JohnVani18 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Μεχρι να μας ερθει απο προπαραγγελεια, θα το εχουμε τερματισει..
papahlamidas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το παιζω και είναι τρέλααααα!!!! Ερωτήσεις: Που το παίζεις; Εάν το παίζεις σε console σου έχει την επιλογή να ψάχνει για αντιπάλους με καλό σήμα όπως το 5; Εγώ από τρίτη και αν θα το έχω... :cry:
polakis21 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Το παιζω σε 360 και οχι στο live. Μονο campaign...
papahlamidas Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 1 Νοεμβρίου 2010 Πάντως βλέπω ότι βγαίνουν συνέχεια βίντεο στο youtube...
john2gr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μόνο στο Pc με την τεχνολογία της Nvidia αν δεν κάνω λάθος,αλλα σίγουρα βγήκε σε θείο .θα περιμένω όμως για Ps3 version Και οι PS3/X360 έκδοσεις του Black Ops υποστηρίζουν 3D
vfragos Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Και οι PS3/X360 έκδοσεις του Black Ops υποστηρίζουν 3D Ακριβώς, αυτή την στιγμή παίζω την έκδοση 360 σε μια 3d panasonic και απλά είναι απίστευτο!!!
GamerManiac Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παίδες θέλω γνώμες γιατί για να μην το φτιάχνει η infinity ward θα είναι λίγο μαπα
The_Sheep Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μολις το τερματισα...πολυ καλο το σεναριο του single player περιμενω και dlc οπου θα σκοτωνεις τον kennedy
Neo Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μολις το τερματισα...πολυ καλο το σεναριο του single player περιμενω και dlc οπου θα σκοτωνεις τον kennedy Σκατα 5ωρο campaign λοιπον...
JohnVani18 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Παίδες θέλω γνώμες γιατί για να μην το φτιάχνει η infinity ward θα είναι λίγο μαπα Κανεις λαθος. To 5 (World at War) εκοβε κωλους! Το μοναδικο θετικο απο μερια infinity ward ειναι οτι το προχωρησε χρονικα, δεν εμεινε σε πολεμους κλπ (MW, MW2). Κατα τα αλλα δεν εχουν σχεδον καμια διαφορα. Και η treyarch στηριζεται πανω στον τροπο δημιουργειας της Infinity Ward. υγ : μην περιμενετε αλλο σωστο cod, ισως να ειναι το τελευταιο που θα αξιζει..
Tompgr Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 2 Νοεμβρίου 2010 μολις το τερματισα...πολυ καλο το σεναριο του single player περιμενω και dlc οπου θα σκοτωνεις τον kennedy Πως ? Αφου δεν εχει βγει ακομη το παιχνιδι
jimbrav Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 Δημοσ. 3 Νοεμβρίου 2010 μολις το τερματισα...πολυ καλο το σεναριο του single player περιμενω και dlc οπου θα σκοτωνεις τον kennedy διάρκεια ?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.