Προς το περιεχόμενο

Call of Duty 7 *Black Ops*

soso75

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 75
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
  • 5 μήνες μετά...
Δημοσ.
http://www.youtube.com/user/Mr1stinLine#p/u/2/heNoa2lyWU8

οσο προλαβαινετε μεχρι να τα βγαλουν :)

βάλε ενα spoiler απο μπροστά!!! ποιός ο λόγος να το δει αυτό το βίντεο κανείς αν έχει σκοπό να παίξει το game?

του cod4 μου άρεσε τρελά το campaign,του 5 ήταν τρισάθλιο,του mw2 ήταν καθαρή αντιγραφή του cod4 (μέχρι και το τελευταίο kill....) ,το black ops δείχνει κάπως διαφορετικό το campaign και αρκετά polished σε σχέση με το 5(και τα 2 δεν τα έφτιαξε η infinity wards) και περιμένω να δω αν θα με εκπλήξει ευχάριστα .

πριν καμιά εβδομάδα τερμάτισα το campaign του moh,και μου άρεσε αρκετά αν και ήταν μικρό και δεν είχε την φοβερή ιστορία,αλλα μόνο και μόνο για το τέλος αξίζει το campaign,φοβερό ending (δεν πρόκειται να το spoil)

στο Online κόντρα όμως δεν πιστέυω να υπάρξει ήδη το moh το θάψανε οι γνωστοί άγνωστοι reviewers και το black ops έχει φάει περισσότερη διαφήμιση και απο το halo reach(που μια εβδομάδα μετά το black ops δεν θα έχει ψυχή μέσα,Θα παραμείνουν μάλλον αυτοί που παίζαν μέχρι τελευταία Halo3/odst,όλοι οι fps fans στο cod θα πάνε πάλι).ίσως το μόνο παιχνίδι ικανό να χτυπήσει το cod να είναι το crysis 2.

εμένα πάντος που με ενδιαφέρει καθαρά μόνο το story mode ελπίζω να μη με απογοητέυσουν.

Δημοσ.

ναι αλλα φέτος φαίνεται να έχουν δώσει και στο single player campaign ένα depth, απότι είδα σε 2-3 βιντεάκια έχει κάποιες εντυποσιακές σκηνές.δεν μένουν και πολλές μέρες cant wait.

Δημοσ.

τι εννοείς δεν μένουν και πολλές μέρες; το παιχνίδι πωλείται ήδη.

edit: Sorry βλακεία είπα, στις 09/11 βγαίνει.

Δημοσ.
Θα βγει σε 3D;;;;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

μόνο στο Pc με την τεχνολογία της Nvidia αν δεν κάνω λάθος,αλλα σίγουρα βγήκε σε θείο :-D .θα περιμένω όμως για Ps3 version

Δημοσ.
Θα βγει σε 3D;;;;;;;

Sent from my iPhone using Insomnia.app

Ναι, αλλα χρειαζεσαι την 3D καρτα γραφικων της Νvidia, με τα γυαλια κτλ.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...