GamerManiac Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γιατί ρε Φίλε να μην ξαναβγει καλο cod Τώρα που η activision. ανέβηκε στην κορυφή θα πέσει;Σοβαρεψουυυυυυυυ
jimbrav Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 εεε εκει στο 5ωρο + σε νορμάλ δυσκολια okss!!!thanks
G@rg@oun Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Κανεις λαθος. To 5 (World at War) εκοβε κωλους! Το μοναδικο θετικο απο μερια infinity ward ειναι οτι το προχωρησε χρονικα, δεν εμεινε σε πολεμους κλπ (MW, MW2).Κατα τα αλλα δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα. Και η treyarch στηριζεται πανω στον τροπο δημιουργειας της Infinity Ward. υγ : μην περιμενετε αλλο σωστο cod, ισως να ειναι το τελευταιο που θα αξιζει.. Φιλε μετα το cod2 ολα τα αλλα που βγηκαν για ONLINE gaming ειναι ΜΑΠΕΣ!!!
JohnVani18 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Γιατί ρε Φίλε να μην ξαναβγει καλο cod Τώρα που η activision. ανέβηκε στην κορυφή θα πέσει;Σοβαρεψουυυυυυυυ Σοβαρεψου ε..? Αφου η Infinity Ward παει, σηκωθηκαν και εφυγαν με τις μ@λκιες που τους εκαναν. Πηραν τωρα ενα νεο studio (hamerhead games) για να αντικαταστησει την infinity ward (η οποια εγινε respawn enterntainment στην EA Games). Μαντεψε ποιος θα ειναι στην κορυφη (παλι) σε συντομο χρονικο διαστημα. Δυστηχως η treyarch, οσο καλη δουλεια και να κανουν, δεν νομιζω να ειναι σε θεση να βγαζει καθε χρονο νεο τιτλο αν παει κατι στραβα με τα studio (βλεπε ΕΑ και NFS σειρα, ειχαν ενα studio απο το Underground και μετα για να τους βγαζει καθε χρονο νεο τιτλο, το Shift αξιζει γιατι επιτελους πηραν κι αλλο studio να ασχοληται με το παιχνιδι). Ποιος πρεπει να σοβαρευτει τωρα? ---------- Προσθήκη στις 20:18 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 20:17 ---------- Φιλε μετα το cod2 ολα τα αλλα που βγηκαν για ONLINE gaming ειναι ΜΑΠΕΣ!!! Σε αυτο εχεις απολυτο δικιο (οσον αφορα διαρκεια), αλλα και το 4 & 5 δεν ηταν και ασχημα (οσο το 6..).
papahlamidas Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Φιλε μετα το cod2 ολα τα αλλα που βγηκαν για ONLINE gaming ειναι ΜΑΠΕΣ!!! Στο 2 δεν είχε ούτε ελικόπτερα ούτε τίποτα. Εκεί οι noobades δεν είχαν ελπίδα με την καμία. Τώρα πια όμως δεν υπάρχει κάτι τέτοιο και η κουτσή Μαρία μπορεί να κάνει κουτσά στραβά καλό παιχνίδι. Να παίζαμε μία Toujane ή μια Carentan ε; Υπάρχει μήπως πιθανότητα να βάλουν LAN στην PC version; Πάντως μάλλον η EA θα πρέπει να δουλεύει μόνο στο battlefield γιατί από τα Medal μόνο το πρώτο άξιζε.
Mirkas7 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Θα βγει σε 3D;;;;;;; Sent from my iPhone using Insomnia.app Ναι θα ειναι σε 3D για xbox και για ps3 αλλα χρειαζεται 3D τηλεοραση και γυαλια ---------- Προσθήκη στις 21:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 21:36 ---------- μολις το τερματισα...πολυ καλο το σεναριο του single player περιμενω και dlc οπου θα σκοτωνεις τον kennedy Ποση ωρα σου πηρε για να το τερματησεις ? Ελπιζω να μην ειναι σαν το MW2 που μεσα σε 6-8 ωρες το τερματιζες
Titan91 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 4 Νοεμβρίου 2010 Στο veteran εμένα μου πήρε σχεδόν 8 ώρες να το τερματίσω.
GamerManiac Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 JohnVani θα δεις άμα δεν πουλήσει το παιχνίδι η infinity ward θα επιστρέψει έτσι ώστε να καλύψει το κενό άμα δεν υπάρξουν πουλησεις δηλαδή Τώρα θες να μου πεις ότι η EA με τα καλα γιατί είναι φοβερά τα παιχνίδια τους θα έρθει στην κορυφή;Μην ξεχνάς ότι Έχουν δημιουργηθεί communities για το cod και όλα τα αλκοολακια την Δευτερα μεσάνυχτα τρίτης θα περιμένουν στην ουρά στο πλαίσιο
kalimike Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 και μενα παιδιά στο veteran κανά 7ωρο περίπου. Ωραίο το story αν και γίνεται ενδιαφέρον μετά τα μισά καθώς στην αρχή δεν καταλαβαίνεις πολλά
Nio0006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Το παρειγγειλα Από multirama στα 65€. Θα έχει και 3d εκδοχή η θα βγει αργότερα; Sent from my iPhone using Insomnia.app
JohnVani18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 JohnVani θα δεις άμα δεν πουλήσει το παιχνίδι η infinity ward θα επιστρέψει έτσι ώστε να καλύψει το κενό άμα δεν υπάρξουν πουλησεις δηλαδή Τώρα θες να μου πεις ότι η EA με τα καλα γιατί είναι φοβερά τα παιχνίδια τους θα έρθει στην κορυφή;Μην ξεχνάς ότι Έχουν δημιουργηθεί communities για το cod και όλα τα αλκοολακια την Δευτερα μεσάνυχτα τρίτης θα περιμένουν στην ουρά στο πλαίσιο Δεν υπαρχει περιπτωση να πανε πισω στην Activision με αυτα που τους εκαναν (και πολυ καλα κανουν). Ουτε εγω γουσταρω να "τελιωσει" ετσι η πραγματικη αξια της σειρας, αλλα αν εχεις ανωτερους που ειναι @@, τι να κανεις, αυτα συμβαινουν. Η ΕΑ πηρε φετος την κορυφη στο ποδοσφαιρακι, επομενος στοχος της ειναι και τα fps. Αν ψαχνωσουν λιγο θα τα εβρησκες και μονος σου. Γιατι το εχεις αδυνατο να παρει παλι την πρωτια η ΕΑ? Η Activision βγαζει ενα fps το χρονο που αξιζει. H EA εχει Battlefield, Medal of Honor και Crysis, τι να συγκρινουμε. Κατσε να μπει και η Respawn Entertainment (πρωην Infinity Ward) στο παιχνιδι να δεις τι συντριβη θα γινει.. ---------- Προσθήκη στις 17:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- Το παρειγγειλα Από multirama στα 65€. Θα έχει και 3d εκδοχή η θα βγει αργότερα; Να φανταστω για κονσολα? Γιατι εγω για pc που το προπαραγγειλα (plaisio) ειναι στα 45.
Nio0006 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δεν υπαρχει περιπτωση να πανε πισω στην Activision με αυτα που τους εκαναν (και πολυ καλα κανουν). Ουτε εγω γουσταρω να "τελιωσει" ετσι η πραγματικη αξια της σειρας, αλλα αν εχεις ανωτερους που ειναι @@, τι να κανεις, αυτα συμβαινουν.Η ΕΑ πηρε φετος την κορυφη στο ποδοσφαιρακι, επομενος στοχος της ειναι και τα fps. Αν ψαχνωσουν λιγο θα τα εβρησκες και μονος σου. Γιατι το εχεις αδυνατο να παρει παλι την πρωτια η ΕΑ? Η Activision βγαζει ενα fps το χρονο που αξιζει. H EA εχει Battlefield, Medal of Honor και Crysis, τι να συγκρινουμε. Κατσε να μπει και η Respawn Entertainment (πρωην Infinity Ward) στο παιχνιδι να δεις τι συντριβη θα γινει.. ---------- Προσθήκη στις 17:38 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 17:37 ---------- Να φανταστω για κονσολα? Γιατι εγω για pc που το προπαραγγειλα (plaisio) ειναι στα 45. Ναι για ps3. Λοιπόν θα είναι 2d και 3d στο ίδιο κουτί; Sent from my iPhone using Insomnia
JohnVani18 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 6 Νοεμβρίου 2010 Ναι για ps3. Λοιπόν θα είναι 2d και 3d στο ίδιο κουτί; Αμα ειναι 3D το παιχνιδι το γραφει πανω (δες Killzone 3, GT5).
GamerManiac Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 John απο την στιγμή που ενα παιχνίδι αποκταει κοινό τέλος είναι σαν το προ σε όποιον έλληνα να πας βλέπει μόνο προ και σου ρε το προ το ενα το άλλο και δεν ξεκολλαει έτσι είναι και το cod που έχουμε όλοι αγαπήσει δεν ξέρω για εσάς
Socratis_g Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 7 Νοεμβρίου 2010 to παιχνίδι είναι τούμπανο! σε γραφικά σε στόρυ σε βία σε framerate, τα πάντα του! εγω απορώ πως το συγκρίνουνε με τα πατσαβούρια τα badcompany kai moh.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.