Προς το περιεχόμενο

Ταινία μικρού μήκους ''ΤΠΤ"

trinity88

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πρόκειται για μία ερασιτεχνική ταινία μικρού μήκους στο πλάισιο ένος φοιτητικού διαγωνισμού όπου και λαμβάνει μέρος.

Η ταινία πραγματεύεται το 24ωρο ενός νεαρού όποιος βιώνει σε μέγαλο βαθμό τη τεχνολογική υποδούλωση καθώς και την φυσική απομόνωση στο βωμό της "τεχνολατρικής κοινωνικοποίησης".

Παραθέτω το link για όσους θέλουν να τη δουν και να την αξιολογήσουν:

http://www.emovie.gr...deo&video_id=77

Ευχαριστώ! :-)

Δημοσ.

εγώ νόμισα με έτσι όνομα θα ήταν όπως το 4'33'' του John Cage,δηλαδή όπως έιναι αυτό κομμάτι χωρίς μουσική έτσι νόμισα ότι θα είναι ταινία που δείχνει μόνο μαύρο για κάποια ώρα...

Δημοσ.
το αποτέλεσμα να έχεις 300 φίλους στου facebook και όχι 5 στην πραγματικότητα (ουσιαστική φιλία)

Είναι πολύ εύκολο μέσω facebook να πεις σε κάποιον να πάτε για έναν καφέ... Απλά οι περισσότεροι ή φοβούνται να το προτείνουν/δεχθούν ή και προτιμούν μερικές φορές να κρατάνε κάποιες αποστάσεις... Είναι π.χ. πιο εύκολο να μιλήσω για κάτι προσωπικό σε κάποιον μέσω facebook που δεν ζει δίπλα μου, παρά να τον έχω απέναντί μου και να σχολιάσει αυτά που θα του πω σε κοινούς γνωστούς...

Υ.Γ. δεν είδα το βίντεο, απλά σχολίασα το post, διαφωνώ κάθετα με όρους όπως το "τεχνολογική υποδούλωση", η τεχνολογία είναι το μέλλον, στο χέρι του καθενός είναι το πως θα την αξιοποίησει... Και η τηλεόραση βρίσκεται στο σαλόνι μου, στο χέρι μου είναι αν θα κάτσω να φάω εκεί όλο το απόγευμα ή αν θα πάω μια βόλτα με τους φίλους μου...

Δημοσ.

αυτά που διαπραγματεύεται είναι σωστά και πολύ επίκαιρα...

η σκηνοθεσία και η εκτέλεση είναι για κλάματα.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...