caution Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Αισθητές διαφορές μεταξύ των φρέσκων μηχανικών πράγματι δεν υπάρχουν - bench's rules. ...εκτός αν μιλάμε για green/lp οπού εκεί ένας έμπειρος χρήστης αντιλαμβάνεται την "απροθυμία" στην απόκριση σε σχέση με ένα performer μηχανικό
Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Γιατι εμενα μου φαινεται ποιο γρηγορος ο WD? Ιδεα μου ειναι?
caution Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Όχι, οι FAEX πράγματι βγαίνουν σε μερικά bench λίγο από πάνω, αλλά τα πιο συνθετικά benches λένε FAEX ~= F3
Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Exoυμε και λεμε: FAEX - 1TB 7200/64CACHE , Sata III F3 - 1TB 7200 / 32 CACHE , Sata II YΓ. Ποια ειναι τα read /write τους ξέρετε? Γιατι μεχρι στιγμης ο black τον παταει τον samsung
caution Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 http://techreport.com/articles.x/18467/7 http://www.pcper.com/article.php?aid=870&type=expert&pid=4 http://www.bit-tech.net/hardware/storage/2009/10/06/samsung-spinpoint-f3-1tb-review/3 βλέπεις; Αν τώρα σκεφτείς ότι ο sammy είναι πιο κρύος και αθόρυβος, είναι και πιο φθηνός... τα συνθετικά τους βγάζουν αντίστοιχα scores... βέβαια ο μαύρος έχει και 5ετή...
Tablet Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 4 Μαΐου 2010 Eιναι λιγο ποιο γρήγορος ο black απ' οτι βλεπω! Ωραια
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ποστάρω πληροφοριακά για τον @yiannis_1 που μου το ζήτησε. Ο εξωτερικός δίσκος είναι αυτός και τον έχω βάλει σε αυτό το case. Συνδέοντας τον στο pc μέσω του Raidsonic icy box case με θύρα usb 2.0: Συνδέοντας τον στο pc μέσω του Raidsonic icy box με θύρα e-sata: Tα αποτελέσματα όπως βλέπετε είναι ολοφάνερα. Πάνω απο διπλάσια ταχύτητα. Να πώ ότι ο σκληρός είναι γεμάτος κατά 63% οπότε λογικά αργεί λίγο παραπάνω υποθέτω απο ότι αν ήταν άδειος.
GiOrGoSk21 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Sorry για το ολίγον offtopic,απλά για να μην ανοίγω νέο θέμα... Ο εξωτερικός δίσκος είναι αυτός και τον έχω βάλει σε αυτό το case. Μπορείς να μου πεις λίγο εντυπώσεις για την θήκη που έχεις;Σου δουλεύει απροβλημάτιστα; Από θόρυβο και θερμοκρασίες είναι ok;
lionheart75 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Πολύ ευχαριστημένος απο το raidsonic, αθόρυβο το case (διαθέτει αντικραδασμικά αυτοκόλητα λαστιχάκια κατα την τοποθέτηση του σκληρού και έρχεται πλήρες απο καλώδια usb / e-sata), βέβαια και ο συγκεκριμένος σκληρός ήταν σχετικά ήσυχος στη λειτουργία του και τέλος όσον αφορά τις θερμοκρασίες μια χαρά. Ο συγκεκριμένος σκληρός δεν ξεπερνά τους 35-36 βαθμούς σε λειτουργία μέσα στο κουτί.
coreygaylas Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Tablet ΚΛΑΙΝΜΑΙΝ με το συμπάθειο οι διαφορές ειναι αμελητέες, αν θέλεις ταχύτητα πας σε ssd .-
Tablet Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Σε ssd πας...Απο λεφτα και χωρητικότητα δεν πας... Ακομα...
Nik.K Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Απο επιδοσεις αν θες παιρνεις τους Constellation ES SAS και εισαι τζιτζι. Μολις μου ηρθαν 3 κομματια των 2TB εκαστος μαζι με καρτα SAS και σε λιγο θα αρχισω το παιχνιδι σε Raid.
Tablet Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Μέλος Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Απο επιδοσεις αν θες παιρνεις τους Constellation ES SAS και εισαι τζιτζι.Μολις μου ηρθαν 3 κομματια των 2TB εκαστος μαζι με καρτα SAS και σε λιγο θα αρχισω το παιχνιδι σε Raid. Και παλι ο WD black τον πατάει για εκεί είμαι απ'οτι βλέπω.. Υ.Γ μιλαω για 1TB SATA 3
Nik.K Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Δημοσ. 5 Μαΐου 2010 Ελπιζω να μην λες πως ο WD Black παταει τους Constellation ES...Ετσι οπως το εθεσες αυτο ακουστηκε
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Αρχειοθετημένο
Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.