Προς το περιεχόμενο

Αμοιβή δικηγόρου

katrinara

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Moderators
Δημοσ.

Χμμμ γιατι πιστευω πως ειτε α) Η ΟΡ δεν καταλαβε κατι, ή β) Η φιλη της ΟΡ λεει κατι λαθος?

Ο μονος λογος (κατα την ταπεινη μου αποψη) για να πληρωσει καποιος τοσα χρηματα για κατι τετοιο, ειναι να κατοικει σε καποια σπηλια, ή/και να μην ειχε καμια μα καμια επαφη με δικηγορο ή συμβολαιογραφο ποτε στην ζωη του. Ή να ειναι καποια χηρα εφοπλιστου ξερωγω, οποτε τα χρηματα αυτα να ειναι αναλογικα οσα ειναι 1000 ευρω για τον μεσο ορο. Δεν βοηθαω στο θεμα, i know, αλλα δεν αντεξα να μην σχολιασω :-)

• Απαντ. 73
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Τα χρήματα είναι τόσα πολλά που ακόμα και ο δικηγόρος δύσκολα να τα ζητούσε έτσι απλά με την λογική "μπορεί και να μου τα δώσει".

Είναι σαν να πουλάω ένα μεταχειρισμένο κινητό 30 χιλιάδες ευρώ (ελεύθερη αγορά, μπορεί να πέσω σε κανά κορόιδο). Απλά δεν πιστεύεις ότι κάποιος είναι τόσο άσχετος που να δεχτεί να δώσει τόσα λεφτά.

Ή κάτι λέχθηκε λάθος και δεν ισχύει το ποσό αυτό ή αν ο δικηγόρος πήρε όντως τόσα, κάτι άλλο παίζει, μου φαίνεται αδιανόητο 1. να ζήτησε αμοιβή για τέτοια εργασία 125 χιλιάρικα και 2. να δέχτηκε η άλλη να τα δώσει.

Όσο άσχετος και να είσαι, όταν ακούσεις τέτοιο ποσό, το ψάχνεις, δεν βγάζεις την επιταγή και την δίνεις στο καπάκι.

Δημοσ.
Μωρέ άσε την αναζήτηση στο Google, εγώ σου λέω ότι η πωλήτρια ούτε τεχνολογικά ενήμερη είναι ούτε ξέρει τι είναι το Google.

Αν έρθω να σου πω 125.000 για να πουλήσεις ακίνητα αξίας 500.000 δεν θα αναρωτηθείς "γιατί ρε μεγάλε να στα δώσω τόσα πολλά; τι διάολο θα κάνεις, γεώτρηση για πετρέλαιο;" Δεν θα ρωτήσεις από 'δω κι από 'κει; Κάποιος φίλος φίλου φίλου δεν έχει γνωστό δικηγόρο για να πάρεις αυτή τη ρημάδα τη δεύτερη γνώμη; Δηλαδή βαρέθηκε να κάνει ένα τηλέφωνο στον αδερφό του μπατζανάκη της ξαδέρφης της μάνας της για να ρωτήσει;

Είναι ακριβώς αυτό που γράφεις: έλλειψη καταναλωτικής συνείδησης. Εμ, αυτή η έλλειψη πληρώνεται...

Θα διαφωνησω φιλε μου,το να καταλαβεις πως δεν χρειαζονται 125.000 ευρω ειτε σε κοπο ειτε σε οτιδηποτε αλλο για την πωληση ακινητου,δεν δειχνει ελλειψη καταναλωτικης συνειδησης,ελλειψη επαρκους εγκεφαλικης δραστηριοτητας δειχνει...

Δημοσ.

...γιατί σας φαίνεται παράξενα μεγάλο το ποσό ρε 'σεις;

Πρέπει να κάνει τα οικονομικά του κουμάντα ο εν λόγω δικηγόρος, τώρα που θα έχει ευθύνη παιδιού

...ΤΗΝ ΑΦΗΣΕ ΕΓΓΥΟ ΛΕΜΕ! :-D

...ναι, ξέρω, αλλιώς το λέμε :P

Δημοσ.

το καλυτερο ειναι οτι θα θελει να ρωτησει αλλον δικηγορο για να δει αν ηταν σωστο αυτα που τις πειρε και να παρει και αυτος καμμια 100αρια για δικαστηριο εναντιων του

Δημοσ.
το καλυτερο ειναι οτι θα θελει να ρωτησει αλλον δικηγορο για να δει αν ηταν σωστο αυτα που τις πειρε και να παρει και αυτος καμμια 100αρια για δικαστηριο εναντιων του

Χαχαχα, να την πάρουν χαμπάρι όλοι οι δικηγόροι και να τη μαδήσουν. :-D

- "Επειδή ανησύχησα κύριε δικηγόρε μου, μου είπαν ότι το ποσό των 125κ που έδωσα στον συνάδελφο σας ήταν ίσως υπερβολικό οπότε ήρθα σε σας να επιβεβαιωθώ. Έδωσα πολλά;"

-" :shock: ...Εε..χμμ...όχι, όχι κυρία μου. Νορμάλ ποσό. Λοιπόν, η αμοιβή μου για την ώρα που σας διέθεσα είναι 30 χιλιάρικα".

:P Το καφριλιάσαμε το θέμα πάλι...

Δημοσ.
...Δεν απαγορεύεται να της ζητήσει 25% (ή και 30% ή και 50%), ελεύθερη αγορά έχουμε. Αν, μάλιστα, της έκοψε και απόδειξη για ΟΛΟ το ποσό που πήρε, είναι απολύτως νόμιμος.

Από την άλλη, είναι απαράδεκτα υψηλή τιμή. Προφανώς η φίλη σου δεν ρώτησε, πήγε στον δικηγόρο που της συστήθηκε από τον μεσίτη ή από τον πωλητή. Αν δεν κάνεις shopping και πηγαίνεις στον πρώτο που θα βρεις μπροστά σου ή στον πρώτο που σου υποδεικνύουν, αυτά παθαίνεις...

Ατυχία.

Έλεος. Μόνο αυτό. Δεν περίμενα τέτοια απάντηση.

Το ύψος της "προμήθειας" είναι τόσο εξωφρενικό, σε συνδιασμό με τα zero posts, που σκέφτηκα μπας και το μηνυμα #1 δεν ειναι τίποτα αλλο απο μια πλάκα. ενα flame starter...

αλλα, πες οτι μιλάει σοβαρά... "Ατυχία" ;;;;; τι "ατυχία" και πράσινα αλογα; :mad:

μήπως και η απαντηση σου ειναι στα πλαίσια της πλάκας;

Δημοσ.

την κοροιδεψε την φιλη σου. η αμοιβη του δικηγορου ειναι 1-2 %. δουλευα σε κτιματομεσιτικη εταιρια 3 χρονια.

Δημοσ.
...σιγά μην ήταν και πλαστό ρε gt :P

εντάξει

τότε δύσκολες περιπτώσεις με πολλές διαδικασίες κλπ

.

Δημοσ.

φιλε,επειδη εχω ασχοληθει με δυσκολες περιπτωσεις που θελουν ''καθαρισμα'' και παλι δεν παει τοσο

Δημοσ.
φιλε,επειδη εχω ασχοληθει με δυσκολες περιπτωσεις που θελουν ''καθαρισμα'' και παλι δεν παει τοσο

τότε μένει μόνο το ΔΝΤ !

Ατυχία

.

• Super Moderators
Δημοσ.
Έλεος. Μόνο αυτό. Δεν περίμενα τέτοια απάντηση.

Το ύψος της "προμήθειας" είναι τόσο εξωφρενικό, σε συνδιασμό με τα zero posts, που σκέφτηκα μπας και το μηνυμα #1 δεν ειναι τίποτα αλλο απο μια πλάκα. ενα flame starter...

αλλα, πες οτι μιλάει σοβαρά... "Ατυχία" ;;;;; τι "ατυχία" και πράσινα αλογα; :mad:

μήπως και η απαντηση σου ειναι στα πλαίσια της πλάκας;

@ random: Εξήγησα το όλο μου σκεπτικό. Έγραψα καθαρά ότι πρόκειται για απάραδεκτα υψηλό τίμημα.

ΔΕΝ είναι παράνομο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό.

Δημοσ.
@ random: Εξήγησα το όλο μου σκεπτικό. Έγραψα καθαρά ότι πρόκειται για απάραδεκτα υψηλό τίμημα.

ΔΕΝ είναι παράνομο. Αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ηθικό.

random δικηγορίστικα σε παίζει. Τους ξέρω εγώ αυτούς!

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...