρόβλημα με το Online. Είμαι σε PSN. Το έχω καταευχαριστεί αυτό το τριήμερο.

By the way, αν κάποιον δε τον ενδιαφέρει το Online, ψάχνω μεταχειρισμένο για PS3. Θα το βάλω και στις αγγελίες. Στείλτε PM όποιος θέλει. :-)

Δημοσ.

Ρε φιλε πλακα μας κανεις; ολος ο κοσμος λεει για τα προβληματα που υπαρχουν στο παιχνιδι και εσυ λες ολα καλά?Δεν μπορω να παιξω με ομαδα, χανουμε συνεχεια την επαφη και δεν μπορει κανενας να κανει join στον άλλο, στις συνομιλιες μιλαμε με echo και αρκετες φορες ακουγεται ο συνομιλητης βαθεια. μεγαλη καθυστερηση.Τα killcams και winning cams δεν ανταποκρινονται στην πραγματικοτητα. Αλλά ακομα και μονος να παιζεις, 2 στα 5 παιχνιδια δεν προλαβαινεις να ολοκληρωσεις το παιχνιδι γιατι σε πεταει.To host migrate ειναι πλεον ρουτινα.Οταν βλεπω το εικονιδιο οτι δεν έχω σύνδεση μου ερχεται να σπάσω την κονσόλα. Connection Interrupted στα μουτρα τους και εσυ μου λες οτι το ευχαριστιέσαι;Μπες λιγο στο επισημο φορουμ της Activision να δεις ποσο όλοι τους ειναι ευχαριστημενοι και τι λενε;

Δημοσ.

Τι να πω... Εγώ δεν εχω κανένα πρόβλημα. Μόνο κανα δύο με τρεις φορές έπαθα αποσύνδεση αλλά και αυτό ενώ ήμουν στο lobby. Μέσα σε παιχνίδι ποτέ.

Δημοσ.

Αν ειναι να σε πεταει 2 φορες μεσα σε μια μερα καλα ειναι.Το ζητημα ειναι οτι παιζουμε χωρις προβλημα 2 παιχνιδια την ημερα..:-) .Υπομονη και περιμενουμε καποια νεο Patch ή ο,τι άλλο τους φωτίσει ο θεος

Δημοσ.

Το παιχνίδι είναι τελείως GTP!!! Κρίμα για τα λεφτά που έδωσα αν δε το διορθώσουν σύντομα...

PS3 user here και επιβεβαιώνω όλα περί προβλημάτων στα party join κτλ κτλ. Τραγική κατάσταση!

Δημοσ.

εγώ δεν θα μιλήσω για το Online καθώς δεν με ενδιαφέρει ,αλλα για το gameplay και το campaign.

αίσχος!!! απαίσια ιστορία,αδιάφοροι χαρακτήρες (εκτός απο 1 commando που δεν θυμάμαι και αυτουνού το όνομα πλέον) , εντελώς μούφα ending,απαράδεκτες επιλιπτικές σκηνές με αριθμούς και φώτος που το μόνο που κάνανε ήταν να σε τυφλώνουν,δεν υπήρχε καθόλου ροή στην ιστορία (απο το ένα μέρος στο άλλο έτσι για να σας δείξουμε οτι έχουμε φτιάξει πίστα με χιόνια/δάσος/καταράχτες/σείραγγες κτλπ).

καλά τον Kennedy τι τον βάλανε μέσα σε αυτήν την αηδία? για να πάρει πόντους το game απο αμερικανάκια?με τόσο χάλια ιστορία δεν κολούσε,και στο τέλος σκοτώνει και zombie ,δλδ έλεος,πήραν έναν άνθρωπο σταθμό για τον λαό της αμερικής και τον ξεφτυλίσαν,να μην μιλήσω για τον Nixon.......σαν το golum ήταν με λίγα λόγια

έχοντας παίξει το campaign του medal of honor στο cod βάζω 6 και αυτό γιατί είναι το κλασικό everyday shooter που βγαίνει,όταν έχεις στο moh αυτήν την καταπληκτική ιστορία με βάθος και χαρακτήρες που σε τραβάνε μέχρι το τέλος ,stealth σωστό,sprint και dash με τον O (είναι δυνατόν να τρέχεις και να πατάς 0 και να κολάει στο έδαφος ο χαρακτήρας???).καμία σχέση .δεν ξέρω για το online πάντος σε gameplay mechanics το cod bo είναι αιώνες πίσω απο το moh και φαίνεται καθαρά το πόσο biased είναι κάποια μεγάλα σίτε που το διαφήμισαν δίχως λόγο, μέχρι και με τα παιχνίδια της infinity ward δεν τα φτάνει ούτε στο μικρό τους δαχτυλάκι,δεν μπορεί η treyarch να φτιάξει σωστό παιχνίδι όσο Budget και να τους δώσουν και όση διαφήμιση να τους κάνουν τελος....

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...