tzorako Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δεν ισχυει η διαφηση με την εκπτωση 50% στα παγια για εναν χρονο! Σημερα μου ηρθε ο πρωτος λογαριασμος και απ τα 34 που περημενα ηρθε 87 euro! Πηρα τηλεφωνο και μου ειπαν απ την εταιρια οτι ειναι σωστος ο λογαριασμος και οταν ζητησα να μιλησω με καποιον υπευθυνο μου ειπε η κοπελα οτι δεν γινεται! Τωρα καταλαβα γιατι δεν δινουν αντιγραφο συμβολαιου και βαζουν τους πελατες-θυματα να υπογραψουν ηλεκτρονικα μην εχοντας δει τι αναγραφει το συμβολαιο!
ApSiMan Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μήπως απλά ο 1ος λογαριασμός είναι κανονικός? Συνήθως στις προσφορές με τις εκτπώσεις/δωρεάν πάγια σου στέλνουν τον 1ο λογαριασμο κανονικό με σκοπό ο τελευταίος να είναι μηδενικός. Για εξακρίβωσε το. Πολύ τραβιγμένο το θεωρώ να μην δίνει την έκπτωση που τόσο διαφημίζει.
tzorako Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 μιλουσα μιση ωρα στον τηλεφωνο δεν υπαρχει μηδενικος λογαριασμος,μεχρι που τους εβρισα και το εκλεισα.ο πρωτος κανονικος και απ τον 2ο μεχρι τον 13ο (!) με 50% εκπτωση. ---------- Προσθήκη στις 15:16 ---------- Προηγούμενο μήνυμα στις 15:15 ---------- θα αρχισει η επτωση απ τον 2ο μηνα μεχρι τον 13ο και θα πρεπει να κανεις ανανεωση στον 12ο οποτε αν θελεις να αλλαξεις δικτυο θα εχεις 11 μηνες εκπτωση και ο πρωτος θα ειναι ολοκληρος.Για παραδειγμα αν παρεις το XXL που βγαινει με τους φορους καπου στα 150-160 euro τοσο θα ειναι και ο πρωτος λογαριασμος.Η επισημη δικαιολογια ηταν οτι δεν υπαρχει χρονος στην διαφηση για τετοιου ειδους λεπτομεριες! Καθαρη απατη γιατι ουτε καν στο καταστημα τον αναφερουν οταν ρωτας για προγραμμα.
arxaggelos Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Απάτη κολοσσιαίων διαστάσεων. Και η δικαιολογία για τον χρόνο της διαφήμισης είναι επιεικώς απαράδεκτη. Δεν κοιτάνε που η ενημέρωση του προσωπικού τους είναι για τα πανηγύρια! σχεδόν οφτοπικ Για την προσφορά 1.5 g του F2G με κοιτούσαν σαν εξωγήινοι, και μου την είπαν κι όλας, ενώ για το νούμερο που σε ενημερώνει για το υπόλοιπο mb (και όχι μόνο για τις κλησεις) ενημερώθηκα από το ινσομνια, γιατί σύμφωνα με τους ίδιους "δεν υπάρχει τέτοιο νούμερο". Μέσα σε 1 μήνα η wind κατάφερε να βγάλει χειρότερο όνομα και από της Βοντα!
Captain Nemo Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέσα σε 1 μήνα η wind κατάφερε να βγάλει χειρότερο όνομα και από της Βοντα! Μεγάλη επιτυχία
costas_pro Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Το παραδοξο θα ηταν να ελεγε αληθεια η wind Sent from my iPhone using Insomnia.app
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Παιδιά διαβάζουμε το συμβόλαιο που υπογράφουμε. Κανόνας (και όχι μόνο για κινητά)
tzorako Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 πλεον δεν δειχνουν τα συμβολαια απλα ζητανε απ τους πελατες να υπογραψουν ηλεκτρονικα σε μια πινακιδα,ακομα και οταν ζητησα αντιγραφο μου το αρνηθηκαν!
arxaggelos Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 πλεον δεν δειχνουν τα συμβολαια απλα ζητανε απ τους πελατες να υπογραψουν ηλεκτρονικα σε μια πινακιδα,ακομα και οταν ζητησα αντιγραφο μου το αρνηθηκαν! αυτό δεν είναι παράνομο; και η Κοτέ δεν δίνει μόνη της το συμβόλαιο, αλλά το ζήτησα και το πήρα κανονικότατα. Και η υπογραφή με στιλό
circadian Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 εμενα παλι ο υπαλληλος με ενημερωσε κανονικα οτι ο πρωτος λογαριασμος ειναι ολοκληρος και οι επομενοι 12 μισοι. μαλλον επεσες σε λαμογιο που ηθελε να κανει πωληση
isay Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 πλεον δεν δειχνουν τα συμβολαια απλα ζητανε απ τους πελατες να υπογραψουν ηλεκτρονικα σε μια πινακιδα,ακομα και οταν ζητησα αντιγραφο μου το αρνηθηκαν! tzorako συγνώμη αλλά το λάθος είναι δικό σου. Εκείνη τη στιγμή έπρεπε να πεις στον/στην υπάλληλο ότι ΔΕΝ υπογράφεις αν δεν δεις το συμβόλαιο. Εγώ στη θέση σου θα ήμουν ακόμα πιο εριστικός και θα καθόμουν να διαβάσω "στο χαλαρό" τους όρους, έτσι για να του σπάσω τα νεύρα. Αν δεν μου έδειχναν/έδιναν τους όρους απλά θα έφευγα και θα έστελνα μια επιστολή διαμαρτυρίας στην wind την οποία θα κοινοποιούσα σε διάφορα blogs/forums. ΑΥΤΟΙ έχουν ανάγκη τα λεφτά μου, ΟΧΙ εγώ τις υπηρεσίες τους. Με βάση τα γραφόμενα σου (αν ήσουν επώνυμος) η wind θα μπορούσε να σου κάνει μήνυση για συκοφαντική δυσφήμιση και ... θα κέρδιζε κιόλας.
tzorako Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 το ζητησα αλλα το αρνηθηκαν,να ειναι ενταξει στις συναλλαγες τους ωστε η πραγματικοτητα να μην γινεται δυσφημιση για αυτους.Καθαρος ουρανος...
Haldol Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 Δημοσ. 6 Μαΐου 2010 το ζητησα αλλα το αρνηθηκαν,να ειναι ενταξει στις συναλλαγες τους ωστε η πραγματικοτητα να μην γινεται δυσφημιση για αυτους.Καθαρος ουρανος... Τότε κακώς υπέγραψες. Έπρεπε να φύγεις επιτόπου. Την υπογραφή μας (το άλλο δε το λέω ) προσέχουμε που τη βάζουμε. Λίγη λογική δηλαδή, θα υπέγραφες στα τυφλά ό,τι χαρτί σου φέρω;
tzorako Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 8 Μαΐου 2010 εμενα παλι ο υπαλληλος με ενημερωσε κανονικα οτι ο πρωτος λογαριασμος ειναι ολοκληρος και οι επομενοι 12 μισοι. μαλλον επεσες σε λαμογιο που ηθελε να κανει πωληση σου ειπαν μηπως οτι θα εχεις και δωρο τα 2 πρωτα παγια;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.