Προς το περιεχόμενο

Ο ποιο γρήγορος 1ΤΒ 3.5''

Tablet

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 38
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση
Δημοσ.

Επειδη δεν θελω να μπω σε λεπτομερειες θα πω απλα πως η συνεχομενη (sustained) ταχυτητα των Constellation ES SAS αγγιζει τα 300mb/s. Δεν ειναι εξαλλου τυχαιο πως ενας απλος Barracuda XT 2TB κοστιζει 250ε ενω ενας Constellation 2TB αγγιζει τα 350ε, συν οτι χρειαζεσαι να παρεις και καρτα SAS.

Ομως αυτοι οι σκληροι ειναι για εταιρειες αφου ανεβαζουν μικροτερες θερμοκρασιες και γενικα καταναλωνουν λιγοτερο ρευμα.

Δημοσ.
Πολύ ευχαριστημένος απο το raidsonic, αθόρυβο το case (διαθέτει αντικραδασμικά αυτοκόλητα λαστιχάκια κατα την τοποθέτηση του σκληρού και έρχεται πλήρες απο καλώδια usb / e-sata), βέβαια και ο συγκεκριμένος σκληρός ήταν σχετικά ήσυχος στη λειτουργία του και τέλος όσον αφορά τις θερμοκρασίες μια χαρά. Ο συγκεκριμένος σκληρός δεν ξεπερνά τους 35-36 βαθμούς σε λειτουργία μέσα στο κουτί. :-)

Ok με κάλυψες.Απ' ό,τι διαβάζω κι αλλού,είναι αξιόπιστη η θήκη.Θα την τσιμπήσω σύντομα.Thanks για τις πληροφορίες.:-)

Δημοσ.
Mπορεις να μου στειλεις link που μπορω να βρω 1ΤΒ στην Ελλαδα γιατι δεν βρηκα κατι...

Φιλε μου εμενα μου τους εστειλαν απο Αμερικη οποτε τι να σου πω δεν ξερω που μπορεις να τους βρεις εδω.

Δημοσ.

Δεν τους φέρνει κανείς γιατί δεν είναι mainstream.

Για απλό χρήστη δεν προσφέρουν τπτ τρελό.

I think the "Constellation" series is just the name of their enterprise drives (usually used for servers etc.)

I think they only difference is that the enterprise drives are usually designed with reliability in mind over speed and they usually have a better warranty. They're usually more expensive too.

Πάντως σίγουρα δεν είναι για external usb HDD case.:lol:

Δημοσ.

Ε ενταξει ρε man δεν ειπα να το φερει μαγαζακι της γιαγιας απεναντι ολοκληρη Ελλαδα λεμε δεν το εχει φερει κανεις?

Οτι να ναι ειμαστε ρε πουστη μου..

Δημοσ.

Οχι φυσικα δεν ειναι για θηκη ΑΝ και καινε και λιγοτερο και αντεχουν περισσοτερο...Αυτα τα 2 ακομα και σε εξωτερικο κουτι μετρανε.

Τωρα γιατι δεν υπαρχουν εδω, τι να σου πω, εδω τα 238ε που κοστιζει ο απλος 2TB ειναι πολλα για καποιους ποσο μαλλον τα 350ε + το κοστος της SAS καρτας.

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...